Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun BIOS'tan kaynaklanıyor. BIOS güncellemesiyle gelecektir diye umuyorum.
    Ayrıca, SSD'yi boş olan yere takmayın. Yavaş çalışır. Son mesajları okursanız eğer, SSD kurulumu ile bir kaç yorumumuzu göreceksiniz.

Ayrıca, HDD'den de boot yapmak istiyorsanız, 1. diskin olduğu yere Linux Grub bootloader kurun. Grub 2. hdd'yi görecektir.
  • i5 işlemcili modelin Türkiye ' de full hd olanı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

Sorun BIOS'tan kaynaklanıyor. BIOS güncellemesiyle gelecektir diye umuyorum.
    Ayrıca, SSD'yi boş olan yere takmayın. Yavaş çalışır. Son mesajları okursanız eğer, SSD kurulumu ile bir kaç yorumumuzu göreceksiniz.

Cevap için teşekkür ederim
    BIOS Güncelledim.
    Boş yerin yavaş çalıştığını bilmiyordum,
    Eğer böş yere SSD takarsam Recovery yaparken disk seçimi vemiyor ve otomatik olarak Disk:1 alana yükleme yapıyor bu yüzden SSD diski disk:1 takmak zorundan kaldım belki bunun için bir ayar vardır bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl
    Ayrıca, HDD'den de boot yapmak istiyorsanız, 1. diskin olduğu yere Linux Grub bootloader kurun. Grub 2. hdd'yi görecektir.

Bunu tam anlayamadım!
    Şuanda ben Disk:1 de SSD diski sistem diski olarak, Disk:0 de ise HDD yedek diski olarak kullanıyorum
    USB belleğe orijinal recovery yedekledim recovery yapmak istediğimde flash belleği takıp yapıyorum.
    Ama flash bellek kullanmadan yedek olarak kullandığım HDD de bir gizli bölüm oluşturup buradan SSD diske recovery yapmak isterdim acaba siz bunu demek istediniz?

Teşekkürler.

• S.a arkadaşlar bu bilgisayara Mavericks kuran var mı acaba ???
  • gecekule G kullanıcısına yanıt
    Mevcut BIOS'larda yok bu zellik. Acer yeni BIOS güncellemesi yaparsa algılayabilir demek istemiştim.

Sorun şu: Bilgisayar DISK:0 bolumunu BIOS'tan boot edemiyor.
    Çözüm: DISK:1'e Grub bootloader'ını yükleyin. Sistem açılışında DISK:1'i seçin. Bu sayede Grub DISK:0'ı görecek ve oradan boot edebilecek.
    Tek işletim sistemi kullanıyorsanız zaten SSD'yi DISK:1'e takın ve oradan başlatın. Çift işletim sistemi çalıştırmak istiyorsanız; Acer DISK:0'ı boot edebilen yeni BIOS çıkarana kadar, dediğim yöntemi kullanmak zorundasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremos

Kardeşim olacak tek hücreli canlı yapmış, nasıl yaptığını da söylemiyor

Hocam geçmiş olsun size tavsiyem yukarıdaki hocamızında tavsiye ettiği gibi full hd panele geçmeniz aynı ekranı taktırsanızda zaten yine aynı hesaba gelir maddi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ekran ile ilgili sorulan sorulara bir netlik getirmek istiyorum çünkü bu soru merak konusu.Arkadaşlar bendeki model i5 gtx850m olan model hd+ ekrana sahip.Ekranın parlaklığı gerçekten çok yüksek ve görüntü kalitesi olarakta ben beğeniyorum.Yani alacak arkadaşlar sadece ekran konusunda şüphe duyuyorsa bence hiç takılmasın bu konuya ekran gerçekten kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 8 Kasım 2014; 3:17:58 >
  • arkadaşlar recovery bir türlü alamadım acer recovery management programını tıklıyorum fabrika varsayılan yedeklemesi oluşturu tıkladıktan sonra bu bilgisayardaki kurtarma bölümünü kurtarma sürücüsüne kopyalayın seçeneği pasif tıklanmıyor nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    Aida 64 tabi
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

• zcustun Z kullanıcısına yanıt
    Bir an için sevinmiştim farklı anakart koydular diye. Ekrandan memnun musunuz hocam?
  • Sevgili dostlar
    Bu urunun hd+ i5 islemcili gt850 ekran kartli modelini almayi dusunuyorum. Tek cekincem ekrandan yana. Yani full hd benim icin cok onemli degil ama ekran goz yoruyormu. Gunde 10-15 saat pc karsisinda vakit gecirdigim icin(ev+is) ekran gercekten cok onemli. Parlakligi dusurdugunuzde dalgalanma yada rahatsiz edici goruntuler olusuyormu?

