Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok pahali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

Arkadaşlar cihazı alalı 1 ay oldu ama hala fabrika ayarlarının yedeğini almadım sürekli sağ üst köşede acer fabrika ayarlarını yedekleyin diye pencere açılıyo.

Acaba nasıl yapacağımı bilen var mı fabrika varsayılan yedeklemesi oluştur diyorum ama bilgisayardaki kurtarma bölümünü kurtarma sürücüsüne kopyalayın diyo. Tam emin olamadım cesarette edemedim bir cd veya usb mi gerekli yardım?

güncel
  • konuda her sorunun cevabı var arkadaşlar. ne soruyorsunuz daha.
    önemli sorusu olan alıntılasın cevaplıyım.

• http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

Bu nasıl arkadaşlar kullananlar varmi? Sıkıntısi olan herhangi bir problem yaşayan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

Bu nasıl arkadaşlar kullananlar varmi? Sıkıntısi olan herhangi bir problem yaşayan?

+1

• ader54 A kullanıcısına yanıt
    mağazalarda varsa sadece teşhirdir dikkat edin. Satarken teşhir değil derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

mağazalarda varsa sadece teşhirdir dikkat edin. Satarken teşhir değil derler.

Kargo ile gönderilenler için de ayni durum olabilir mi? Ben aradigim zaman sidir kutulu urun gönderileceği ssoylendi. Tabi ne kadar doğru orasi meçhul.

vatanın müşteri hizmetlerinde çok zamanım geçti bir müşteri olarak. Herşey olabilir. sıfır kapalı ürün alırsınız içinden parçası çıkmaz, içinden parçası çıkanın daha önce servise gitmiş olabilme ihtimali var, yada herşey tamdır kutu açık gelir sadece müşteriye gösterdik efendim derler.
    burada 2100 tl fiyaatı bir üst işlemci
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-54218G1TMAKK-17-3-in%C3%A7-GTX850-2-GB-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1591223.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2142 -- 7 Kasım 2014; 15:12:30 >

• quote:

vatanın müşteri hizmetlerinde çok zamanım geçti bir müşteri olarak. Herşey olabilir. sıfır kapalı ürün alırsınız içinden parçası çıkmaz, içinden parçası çıkanın daha önce servise gitmiş olabilme ihtimali var, yada herşey tamdır kutu açık gelir sadece müşteriye gösterdik efendim derler.
    burada 2100 tl fiyaatı bir üst işlemci
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-54218G1TMAKK-17-3-in%C3%A7-GTX850-2-GB-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1591223.html?langId=-14

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-54218G1TMAKK-17-3-in%C3%A7-GTX850-2-GB-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1591223.html?langId=-14 hocam bu linkteki urun hakkında bir fikriniz var mi? Burada da kelepire gelmiyelim.

vatandakinden işlemci hızı 0.1 ghz daha iyi buda sanal 4 çekirdek olarak çevirirsek toplamda 0.4 ghz daha fazla hız alırsınız. ekran kartı aynı zaten gayet yeterli high ta tüm üst seviye oyunları açar.
  • quote:

vatandakinden işlemci hızı 0.1 ghz daha iyi buda sanal 4 çekirdek olarak çevirirsek toplamda 0.4 ghz daha fazla hız alırsınız. ekran kartı aynı zaten gayet yeterli high ta tüm üst seviye oyunları açar.

Acikcasi vatandaki 1940 liralik ne olduğu belli olmayan urun yerine bunu alirim. Kaldiki 8 GB RAM hayli hayli yeter. Birde sunu merak ediyorum. Asusun x550 jk sina gore ekran ve kasa kalitesi bakimindan bu urun sizce nasil ?

ürün bende yok ama acer ın ve asus un kasa kaliteleri ortalamanın üzerinde ama aralarında pek bir fark yok bence tercih meselesi. Fakat hem 15 inç 1366*768 hemde 17 inç 1600*900 laptop kullanmış biri olarak kesinlikle 17 inç derim. Ama 15 inç lik fhd bir panelide 17 inç e tercih ederim, çünkü 17 ler biraz ağır oluyor.
  • quote:

ürün bende yok ama acer ın ve asus un kasa kaliteleri ortalamanın üzerinde ama aralarında pek bir fark yok bence tercih meselesi. Fakat hem 15 inç 1366*768 hemde 17 inç 1600*900 laptop kullanmış biri olarak kesinlikle 17 inç derim. Ama 15 inç lik fhd bir panelide 17 inç e tercih ederim, çünkü 17 ler biraz ağır oluyor.

