Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
200.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba 1 hafta önce vatan dan sony 17.3 inç almıştım 1 haftadır sorun üzerine sorun yaşadım dün vatana tekrar gittim ürünü incelediler ve geri aldılar.bende vatanda 2-3 saatlik incelemem sınucunda MSİ ile ACER arasında kaldım ve kararımı ACER aspire v3-772G 17.3 inc i7 modelden yana kullandım full 1080 p ekran 760 gtx ekran kartı ve 32 gb bellek iyi bir seçim yaptığımı evde uzun bir incelemem sonucu anladımekran kalitesi performansı çok güzel.Call of Duty- Modern Warfare 3 oyunu full ayarlarda müthiş oynadı ve sıcaklıklar işlemci dahi 57 dereceyi geçmedi,diğer oyunları oynama fırsatım henüz olmadı.ama herkese tavsiye edebileceğim bir cihaz fiyat sınırında.ayrıca 3086 tl ye geldi 16 ay taksitli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seennu -- 3 Kasım 2013; 15:14:59 >
  • crysis yüklemiş bulunmaktayım. muhtemelen pc basında sabahlarım. sıcaklıgı da olcup paylasayım. tavsıye edecegınız program varsa onla olceyım
  • Batman Arkham Origins, Battlefield 4 ve Splinter Cell Blacklist. Tabii son çıkan Nvidia sürücüsünün de etkisi oldukça fazla. Win 8.1 arkadaşım da önermedi bana ancak küçük güncellemelerle düzeltilecektir diye düşünüyorum.

    @seennu Aramıza hoş geldiniz hocam. Hayırlı olsun

    @logan07 HWMonitor diye bir program var hocam. Onu kur çalıştır. Oyuna girdikten sonra aç o programı çünkü ilk başta GTX760'ı görmeyebiliyor. Zaten o min ve max ayarları kendi ölçüyor ordan bakabilirsin oyundan çıktıktan sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 2 Kasım 2013; 21:28:21 >
  • Yurtdışı ürün incelemelerinde bu üründe SSD sürücü de olduğu yazıyor. Hatta 256GB SSD'den bahsediliyor. Sanıyorum ülkemizdekilerde bulunmuyor.

    Kampanyalı cep telefonlarının hafıza kartının, orjinal şarj aletinin çıkarılması gibi bir iş bu herhalde.
  • tarzanabi T kullanıcısına yanıt
    Öyle bir modelin olduğunu duymadım hocam. Varsa da deneme amaçlı takılmış olabilir. Orijinalinde varsa da zati bizim ülkemize gelmemesine şaşmamalı
  • oyunu ssd ye kurdum sizin bahsettıgınız programı da kurdum. 83santigrat ıslemcı sıcaklıgı verıyor. ekran kartınınkı kayda deger degıl 65 derece flndı sanırım... ssd ye kurdum oyunu. gayet hızlı açılıyor. fan zaten oyle alev uflemıyor. ahsap sehpa sogtucu yok. ama zamanla fan tozlanırsa o zaman sıkıntı yaratacaktır. oyunu en yuksek grafık ayarlara getırdıgımde akıcılıgını yıtırıyor medıumda ıyı.
  • win8,1 i de yukledım pek bır fark yok gıbı. mıcrosofttan ssd ye wındows kurmak ıcın cd ya da key gondermelerını ıstedım. adamlar resmen kepaze. hıc oralı degıller. sanırım dava edıcem cakalları. turkıyede ırtıbat ofısı var. tuketıcı mahkemesıne verıcem. bakalım ne olacak:D. bana yenı bır wındows satın almamı onerdıler. yok boyle mantık. bundan sonra varsa yoksa freedos ve cakma yazılım kullanırım
  • logan07 L kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşırım diyorsanız uğraşın aslında. Size bir kolaylık sağlasalar SSD'ye geçirirken keyi verseler işte ne olacak sanki. Bir yazılımla Windows olduğu gibi SSD'ye aktarılabiliyormuş ama hiç bilgim olmadığı için yönlendirmeyeceğim sizi. İlerde fan temizliği ve termal macun uygulamak için bilgisayarı sökeceğim zaman video çekmeyi düşünüyorum. Hem böylece herkes evinden videoyu izleyerek fanını temizleyip termal macununu sürebilir
  • An itibariyle BF4 aldım test edip bilgileri paylaşıcam dostlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

