Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende gtx760m li olanı var.Battlefield 3 4 de low ayarlarda 75 85 arası fps alırken 10 15 lere düşüyor fps bazen.ne yapmam gerekli bilen arkadaş var mı?bu düşüşleri sık yapıyor ve çok can sıkıyor.pazar günü vatan a verdim bugün teslim ettiler donanımsal problemi yok eksik driver ı varmış onu kurduk dediler ama hala aynı bir düzelme göstermedi.ne yapmam gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwindLer7 -- 28 Ekim 2014; 21:06:41 >
  • 1600*900 de ekran auo panel
  • @SwindLer7
    Bilgisayar ısındığında, soğuması için otomatik frekansları düşürür. FPS düştüğünde CPU-GPU sıcaklıklarını kontrol edin.

@zcustun
    Hocam AIDA64, HWiNFO gibi bir uygulamadan bakabilir misiniz? Bu modelde AUO'ya hiç rastlamadım. Bizim anakarta uyan tek B173RTN01.1 modeli var. Eğer modeliniz bu değilse ya baktığınız yazılım markayı yanlış bildiriyor, ya da anakartınız farklı.

HWiNFO:http://www.hwinfo.com/download.php

@dr-ahmet
    Hayırlı olsun.
    SSD'yi mSATA almadıysanız, SSD geldiğinde HDD ile yerlerini değiştirmeyi unutmayın. Boş olan slotta SSD daha yavaş çalışacaktır.

• @staunl sıcaklığımda artış olmuyor.laptopu zaten zalman soğutucu ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwindLer7 -- 29 Ekim 2014; 2:20:15 >
  • SwindLer7 S kullanıcısına yanıt
    Şunu bir deneyelim hocam:

Öncelikle MSI Afterburner yazılımının son versiyoununu şuradan indirin:
    http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Uygulamayı kurup açın ve aşağıdaki resimde görülenleri sırasıyla uygulayın:
    http://i.imgur.com/pTTeTq5.png

Settings-Monitoring'e gir, Active monitoring graphs altındaki her seçeneğin başındaki check işaretine tıklayarak aktif edin. Ve her birinde Show in OSD display seçeneğini de tıklayın. Buna tıkladığınızda Properties'de "in OSD" yazması gerekiyor.
    Tamam'a basıp çıkın ve fps düşüşü yaşadığınız oyunu açın.

FPS düşüşü olmadan önce oyun içindeyken ekran görüntüsü alın. Daha sonra da fps düştüğünde bir ekran görüntüsü alın karşılaştıralım.

Daha güzeli, MSI Afterburner'ın ana penceresinin yanında grafik göreceksiniz. O grafiğe sağ tıklayıp log history to file'a tıklayın ve öyle oyuna girin. Daha sonra FPS düşüşü yaşadığınızda dosyayı bir yere yükleyip buraya gönderin, inceleyelim.

Dosya default ayarlarda, "C:/Program Files (x86)/MSI Afterburner/HardwareMonitoring.hml" dizininde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 29 Ekim 2014; 4:43:00 >

• sfaunl kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ssd aldım 120 gb kingston cuma günü yapacağım montajı. Daha önceki yazilarda görmüştüm. Teşekkür ederim uyardığınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @staunl dostum senin dediklerini yapınca oyuna giremiyorum.sol üstte cpu lar fps falan gösteriyo kasıyor çok kötü fps yi de 0 olarak gösteriyor.
  • SwindLer7 S kullanıcısına yanıt
    Hocam şu videodaki gibi ayarları yapıp oyuna girin.
    https://www.youtube.com/watch?v=tXCbKOuq8N0

Diğer türlü FPS'nin neden düştüğünü anlamamız imkansız.
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve bu bilgisayarı almayı düşünüyorum
    Media Markt den işlemci i5 4210m ve gtx850m ekran kartı olan modeli almak üzereyim..
    ne yapmamı tavsiye edersiniz? media markt den bu modeli alan varmı ve varsa memnunmusunuz? kronik sorunları ısınma filan varmı?
    Aceri pek tavsiye etmiyorlar ama marka takıntım yok fiyat/Performans açısından iyi gibi geldi bana..
    Teşekkürker
  • Ben bu bilgisayarı 1799 à aldım ekranı cok iyi değil cok da kötü değil benimkinde ısınma sorunu yok bilgisayar calısırken hdd hafif ses geliyor ayrıca hoparlör u de dolby açıkken hafif cızırtılı eğer fiyatı uygunsa kaçırmayın

