Şimdi Ara

achievements ne işe yarar :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • achievements ne işe yarar bi türlü çözemedim yardım edermisiniz :D

• kaliteli oyuncumusun degil misin diye bir ise yarar..
  • Çok varsa foruma dağıtabilirsin
  • Hiçbir halta yaramaz,sadece sesi hoşuma gidiyor
  • forumdaki post sayısı gibi bir şey. hiçbir işe yaramaz.
  • konusu acilmisken sorayim.

achievement almak icin ozel caba sarfediyor musunuz benim gibi?
    mesela gta4 de soyle bi achievement almistim..polisler kovalarken arkadaki polis arabasini el bombasiyla araba surerken tam yanimdan geciyorlardi adamlarin camdan iceri attim arac patladi benim arac yandi bende disari atladim..o sirada tam tepemdeki helikopterede aractan atlayip kalktigim gibi tek atis tek indiris bozukayla karsilik verdim ya 15 ya da 30 mu neyi bi achievement acildi yani zor yerlerde saglam veriyor burasi acik...ya baska oyunlarda da deniyorum ama tam verim alamiyorum...nelere dikkat etmek lazim daha tecrubeli arkadaslar varsa yazabilirler mi? ya da siz nasil bir zorlukta hangi oyunda aldiniz? anllattim olay sizinde basiniza gelmis olabilir ilk x360 aldigim zamanlarda karsilastim bu anlattigim olayla cok hosuma gitmisti..simdi kolay geliyor tabi..

• Bence de hiç bi işe yaramıyo..Millet ach diye deliriyor ama...Tek işe yarar yanı sana bi hedef sunması...Onu gerçekleştirince datmin oluyom ben puanında değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cloud sim nedir?Ne işe yarar.?
    6 gün önce açıldı
    ROOT NEDİR? NE İŞE YARAR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet tatmin meselesi tamamen,100g,150g gibi yüksek ach olursa almak için uğraşıyorum bazen.Kopya kullanıcılarının oyuna bir nevi orjinal değeri vermesini sağlayan bişey gibi,mesela geow 2yi 150g veriyor diye vetaranda bitirdim.20g 30g olursa uğraşmıyorum hiç....

Keşke ach lara göre GOLD üyelik alabilseydik.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

kaliteli oyuncumusun degil misin diye bir ise yarar..

Aynen öyle ne kadar çok oyun oynadğını ve oyunu ne kadarını oynadığını herkeze gösterip anlatnaya yarar.
  • bence hicbi ise yaramaz iyi oyuncu kotu oyuncu kaliteli oyuncu vs. ayrimida yapmaz.

ornegin bi kisi live da gunde 20 saat oyun oynasa belirli seyleri yapmadigi icin achivment alamaz. diger kisi achivement acmak icin oyuna girip 2-3 saatte bikac achivment acip puan alabilir.

live da cok gordum achivementi az olup oyunu super oynayan yada geow icin konusursak rutbesi dusuk olup fragde 2 .ye fark atan.

achivement oyunda aktif oldugun saate gore gelse "belki" ise yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Şubat 2009; 14:35:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydo72

quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

kaliteli oyuncumusun degil misin diye bir ise yarar..

Aynen öyle ne kadar çok oyun oynadğını ve oyunu ne kadarını oynadığını herkeze gösterip anlatnaya yarar.

Belki ben oyunu senelerdir oynuyorum ama başka live hesabı açtım olamaz mı puanım düşük diye acemi mi olmak zorundayım...Kaliteli oyunculuk ordaki puanla olmaz adamın 10000 puanı vardır ama senelerdir oynadığı bi oyunu hala beceremiyodur...
  • 2 yıldır tüm oyunları xbox 360 ımda oynarım ama anca 29.000 gs oldu bugünlerde. alakası yok ne kadar iyi oyuncu olduğunla.

benim oynadığım oyun sayısı 200 e yaklaştı, gs min en az 150.000 olması gerekiyor ama 29.000 şu an. Allah cezamı mı versin şimdi yani bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Şubat 2009; 14:43:47 >
  • ego nu tatmin etmene yarar + anlatızmaz yaşanır
  • Daha fazla oyun oynamaya teşvik eder, firmaların cebini şişirmeye yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

ego nu tatmin etmene yarar + anlatızmaz yaşanır

Achievements Unlocked !!!

Haaa orada duracan hocam + aldığın hazza bakacan.

Aman hocam...
  • Açıldığı anda ister 1g olsun click diye bir ses çıkar ya o anda işte bir rahatlama bir ferahlama gelir adama

Onun dışında başka hiçbir halta yaradığı yok
  • Hiç bi işe yaramıyorlar ama o puanları almak güzel oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: protherm

ego nu tatmin etmene yarar + anlatızmaz yaşanır

Achievements Unlocked !!!

Haaa orada duracan hocam + aldığın hazza bakacan.

Aman hocam...

aman hocam kanalı kapatırlar

• Bence de hiçbir işe yaramıyorlar.. Geçen gün 15680 küsür olan ach. bir anda 9000 e düştü.. Önce hafif kızdım ne oluyor filan diye, sonra kendime geldim amaan alt tarafı oyun oyna gitsin yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 27 Şubat 2009; 15:50:03 >
  • liveda hava+ ego tatmini
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.