Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jvats

quote:

Orijinalden alıntı: Bakasura

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce acer aspire v3 772 g nin 32 gb ram i7 nvidia gt750m li modelini aldım. ilk zamanlarda pek şikayetim yoktu ancak bu aralar inanılmaz kasıyor, oyunu geçtim internette surf yaparken bile kasıyor. film izlemeye çalışıyorum kare kare kasarak izliyorum filmi. bunun nedeni ne olabilir ve nasıl bu sorunu çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim.

Sorunun hdd'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Görev yöneticisinden bellek ve disk kullanımının fotoğrafı gönder bir inceleyelim.Film olarak 720p veya 1080p bir film izliyorsa kodek sorunlu bir takılma olabilir.

Ayrıca biz alalı 1 sene kadar oldu da yeni çıkan seri çok iyimiş ya i7 ve full hd panel olması çok iyi bunu satıp onu alabilsek keşke :)

disk kullanımı %99 kadardı, recovery yapıyorum az kaldı. eğer düzelmezse ne yapmam gerek bir fikrin var mı? ayrıca ekran kartının çok iyi olmadığını biliyorum ama oyunlarda bu kadar kasma beklemiyordum, eski laptopum lenovo y500dü ve gayet rahat oynayabiliyordum, umarım acerden memnun kalırım.

• Eğer aynı makinadan bahsediyorsak ekran kartın çok iyi diyebiliriz ki.Disk kullanımı sorunun bende de oldu 5400rpm olan harddisk önbelleği düşük olduğundan sanırım.Recovery ile sorunu çözmüştüm win7 dönerim bir daha olursa sanırım birde ssd planları vardı maddiyatı toparlayamadık daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

Eğer aynı makinadan bahsediyorsak ekran kartın çok iyi diyebiliriz ki.Disk kullanımı sorunun bende de oldu 5400rpm olan harddisk önbelleği düşük olduğundan sanırım.Recovery ile sorunu çözmüştüm win7 dönerim bir daha olursa sanırım birde ssd planları vardı maddiyatı toparlayamadık daha :)

hocam recovery attım şimdi arada bi %99a çıkıyor disk sonra tekrar iniyor sonra tekrar çıkıyor. nasıl çözeceğim ben bu sorunu? bütün moralimi bozdu şu anda bu sorun.. teknik servise mi yollasam acaba?
  • Servise göndermeniz yararına olabilir bakarsınız hdd sıkıntılıdır.Hdd tune programları ile tarama yapıp eğer kesin sıkıntılı sonuç alınırsa servise gönderin.Yoksa yazılımsal olarak recoveryden sonra kurduğunuz programları dikkate almak gerek.
  • Arkadaslar i5li 12 gb ramli ve 4 gb ekran kartlı modelini alicamda kullanan varsa bilgi verebilir mi performansı hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki model yine 2699 a düşmüş forum ankara mediamarktta almayı düşünenler varsa mediamarktlara bakın derim

• merhaha mediamarkette su modeli gordum 54218g1tmakk internette rastlmadim fiyat 2299 i5 4210m 8gb 1 tb 2 gb ddr5 gtx 850m ozellikleri nasil fiyata gore ainirmi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

merhaha mediamarkette su modeli gordum 54218g1tmakk internette rastlmadim fiyat 2299 i5 4210m 8gb 1 tb 2 gb ddr5 gtx 850m ozellikleri nasil fiyata gore ainirmi sizce

bu gün ben de gördüm. ekran full hd değil ama birkaç arkadaşım alınır dedi.
    yok mu cevap verecek arkadaşlar? ne dersiniz? 2300 güzel bir fiyat mı yoksa daha ucuza bulabilir miyiz?

