Şimdi Ara

Acer Iconia Tab 700 ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pek bilen yok sanırım böyle bir fiyat performans tabletinin çok talep görmemeside garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

pek bilen yok sanırım böyle bir fiyat performans tabletinin çok talep görmemeside garip

HB nin yaptığı kampanyadan çok ucuz fiyata aldık ama artık 900 tl li fiyatlarda olduğu için rağbet yok sanırım.

İyi ki almışım diyorum, Samsungun vs. tabletlerinden eksik yanı yok, aksine ekranı daha iyi. Güncellemeler konusunda Acer ın hızlı davranması da gayet memnun etti beni.
  • Bende çok memnunum bide root olayını çözsem
  • Youtube'da video izlerken bir süre sonra duruyor nedense. NFS Most Wanted oyununda zaman zaman oyun kesilip EA logosu geliyor ve sonra tekrar devam ediyor. Benim dışında başına bu gibi durumlar gelenler varmı?
  • Youtube da hiç video izlemedim deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba arkadaşlar bu tabletten bende aldım yalnız aldığımdan beri flash bellekten dosya aktarırken sorun oluyo ve maalesef dosya aktarımı durduruldu diyor...bende servise gönderdim servis aradı ve anakartta sorun olduğunu değiştirdiklerini ve yeniden yazılım yüklendiğini söylediler... bugün tabletim geldi flash takıp denedim ama aynı hata devam ediyor. bi arkadaşımız astro file manager dan bahsetmiş onu yükledim ama yinede flashtan tablete dosya aktarımı olmuyo... yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.