Yorum için tesekkur ederim. Kullanici arkadaşlar pek aktif değiller her halde

• Benim ekran da bugün kırıldı, servisi aramaya korkuyorum.

• extremos E kullanıcısına yanıt
    Nasıl becerdiniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremos

Benim ekran da bugün kırıldı, servisi aramaya korkuyorum.

Servise para vermek istemiyorsanız (3 hafta da bekleyebilirim diyorsanız):

Ebay: ($98)
    http://www.ebay.com/itm/17-3-Full-HD-WXGA-LCD-Screen-EDP-30PIN-N173HGE-E11REV-C1-PANEL-/271561137461?pt=UK_Computing_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item3f3a4e1d35

Aliexpress: ($91.32)
    http://www.aliexpress.com/item/1-year-warranty-17-3inch-LCD-screen-laptop-N173HGE-E11-1920-1080-EDP-CONNECTOR/1976436724.html

1080p ekran. Bu modelle uyumlu.

• Loser. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim olacak tek hücreli canlı yapmış, nasıl yaptığını da söylemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: seennu

Herkese merhaba 1 hafta önce vatan dan sony 17.3 inç almıştım 1 haftadır sorun üzerine sorun yaşadım dün vatana tekrar gittim ürünü incelediler ve geri aldılar.bende vatanda 2-3 saatlik incelemem sınucunda MSİ ile ACER arasında kaldım ve kararımı ACER aspire v3-772G 17.3 inc i7 modelden yana kullandım full 1080 p ekran 760 gtx ekran kartı ve 32 gb bellek iyi bir seçim yaptığımı evde uzun bir incelemem sonucu anladımekran kalitesi performansı çok güzel.Call of Duty- Modern Warfare 3 oyunu full ayarlarda müthiş oynadı ve sıcaklıklar işlemci dahi 57 dereceyi geçmedi,diğer oyunları oynama fırsatım henüz olmadı.ama herkese tavsiye edebileceğim bir cihaz fiyat sınırında.ayrıca 3086 tl ye geldi 16 ay taksitli.

Aynı ürünü bende aldım 120GB SSD taktım açılması ve kapanması 2-4 saniye ofis programları açılması 2-4 saniye, photoshop, adobe premiere gibi programlarda 3-5 saniyede açılıyor, eski acer travelmate 4002lci ile adobe premiere 2,0 versiyon ile 2 saatlık video çıktıyı 3 günde bitirmişti, bu bilgisayarda adobe premiere cc 2014 ile ise bir iki saat bile sürmedi tam net hatırlamıyorum ama.

Ben bilgisayardan pek anlamasamda anladığım kadarıyla mükemmel bir bilgisayar diye düşünüyorum, acerin bir kusuru var teknik destek servisi beş para etmez hiçbir şey bilmeyenler le doldurdular bir söylediği diğer söylediği ile uymuyor çoğu şeyleri ezbere konuşuyorlar telefon ediyorsun email gönder diyor email gönderiyorsun telefon et diyor.

SSD diski kendim taktım ama tam olmadığını düşünüyorum bu konuda hiçbir yerde bir kaynak bulamadım teknik servis servise getir diyor ama ben götürmek istemiyorum çünkü sen bir sürü para versiyorsun servisçi hor davranıyor bende titiz biri olduğum için kendim yapmaya çalışıyorum.

Boş HDD yuvası SSD disk için daha uygun yer alanı gibi gördüm ama buradan sistem diski olmuyor mevcut HDD yi boş yere taşıdım SSD diskide eski HDD yerine takarak sistemi kurdum ama disk yönetiminde orijinal boş yer için Disk: 0 diyor Mevcut HDD alanına ise Disk: 1 diyor buradan yola çıkarak adamlar Disk: 0 alanı boş bıraktıklarına göre müşteri buraya SSD disk takarsa sistem diski yapacak diye düşünerek Disk: 0 alanı bu yüzden boş bıraktı diye düşünüyorum ama gel görki Disk: 0 alandan sistem diski olmuyor acaba Disk:0 alandaki SSD diski sistem diski yapmak için bir yerde ayarmı var bilmiyorum. Belki bu konuda bilgisi olan vardır.

• sfaunl kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, bu daha mantıklı gibi.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.