• Merhaba arkadaslar.
    Bilgisayari yeni aldim. Ssd takmak istiyorum kurulu olan windows keyini ogrenebilir miyim.
    Asil amacim windows u ssd ye kurmak ve orjinal olarak kullanmak. İlk defa windowslu bir makine aliyorum daha onceden windowsu ayrinolarak satin aliyordum. Bununla ilgili olarak bu bilgisayara baska bir keyle windows 8 yukledim diyelim bu bilgisayar icin kullanimda olan keyi baska bilgisayarda kullanabiliyor muyum?
    Hepinize iyi gunler iyi forumlar.

• 20 gun once bimeksten aldigim i5 2.6ghz 3.2 turbo islemcili
    4gb Geforce 850m ekran karti
    12gb ram
    1tb hdd
    17.3
    acer aspire v3 772g bilgisayarimi satmak istiyorum ilgilenenler pm yoluyla ulasabilirler.

• Fatura tarihi 21.10.2014

• quote:

Orijinalden alıntı: Afusan

Sevgili dostlar
    Bu urunun hd+ i5 islemcili gt850 ekran kartli modelini almayi dusunuyorum. Tek cekincem ekrandan yana. Yani full hd benim icin cok onemli degil ama ekran goz yoruyormu. Gunde 10-15 saat pc karsisinda vakit gecirdigim icin(ev+is) ekran gercekten cok onemli. Parlakligi dusurdugunuzde dalgalanma yada rahatsiz edici goruntuler olusuyormu?

Benim bildiğim sadece i7 işlemcili modellerinde 1920 çözünürlük var.Bende i7 modeli var ekran hoş diğer modelleri bilemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock41

20 gun once bimeksten aldigim i5 2.6ghz 3.2 turbo islemcili
    12gb ram
    1tb hdd
    17.3
    acer aspire v3 772g bilgisayarimi satmak istiyorum ilgilenenler pm yoluyla ulasabilirler.

Hocam memnun kalmadiniz mi pcden ? Alacaklarda fikir verirseniz seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: amurado

Merhaba arkadaslar.
    Bilgisayari yeni aldim. Ssd takmak istiyorum kurulu olan windows keyini ogrenebilir miyim.
    Asil amacim windows u ssd ye kurmak ve orjinal olarak kullanmak. İlk defa windowslu bir makine aliyorum daha onceden windowsu ayrinolarak satin aliyordum. Bununla ilgili olarak bu bilgisayara baska bir keyle windows 8 yukledim diyelim bu bilgisayar icin kullanimda olan keyi baska bilgisayarda kullanabiliyor muyum?
    Hepinize iyi gunler iyi forumlar.

Yardim edebilecek yok mu? Yada herhangi bir dusuncesi olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ader54

quote:

Orijinalden alıntı: burock41

20 gun once bimeksten aldigim i5 2.6ghz 3.2 turbo islemcili
    12gb ram
    1tb hdd
    17.3

Hocam memnun kalmadiniz mi pcden ? Alacaklarda fikir verirseniz seviniriz.

Bugune kadar oyun deneyimlerimi hep ps de oynadim degisiklik olsun diye pc aldim bu yuzden pisman oldum. Bilgisayarda bi sorun yok yani

• amurado A kullanıcısına yanıt
    Hocam windows un yedeğini alarak yapabilirsin Galiba. Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu pc vatanda 1933 tl ama mağazada diyor. Teşhir olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana. Sizlerin fikri nedir.?Teşhir ürünü olduğu en net nasıl anlaşılır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.