Şimdi Ara

Aces takımının mid laneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çöp. Taşıma potansiyeli 0 hiç bir şey yapmadı adeta. Ayrıca zenci support her ne kadar normal bir oyun oynasa da yer yer hatası oldu lethillion daha iyi demiyorum ancak başka oyuncu mu yokmuş memlekette?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

Çöp. Taşıma potansiyeli 0 hiç bir şey yapmadı adeta. Ayrıca zenci support her ne kadar normal bir oyun oynasa da yer yer hatası oldu lethillion daha iyi demiyorum ancak başka oyuncu mu yokmuş memlekette?

zenci support? resim atar mısın mağaradan çıktım da
  • buldukları oyuncular sıradan soloq oyuncuları zaten bişey beklememek lazım takım iletişim 0 çok az antrenmanla dignitası yenmeleri büyük başarıdır yine de
  • Support iyiydi şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlari yok daha oldugu kadar oynadilar fazla abartili elestiriyorsunuz bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support idare ederde

Midlaner harbi cöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşısında shiptur var lcs tecrübesi olan bir mid laner ne bekliyorsunuz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reosta ACES ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizi koysak eminim dakika 20 200 farm yapar ve oyunu tasirdiniz. dignistas tan bahsediyoruz siradan bir takimdan degil. ona ragmen iyi oynadi cocuklar.
  • sup iyi bence ama mid berbat
  • Biraz zaman verin ave iyidir. Supportu pek bilmiyorum ama sona oynamasin uğursuz geliyo :)

• reosta shiptura karşı dk20 175+ rahat farm yapar laneyide kaybetmezdi

üşüyoruz reyiz
  • Support Lucian'ın yeni skini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treyarch

reosta shiptura karşı dk20 175+ rahat farm yapar laneyide kaybetmezdi

üşüyoruz reyiz

Reosta gitti ya %10 performans artisi yapcak arkadaslar

• Maçları şimdi izleyebildim o midlanedeki herif neydi öyle? Bir adam 3 maçta tek olumlu hareket yapamazmı ya? Bir fightta sadece onu izledim 5sn boyunca doğru target kim diye sağa sola dolandı sadece kimseye vurmadı bile. 2. oyunda 10k gold öndeyken hala gidip thresh teklemeye çalıştı 3 kere.

Reostayı yolda görsem döverim heralde hiç sevmem ama adamın hakkını yediler, reosta yetenekli birisi olmasada en azından takımı için birşeyler yapmaya çabalıyordu. Reosta olsa bariz yenerlerdi.

Support yine fena değildi elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştı. Lethi olsa bundan kötümü oynardı diye düşündüm, sanmıyorum ortalama aynı işi yaparlardı.

Ben en çok thaldrini beğendim. Adam 3 yıldır oynuyor ilk kez soloq kafasından çıkıp cidden takım için ne yapabilirim kafasıyla oynadı, herşeyi yapmaya çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

sizi koysak eminim dakika 20 200 farm yapar ve oyunu tasirdiniz. dignistas tan bahsediyoruz siradan bir takimdan degil. ona ragmen iyi oynadi cocuklar.

Olur mu 20 dk'da 200 farm ne? 20 dk'da 500 farm yapıp rekoru da kırarlar DH çilingirleri DIG ile yaptıkları maçta. DIG kim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treyarch

reosta shiptura karşı dk20 175+ rahat farm yapar laneyide kaybetmezdi

üşüyoruz reyiz

abi shipptur filan değil adam jayce oynadı caster bile janna e q tutturdu caster bile jannayı vurunca yapması gereken şeyi ilk defa yaptı jayce gibi bir şey dedi adam rastgele oynadı syndra da her fightta direk öldü vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 20 Aralık 2014; 3:30:50 >
  • Oyuncular kaliteli ama antreman yok - dil problemleri . Bu halde support cok kaliteli oynadi , sona alip sivir threshe karsi lane yenmek o kadarda basit degil

• Oyuncular kaliteli ama antreman yok - dil problemleri . Bu halde support cok kaliteli oynadi , sona alip sivir threshe karsi lane yenmek o kadarda basit degil

• neden öyle hissettim bilmiyorum ama ben ACE ı sanki yabancı bir takımı izliyormuş gibi izledim umarım hwa daha çok çalışır da worlds e onlar giderler. veya full türk oyunculardan oluşan bir takım
  • Middeki eleman baya kötüydü ama supporta sallamayın adam gayet iyi oynadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.