• kronik sorun yok arkadaşım gidip alın.
    2500 e kadar i5 m serisi ve 850 - 760 ekran kartları bedava bu cihaza..
    bu paraya 64 bit ekran kartlı pc veriyorlar...

• fiyat şuan 2099 lira.. indirimi kaçırmışım malesef yakın zamanda tekrar olurmu bilmiyorum ve bu fiyata şuan alabileceğim en iyi cihaz bu diye düşünüyorum tabi indirimden 1799 e alanlar daha şanslı ama sağlık olsun yapacak birşey yok
  • Merhaba arkadaşlar;
    Stress testlerinde en son ulaşabildiğim sıcaklık 90 derece idi. Şimdi 91 derceye ulaşmayı başardım.
    CPU'da stress test açık, Dahili GPU'da Project Cars açık, GPU2'de de GPU-Z'in benchmark'ı açık olmasına rağmen, havalar da soğuk olduğundan CPU sıcaklığı max 85 dereceye ulaştı.
    CPU çekirdek gerilimini 90mV artırmamla beraber 91 dereceyi görebildim.
    Resimde de göreceğiniz üzere:
    CPU: 91°C (i5-4210m, Utilization %100)
    GPU1: 77°C (HD4600, Utilization %100)
    GPU2: 59°C (gtx850m, Utilization ~%50, CPU stress teste gömüldüğünden uygulama GPU2'ye vertexleri göndermeye zaman bulamıyordu galiba)

http://imgur.com/a/p2lk2#1F6c7Qc
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

Uyarı: Arkadaşlar konuya tam hakim değilseniz, CPU gerilimleriyle oynamayı aklınızdan bile geçirmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 31 Ekim 2014; 7:49:58 >

• Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarı alalı 15 gün filan oluyor anca yazabildim bende katıldım aranıza
    İ5 4210m gtx850m li modeli aldım

• Hoşgeldin
  • Arkadaşlar gecen gun bizim bilgisayarlardan ekrani kirilmis olarak internet cafe de tamir bekleyen bir pc gordum 772g özellikle baktim. Bilgidayarin tamir olabilmesi icin 1 ay ekran aradilar nette xD servisi 500tl istemis ekrana xD aman dikkat edin ekranlariniza xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

Hoşgeldin

Hoşbulduk hocam sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 1 Kasım 2014; 15:14:39 >
  • Herkes bilgidayarlarda takiliyo galiba kimse yok konuda xD

• Arkadaşlar cihazı alalı 1 ay oldu ama hala fabrika ayarlarının yedeğini almadım sürekli sağ üst köşede acer fabrika ayarlarını yedekleyin diye pencere açılıyo.

Acaba nasıl yapacağımı bilen var mı fabrika varsayılan yedeklemesi oluştur diyorum ama bilgisayardaki kurtarma bölümünü kurtarma sürücüsüne kopyalayın diyo. Tam emin olamadım cesarette edemedim bir cd veya usb mi gerekli yardım?
  • Merhaba arkadaşlar aciksasi uzun uğraşlar sonucu belli bir miktar para biriktirdim.Öğrenci olduğum içim gerek arada film izlemek olsun gerek yazi yazma olsun yeri geldiğinde de rahatça oyun oynamak için bir laptop almak istiyorum.Acaba acerin bu modelinde isinma,kasa kalitesi hakkında bilgi verir misiniz? Bir de i5 işlemcili gtx850 m ki modelden alacagim için ekranin kalitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Özellikle okuduğum bölüm dolayisiyla sikca yazi yaziyorum ve eski metinler üzerine calisiyorum.Bu acidan asil takildigim nokta ekran konusu. Canli gorme sansim olmadigi için size soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.