Şimdi Ara

Aci cekiyorum yardimci olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben lise3e gidiyorum abilerim.6aylik iliskim vardi cok çok seviyordum. Ama 3 hafta önce bitti. Ayni siniftayiz. Tam kezbandi tripler falan bilirsiniz sizde.ama seviyordum iste.Katlaniyordum. Kendisine cok cok iyi davranmaya kirmamaya calisiyordum.Uzun uzun mesajlar atiyordum.kucuk sürprizler yapıyordum.Arkadaslari da soyluyordu romantik diye. 3hafta once bitti cok özür diledim defalarca mesaj attim olmadi. Sonra mesaj atmadim 4 gun. Bu 4 gunde neler yaptigimi yazfim onsuz.Gunluk gibi yani. Roman oldu bildiginiz. Atmamakta israrciydi qtmak zorunda kaldim ben. Attim 4.gun sonunda. Ne kadar zor kotu durumda oldugumu soyledim. Yine olmaz dedi. Sonra tamam dedim. Ctesi günü mesaj atti. Ama ben pazar gunu maçta affet beni busra diye pankart acacagimdan cvp vermedim. Bu sefer kesin affedecek diye cok umutluydum.dune kadar hicbir tepki mesaj atmadi.ben attim whatsappdan ama engellemis beni gitmedi. Baska telefondan mesaj attim.Gordun mu pankartı diye.evet dedi.guldum sadece dedi. Çok kotu durumdayım affet dedim artik birlikte olalim.Hayir biz birdaha birlikte olamayız bitti dedi.Abilerim ne yapacagimi bilmiyorum. Ve ayni sinifta oldugumuz icin bazi hareketleri o kadar çok batiyor ki.Bunu sevdim ben diye düşünüyor insan. Hala onu istiyorum çektirdiği acilara ragmen. Abilerim lutfen bana bir yol gosterin ne yapayim. Birdaha onun gibi birini bulamamaktan korkuyorum. Cunku bir gelecegi onla gecirmek istiyorum. Bu benim ilk iliskim. Lütfen yardim ci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol daha az kaprislisini bulursun...

Not: Okumadım tahminim bir kezbanın kaprisleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.