Şimdi Ara

Acer VG240YPbiip 24' 144Hz 1ms IPS Monitör (HDMI+Display) FreeSync Full HD 1047 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/acer-vg240ypbiip-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-um-qv0ee-p01-p-HBV00000O345U

• Güzel monitör, tek -si aşağı yukarı monitörü kaydıramıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel firsat monitor arayanlar kacirmasin.

• Bayağıdır bu fiyatta takip ediyorum. Hatta bu fiyattan çıkmış bile olabilir. Amazon monitörü gönderebilirse deneyip beğenmezsem bundan sipariş geçicem inşallah.

• www.hepsiburada.com
    AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aoc-24g2u-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000NORXK

Alabilirsem kuponla 1150₺ civarına geliyor, sizce hangisini almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

https://www.hepsiburada.com/aoc-24g2u-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000NORXK

Alabilirsem kuponla 1150₺ civarına geliyor, sizce hangisini almalıyım?
    Kesinlikle AOC alın, ben de monitör bakıyorum Acer'in modelini yabancı forumlarda araştırdım monitör güzel ama yazılımı bug'lı, renk ayarlarını yapınca monitörü kapatıp açınca ayarlar gidiyormuş, tekrar değiştirince aktif oluyormuş, kutudan Displayport kablosu da çıkmıyor Acer'de. AOC hem hareket kabiliyeti daha iyi hem de hoparlörü var, displayport kablosu çıkıyor ve yazılımında bug yok.

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en net cevabı aldım şimdiye kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000/100 indirimli hesaplar ile 947 liraya alırsınız, çek satışta 10 liraya satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Kasım 2019; 19:23:30 >
  • fiyat uygun, monitör hakkında bilgim yok ancak günümüz şartlarında 144hz sıfır monitörü bu fiyatlarda görmek şaşırttı
  • 6bit + frc olması düşündürdü.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi ve renkler çok iyi, şüpheniz olmasın.
  • Ben geçen hafta aldım. Almayı düşünen, ihtiyacı olan arkadaşlar hiç çekinmesin. Parlaklık, renk kalitesi iyi. En önemlisi de KESKİNLİK muazzam. Yazılar ve resim kalitesi çok net. İPS + 144hz bu fiyata çok iyi. VA panel falan hikaye, İPS bambaşka. Benim şansızlığımdan olsa gerek sağ alt köşede çooook ufak bi sıkışmış piksel denk geldi, windows çubuğu saatin olduğu kısma denk geliyor :) hiç sorun olmadı çok şükür. Ayrıca monitör ne hikmetse 10 bit görünüyor AMD panelde :) HDR desteğiyle ile alakalı büyük ihtimal
  • Oyunla işim yok, sadece internet ve yazı okumak üzerine bir monitör bakıyorum.
    Amacım da ihtiyacım olmayan özelliklere para vermemek.

İnternet ve yazı okumak amaçlı alabileceğim minimum monitör bu mudur, yoksa benim açımdan gereksiz özellikler mi bu fiyatlara getiriyor ürünü?
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    AOC 24G2U yerine Samsung CFG73 alınır mı?

Amazon'da 1199₺'ye düşmüş:
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B079NLDYWY/
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Konuda ki monitör oyun içindir. 144 Hz olmayan IPS panel işinizi görür, onlarda 600₺ civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Konuda ki monitör oyun içindir. 144 Hz olmayan IPS panel işinizi görür, onlarda 600₺ civarı
    Tesekkurler

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Linkini attığınız Samsung monitör VA panele sahip, AOC 24G2U IPS panele sahip. Kişisel tercihinize bağlı olarak alınabilir. Ama karanlıkta oyun oynamıyorsanız bence IPS daha iyi. IPS ve VA panel farkları:
    donanımhaber forum
    VA Panelmi IPS Panelmi? » Sayfa 1 - 4
    https://forum.donanimhaber.com/va-panelmi-ips-panelmi--131413550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 8 Kasım 2019; 8:13:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Oyunla işim yok, sadece internet ve yazı okumak üzerine bir monitör bakıyorum.
    Amacım da ihtiyacım olmayan özelliklere para vermemek.

İnternet ve yazı okumak amaçlı alabileceğim minimum monitör bu mudur, yoksa benim açımdan gereksiz özellikler mi bu fiyatlara getiriyor ürünü?
    Oyunla işin olmasa da alacağın 60hz monitör ile bunun arasında fiyat açısından çok fark yok ise 144hz kulllanmanı tavsiye ederim. Sayfanın akıcılığı bile fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

6bit + frc olması düşündürdü.
    O nedir? 27 inç alırken bu dediklerinizin minumum ne olması gerekiyor acab?
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    aoc 24 c24g1 ile karşılaştırılması olan bir inceleme renk dolgunluğu dışında samsung pek bir artısı yoktu.Bu incelemenin yorumlarında da c24g1 önerilmiş. AOC 24g2u gelecek olursak incelemelerinde c24g1'e göre daha iyi olduğu bahsedildi.
    Kısa süre 24g2u kullanan biri olarak renk kalitesi beni tatmin etmişti. Strong overdrive ayarında da oyunlarda iyi performans veriyordu. Fakat ips panel olmasının bir takım dezavantajları var ips glow ve bleeding sorunları olabilir panel şansına bağlı. Işık sızması çok ise panelde karanlık ortamda ve karanlık sahnelerde rahatsız edebilir sizi çok ayrıntılara takılan biri iseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 8 Kasım 2019; 9:50:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.