Şimdi Ara

Açık Havada Maske Takmak Gereksiz Mi ? Açık Havada Bulaş Söz Konusu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimi doktor açık havada üstüne öksürmediği sürece bulaşma ihtimali göz ardı edilecek seviyede diyor kimi doktorda takın diyor

Şimdi ben yürüyüş falan yaparken bana 1 metreden az uzaklıkta birisi yanımdan geçerken maskeyi takıyorum ama kafeye gittiğimde açık havada takmıyorum mesafe var sonuçta virüs roket gibi üstüme kilitlenecek değil ya

• Bir de bu tipler var. Maske takmak ne gibi bir sorun yaratıyorsa her fırsatta çıkarma peşinden koşan bir kitle var. Yok açık havada bulaşmaz. Yok burnu az dışarı çıkarmak sevap, yok dirseğe takmak hastalıkla mücadelede güçlü bir hareket. Tak kardeşim ne kaybın var daha halen bir açık peşinde koşuyorsun. İşe yarar ya da yaramaz normalde dışarı çıkmıyordum çıkınca anladım bu garip tipler var. Adam açık havaya çıkar çıkmaz hay maskene deyip çıkarıyor.

• Bazı durumlarda maske takmak daha tehlikeli bence. Bizim buralar full yokuş mesela, geçen gün yokuşu maskeyle çıkarken ciğerime bir ağrı saplandı, 4-5 gün geçmedi. Uzmanlarda maskeyle spor vesaire yapmayın diyor.

Maskeyle yokuş çıkılmıyor ama cezası var anlamadım gitti 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.