• Vash The Stampede kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modeli 3 ay önce 2418'e aldım. O fiyat dediğiniz modelin şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyatı. İmzamdan bu modelin incelemesine ulaşabilirsiniz. Ya da şuradan..
    Ama @khayyin'in bahsettiği modeli alabilirseniz daha iyi. Her yönüyle daha iyi bu modelden ve fiyatı da neredeyse aynı. Tam fiyat/performans canavarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 5 Ekim 2014; 20:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

Hocam bu modeli 3 ay önce 2418'e aldım. O fiyat dediğiniz modelin şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyatı. İmzamdan bu modelin incelemesine ulaşabilirsiniz. Ya da şuradan..
    Ama @khayyin'in bahsettiği modeli alabilirseniz daha iyi. Her yönüyle daha iyi bu modelden ve fiyatı da neredeyse aynı. Tam fiyat/performans canavarı.

Incelemenizi okuyarak almistim bu pc yi benmkisi de gtx850m li olan model ve iyiki de almışım dita2 full render aa acik oynuyorum isinma yok :)

Sadece ekranını beğenmedim. Sizin de aciklamanizda bu yaziyordu. Nezaman degistireceksiniz. Degistirdiniz mi? Bana da nerden ve hangi ekrani alanilecegim konusunda yardimci olurmusunuz ? Dediginiz gibi ekran cok parlak ve farkli acilardan sıkıntı olabiliyor ve biraz da goz acitiyor cok isik acik olduğunda

• Arkadaşlar Acer V3 722G 'nin ekran kartı GT750 M ve 8 gb ramli versiyonunu mediamarkt 'tan almak istiyorum FİYATI: 2.099 Lira.
    Zaten bütçemi zorlayarak alıyorum.Sizce iyimi ve Acer 'ın casper gibi bir marka olduğu söyleniyor . bu cihazda öyle sorunlar var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Notebook Link http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-17-3-in%C3%A7-Core-i5-4200M-2-5-GHz-8GB-1-TB-GT750M-4GB-Notebook,103452,504927,1154759.html?langId=-14#teknik-bilgiler

• Gtx760 yada gtx850m olani alin derim.

• Fiyatlarının çabuk değişmesi dışında bi sorun yok bende i5 gtx850m kullanıyorum ısınmayla alakalı hiçbir sorun yaşamadım. Ekranı dışında gayet memnunum. Ekranı yan açılardan görmek imkansız neredeyse. Ancak bu benim göz ardı edebileceğim bir sorun.

• Geçen hafta 2175 tl idi mediamarktta . Buraya yazmak aklıma gelmemiş
  • Arkadaşlar media marktan i7 16 gb ram 2gb gt850m ekran kartlı modelini almayı düşünüyorum oyun oynarken ısınma durumu nedir önerir misiniz

• cihazın pil süresi nasıl hem oyunda hemde sadece internette gezerken ne kadar idare ediyor?
  • i54210m - GTX850m modelinde; ekran parlaklığı maximumken, max grafik ayarlarıyla oyunda 1.5-2 saat, internette gezerken 3-3.5 saat civarında (CPU çekirdekleri 800 MHz'e düşürülmüş halde, ekran parlaklığı orta ayarda)

@BRH06
    Konunun son 5-6 sayfasını okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 10 Ekim 2014; 20:25:06 >
  • Merhaba,
    Bende bir ACER Aspire V3 - 772G aldım. Ekran çözünürlüğü ve mouse pad hariç her şeyinden memnunum.
    Bir online alışveriş sitesinden aldım. Bütün sitelerde bu modelin (NX-MMCEY-004) 1080p ekranı olduğu yazıyor ancak ekran 1600x900p. Bu durumu hem alışveriş yaptığım siteye hem de acer'a yazdım.
    Alışveriş yaptığım siteden cevap olarak bize özellik bilgilerini acer veriyor dedi.
    Acer'den cevap henüz yok.

INTEL I5-4210U
    Nvidia GTX850
    8GB Ram
    1TB Hdd
    17,3" 1600x900 LCD
  • beyler bugün 16 gb ram i7 işlemcili gtx850m ekran kartlı versiyonunu aldım ancak youtube da hd olmayan videoları bulanık birşekilde hiçbirşey gözükmeden izletiyor. ekran sürücüsünü güncelledim ama yine aynı . yardım lütfen
  • arkadaşlar bende acer v3-772g-747a321tmamm model var ve orjinal windows yedeğini sildim harddiskleri bölerken elinde olan biri o yedeği kopyalayıp internete atarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.