Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coffey

Beyler bu pc vatanda 1933 tl ama mağazada diyor. Teşhir olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana. Sizlerin fikri nedir.?Teşhir ürünü olduğu en net nasıl anlaşılır?

Teshir olabilir de olmayabilir dde. Bunun için adini hatırlayamaz itim bir program vardi. Hddnin kullanım suresini gösteren. Oradan anlasilir diye tahmin ediyorum. Teshir urun korkunuz varsa medimarkta 2100 liraya 8 GB ramli versiyonu var. İndirim yakalrsaniz 2000 TL Altina alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    Valla ben vatan bilgisayardan 2 tane vaio 2 tane hp ve son olarak da bi tane toshiba iade ettim ve mecburen para iadesi yaptılar.Hepsinin de bi kusuru var ben açık söyliyim.Bunun da ekran renkleri soluk diyolar ama ben açıkçası umursamıyorum.Işık minimumdayken nadiren titreme oluyo ekrnda onun da nedeni ışığı kademe kademe yükseltiyo hani cep telefonlarında otomatiğe alırsınız ya o ışığa çıkınca otomatik açar. Bu da o şekil. Panel lg değil auo ama şunu da söyliyim arkadaşım asus x550 serisi u işemcili asus aldı ona baktım onun da paneli auo idi. Makinanın klavyesinde yazı yazıyosunuz, klavyenin ortası çöküyo mesela asusta. bu makinaya göre daha ince ama ekranının arkasına hafifçe bastırınca önden direk kristal ekranda bozulma oluyo. Bu da asus yani kısacası takılmayın böyle şeylere.Her markada bi kusur var.Sonuçta hepsi çin üretimi ve elektronik şans işi unutmayın bu 6. makinem benim son 8 ayda
  • v3 772g kullanan arkadaşlar recovery kısmına bakabılırler mi ?recovery alabiliyormusunuz bende recovery management programını tıklayınca fabrika varsayılan yedeklemesi oluşturu tıkladıktan sonra bu bilgisayardaki kurtarma bölümünü kurtarma sürücüsüne kopyalayın seçeneği pasif tıklanmıyor sizde durum nedır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay34

v3 772g kullanan arkadaşlar recovery kısmına bakabılırler mi ?recovery alabiliyormusunuz bende recovery management programını tıklayınca fabrika varsayılan yedeklemesi oluşturu tıkladıktan sonra bu bilgisayardaki kurtarma bölümünü kurtarma sürücüsüne kopyalayın seçeneği pasif tıklanmıyor sizde durum nedır acaba

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

buraya bakın bi de

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    disk yonetımınde bendede o şekilde ama ben de o kutucuk pasif seçilmiyor neden olabılır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemceminay34 -- 10 Kasım 2014; 0:29:07 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html?srt=UP#genel-bakis
    fiyatı neden uygun bu seri deki en iyi ekran kartı da bunda sanırım. almaya niyetleniyor gibiyim. insallah ssd takınca hdd degıstırıncede garantısı gıtmıyorsa tadından yinmez.
  • arge48 kullanıcısına yanıt
    Ssd takınca garantisi bozulmuyor

• maske187 M kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. yani ne dersiniz bilmiyorum da ne de olsa içinde özel şeyleri var teknik servise gidince onlarıda göndermek istemiyorun. o yuzden bundan önce hep dell evde garantiyi kullandım. o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

eyvallah hocam. yani ne dersiniz bilmiyorum da ne de olsa içinde özel şeyleri var teknik servise gidince onlarıda göndermek istemiyorun. o yuzden bundan önce hep dell evde garantiyi kullandım. o yüzden soruyorum.

Ben de fiyatin bu denli düşük olmasına sasiyorum. Bu hafta sinavlar dolayisiyla erteledim alma isini. Dun bimekste ggörme sansim oldu. Kasa kalitesi iyi ekrani benim hoşuma gitti. Hani lenovonun z serisi bir de asus x550 ln sserisi kasasiyla karsilastirdim gayet iyiydi . Alanı memnun eder. Bir de ekrani büyük olduğundan ortadan tutup açmaya özen göstermek lazim esneme oluyor hafiften. Ama bu durum menteselerle de alakali olabilir. Ekrani sapasağlam tutuyor.

• ader54 A kullanıcısına yanıt
    diğer tüm serilerde de aynjı kasa ve ekran kullanılıyor sanırım değil mi? parlak mı ekran
  • bir de ışıklı klavye yapılabilir mi sizce servise ücreti,tle ve ya kendimiz taksak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

diğer tüm serilerde de aynjı kasa ve ekran kullanılıyor sanırım değil mi? parlak mı ekran

Ekran olarak parlak ekran kullanilmis.

eyvallah hocam mat ekran seven çok ama parlak her zaman daha iyi benim için.
    Işıklı klavye bu model için yok. Klavyeyi bulsanız da ışık için anakartta konnektör yok. Lehim yapmanız gerekir.
    Yaparım diyorsanız Acer Nitro VN7 17" modelinin klavyesi ışıklı ve bu modele uyuyor galiba.

Ayrıca 1080p olan modeller mat ekran. Diğerleri parlak.
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    hocam garanti dışı bırakır değil mi? ama aklımda belki servisle görüşülüp halledilir sağolun fikir için gtx850 li seri için ne diyorsunz ben o seriyi almak istiyorum http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html?srt=UP#genel-bakis
    Garanti dışı kalır tabii. gtx850m için imzamdaki incelememe bir gözatın.
  • Beyler bayanlar http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-54218G1TMAKK-17-3-in%C3%A7-GTX850-2-GB-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1591223.html?langId=-14 bu linkteki ürünü almaya niyetlendim ama stok bitmiş.. Ekran kartı 2gb gtx850 gddr5 super .. Fiyatı da ucuz bence .. RAM 8 GB ddr3 . mühendislik ogrencisiyim ve çok olmasa da oyun oynarım ama çizimlerle isim daha çok olacak.. Öğrenci adamız bi alında en az 3 yıl götürsün istiyorum sizce alınır mi bu?? Fiyat 2100 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Tkillas

Beyler bayanlar http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-54218G1TMAKK-17-3-in%C3%A7-GTX850-2-GB-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1591223.html?langId=-14 bu linkteki ürünü almaya niyetlendim ama stok bitmiş.. Ekran kartı 2gb gtx850 gddr5 super .. Fiyatı da ucuz bence .. RAM 8 GB ddr3 . mühendislik ogrencisiyim ve çok olmasa da oyun oynarım ama çizimlerle isim daha çok olacak.. Öğrenci adamız bi alında en az 3 yıl götürsün istiyorum sizce alınır mi bu?? Fiyat 2100 tl

İhtiyacinizi fazlasıyla karsila r indirim yakalarsaniz 2000 TL altina alabilirsiniz. Bende almayi dusunuyorum ama stokta nasil kalmaz ya

vatanda mağazalarda 1900e var.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.