Şimdi Ara

Acer Iconia Tab 700 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadanın kampanyasıyla bir çok kişi bu tableti benim gibi almış bulundu.kullanım yorumlarımızı ve program , bilgi paylaşımlarımızı bu konudan yapabiliriz diye düşündüm.

• arkadaşlar türkiye'den garantili bir şekilde 700 liraya bu tableti mi önerirsiniz yoksa amerikadan bi tablet mi? 2 ay sonra amerika'ya gideceğim 700 tl lirasına tekabül edecek ne alınabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bur8k

arkadaşlar türkiye'den garantili bir şekilde 700 liraya bu tableti mi önerirsiniz yoksa amerikadan bi tablet mi? 2 ay sonra amerika'ya gideceğim 700 tl lirasına tekabül edecek ne alınabilir ?

2 ay sonra yeni cihazlar çıkar bence bekleyin usa den yeni çıkan bir cihaz alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Orijinalden alıntı: bur8k

arkadaşlar türkiye'den garantili bir şekilde 700 liraya bu tableti mi önerirsiniz yoksa amerikadan bi tablet mi? 2 ay sonra amerika'ya gideceğim 700 tl lirasına tekabül edecek ne alınabilir ?

2 ay sonra yeni cihazlar çıkar bence bekleyin usa den yeni çıkan bir cihaz alırsınız.

mesela hangi cihaz ve nasıl bi fiyata ?
  • sony xperia s 3 g li mesela

• cihazı gelen yok mu

• Cihaz yarın elimizde olacak sanırım, dün aldık ama bu sabah kargoya verilmiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 870 tl ye aldim 2 gun sonra 700 tl ye dustu 170 tl zarara girdim.ama tablet baya guzel kilifinida gittigidiyordan siparis verdim.bide kendisine notebook cantasi alicam o derece sevdim tablet

• quote:

Orijinalden alıntı: ogun123

Ben 870 tl ye aldim 2 gun sonra 700 tl ye dustu 170 tl zarara girdim.ama tablet baya guzel kilifinida gittigidiyordan siparis verdim.bide kendisine notebook cantasi alicam o derece sevdim tablet

2 günde 170 tl zarar üzücü olmuş bence hb dayla görüşüp hediye çeki talep edin.cihazda güncelleme yaptınız mı ekranı ve dokunmatiği nasıl

• quote:

quote:

Ben 870 tl ye aldim 2 gun sonra 700 tl ye dustu 170 tl zarara girdim.ama tablet baya guzel kilifinida gittigidiyordan siparis verdim.bide kendisine notebook cantasi alicam o derece sevdim tablet

2 günde 170 tl zarar üzücü olmuş bence hb dayla görüşüp hediye çeki talep edin.cihazda güncelleme yaptınız mı ekranı ve dokunmatiği nasıl

evet cihazda güncelleme yaptım.ekranı ve dokunmatiği çok iyi. şu an için tek kalan şey jelly bean sürümüne yükseltmek olucak.

• Cihazi oglen aldim.guncellemeleri yaptim.android surumu 4.1.1 simdi ,ekran goruntusu guzel,pixel sayilmiyor,takilma yok cihazda,isinma sorunuda yok bence.

• frontline commando oyununu yükledim oyun akıcı ve görüntüler güzel ,daha sonra arena oyunu var onu yükledim onunda görüntü kalitesi mükemmel ve oyunlarda takılma olmadı hiç.şimdi pil durumu %17 ye düştüğü için cihazı kapattım.
  • Bende sipariş verdim yarın elimde olacak sanırım. Bu tableti uzun süredir takip ediyordum. Tam çin'den sipariş verecektim 400 tl civarı bişey bulmuştum, bir baktım hepsiburada acer'i 700 tl'ye indirmiş sipaiş verdim hemen. Bence fiyat ve özellik olarak gayet iyi bir tablet. Ben çok aşırı ağır oyunları oynamamam zaten, gazete okurum, video izlerim, gerektiğinde pdf dosyalarımı okurum, belki küçük zaman öldürücü bazı oyunlar oynarım vs. Bu tablet fazlasıyla işimi görür. Hee maddi olarak çok rahatsanız new ipad alın o farklı bişey zaten acer a700 ile kıyaslamaya gerek yok. Ama diğer markalar içinde fiyat/özellik bakımından gayet yeterli diye düşünüyorum. Tableti kullanmaya başlayınca daha ayrıntılı bilgi veririm.

Bu arada bu benim ilk android cihazım olacak. Bir acemi sorusu sormak istiyorum. J.B. sürümüne nasıl yükselteceğiz cihazı açıp internete bağlandığında kendisi uyarı verecek mi hemen güncelleme var diye ? yoksa ben yazılım sürüm bölümünü bulup güncelleme kontolü falan mı yapacağım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CERKEZ4

Bende sipariş verdim yarın elimde olacak sanırım. Bu tableti uzun süredir takip ediyordum. Tam çin'den sipariş verecektim 400 tl civarı bişey bulmuştum, bir baktım hepsiburada acer'i 700 tl'ye indirmiş sipaiş verdim hemen. Bence fiyat ve özellik olarak gayet iyi bir tablet. Ben çok aşırı ağır oyunları oynamamam zaten, gazete okurum, video izlerim, gerektiğinde pdf dosyalarımı okurum, belki küçük zaman öldürücü bazı oyunlar oynarım vs. Bu tablet fazlasıyla işimi görür. Hee maddi olarak çok rahatsanız new ipad alın o farklı bişey zaten acer a700 ile kıyaslamaya gerek yok. Ama diğer markalar içinde fiyat/özellik bakımından gayet yeterli diye düşünüyorum. Tableti kullanmaya başlayınca daha ayrıntılı bilgi veririm.

Bu arada bu benim ilk android cihazım olacak. Bir acemi sorusu sormak istiyorum. J.B. sürümüne nasıl yükselteceğiz cihazı açıp internete bağlandığında kendisi uyarı verecek mi hemen güncelleme var diye ? yoksa ben yazılım sürüm bölümünü bulup güncelleme kontolü falan mı yapacağım ?

cihaz sana hatırlatıyor yeni sürüm bulundu diye.

• bu arada bu cihazın hdmi çıkışı mikromu mini mi ? hdmi kablosuda almayı düşünüyorum cihaza
  • quote:

bu arada bu cihazın hdmi çıkışı mikromu mini mi ? hdmi kablosuda almayı düşünüyorum cihaza

mikro tip d hdmi çıkış.

• task killer türü program kullanan var mı arkadaşlar ?
  • turkcell vinn takip deneyen oldumu calisiyor mu

• quote:

Hepsiburadanın kampanyasıyla bir çok kişi bu tableti benim gibi almış bulundu.kullanım yorumlarımızı ve program , bilgi paylaşımlarımızı bu konudan yapabiliriz diye düşündüm.

Bir çok kişi aldı 1tane inceleme yazısı yazan yok
  • bayramdan sonra inceleme yazısı yazarım elimden geldiği kadar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.