    Hocam uğraşırım diyorsanız uğraşın aslında. Size bir kolaylık sağlasalar SSD'ye geçirirken keyi verseler işte ne olacak sanki. Bir yazılımla Windows olduğu gibi SSD'ye aktarılabiliyormuş ama hiç bilgim olmadığı için yönlendirmeyeceğim sizi. İlerde fan temizliği ve termal macun uygulamak için bilgisayarı sökeceğim zaman video çekmeyi düşünüyorum. Hem böylece herkes evinden videoyu izleyerek fanını temizleyip termal macununu sürebilir

  • Hocam iyi olur gercekten macun surme ve fan temizleme videosu baya yararli olur bize ilerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AACEER A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Yalnız bu Acer'da fan bölümü için bir kapak mevcut değil o yüzden anakarta kadar sökmek lazım. Packard Bell'lerin arkasında Acer manifactured falan yazıyor. Bu da demektir bizim makineler de PB'ler gibi karışık bir dizayna sahip. Anakarta kadar herşeyi sökmek gerekecek fana ulaşabilmek için. Biraz zahmetli ama dikkat edilirse zor değil Zamanı gelince yeşillendiririz buraları
  • beyler pcyi vatan öyle kargoladı bende öyle kullanıyorum. güncellemem gereken bişeyler var mı ? benim pc bi tuhaf geldi bana ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 3 Kasım 2013; 1:55:46 >
  • Neyi tuhaf geldi hocam. Biraz açarsanız yardım edebiliriz


  • böyle bi saçma sorunum var mesela :)

    takılma vs sorunları şimdilik dursun. yeni olmasına verelim. şimdi yazsam uzun sürcek. laptop ısınırda titreyerek çalışırya o tarz bişey şimdilik kalsın. ben aslında win8den şikayetciyim diyelim :) güncelemem gereken birşey varmı kardeşim.
  • Hocam Your Uninstaller programı ile McAfee'yi kaldırabilirsiniz eğer kaldırmak istiyorsanız. Ben anti-virüs olarak AVG Free kullanıyorum. Zati bankacılık işlemlerini falan pek pc üzerinden yapmadığım için orijinal bir yazılıma gerek duymadım şimdilik.

    Bilgisayardaki sorunlardan kurtulmak için de ADWCleaner programını indirip Scan diyin. Daha sonra da Clean deyin program zaten restart atacak pc'ye. Bu şekilde sıkıntı kalmaz.

    Ekran kartını güncel tutmanız yeterli hocam
  • BF 4 sonuçlarım harika AA kapadım Texture falan highda 35-45 arası fps alıyoum yağ gibi akıyor.Bu arada oyun cidden harika olmuş.
  • Teşekkür ederim kurup paylaşımı yapacağım.
  • Arkadaşlar, cihazın pil performansı nasıl? Boşta ve yük altında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan gecen sene norton almistim, icerisinde performansa yonelik optimizasyon programi var, program, size rapor halinde yapilmasi gerekenleri sinuyor,tek yapmaniz gereken onaylamak. İsterseniz kayitlari ve proramlari manuel olarak temizleyebiliyorsunuz.
    Bunla ccleaner kullaniyorum sadece. Ram takviyesiyle 6 yasindaki laptop internet perf. Kendine geldi resmen.
    Bu arada dun qosmio x70 inceledim. 6.000 e yakin fiyati var ama ici ful. Ssd. Ram ekran karti ile cok iyi bir cihaz olmus. Ama 2 acer veya asus n550 parasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Kasım 2013; 15:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.