Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi için teşekkürler, mSATA slotunun varlığını bilmiyordum doğrusu. Ben samsung mz-7te250bw modeli aldım, sanıyorum bu sadece SSD slotu için. Gerçi Samsung EVO serisi için herhangi bir performans farkı yok diyorlar, hem böylelikle bir sonraki laptopumda da bu SSD'yi kullanma şansım daha yüksek olur sanırım :)

SSD takması ve kurulumu kolay bir şeymiş, uzun zamandır bilgisayar toplamadığım için azıcık da olsa bilgisayardan bir şeyler söküp takmak iyi geldi doğrusu :) Ciddi bir performans artışı oluyor, tavsiye ediyorum.
  • Teşekkürler. Zaten sadece siyah kasa vardı ellerinde şu an. v3-772g a161.5tammm olması lazım, şu anda bilgisayar yanımda değil akşam harddisk, lcd modelini ve kesin model ismini yazarım. Satıcıdan aldığım bilgiye göre bu model çok yeni ellerine gelmiş.

Bu arada şöyle bir durumda var. Ankara tamamen aynı modelin antares avm mediamarkt'ta fiyatı 2.999 iken forum ankara mediamarkt'ta fiyatı 2.699'di. Yani mağazadan mağazaya da fiyat farkı olabiliyor. Dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khayyin -- 23 Eylül 2014; 14:09:32 >
  • Bundan önceki pc'mde acerdi biraz tedirginim aslında bi pc almam lazım bir türki karar vermiyorum :D Bende Ankarada oturuyorum forum ankaradaki mediamarkt'danmi aldın stok varmiymiş bi incelesek pcyi :D
  • khayyin K kullanıcısına yanıt
    biz gerçekten sağlam kazık yemişiz 250 lira farkla bu modeli sunmaları çok ayıp :( hayırlı olsun
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Benim de ilk acer'im, görüceğiz bakalım. Stok durumu var olması lazım; görevliye bu konuda bir soru sormak aklıma gelmedi açıkçası ama, orada birkaç kutu daha vardı bu bilgisayardan.
  • nasıl bir zamana denk geldik ya :) şuna bi bakın :D Monster
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    Kutunun üzerinde yazan model ismi: v3-772g-747a161.5tmakk . HDD olarak hgst yada bilinen ismiyle hitachi takılı. Panel ise tayvanlı Chimei InnoLux Corporation'dan cmn1735 modeli.
    HDD güzelmiş. 5K1500 model sanırım. Bizdeki WD10JPVX modele göre biraz daha hızlı. Önbellek de 32 MB. (WD10JPVX 8MB) Sistemin yükünü bayağı hafifletir bu önbellek. Hitachi de HDD'de sağlamlığıyla bilinen bir marka zaten. Ama yine de SSD şart bu makinelere tabii.

Ekranda ben LG panel için pusuya düştüm. Sizinkinde LG varsa yakında piyasada bulmak kolay olur dedim ama sanırım bu gidişle ben de Chimei alacağım.

Tam fiyat performans canavarı olmuş sizin aldığınız model. Kıskandım valla.
  • Arkadaşlar sonunda banada geldi yurt dışında... işletim sistemi olarak win7 mi yoksa win8 mi önerirsiniz?
  • Win8 bence daha başarılı. Ben Win7'ye geri dönemiyorum, Win8.1 çok daha rahat geliyor.
  • Arkadaşlar tam 10 ay önce Vatan Computer'fan aldığım İ5 Gtx 760M li laptobumu sorunsuz kullanırken klavyesindeki 'R. T. F. G. V. 5.6. F6 tuşları çalışmamaya başladı.Dün Vatan Computer müşteri hizmetlerine teslim ettim bilgisayarı ve içindeki bilgileriniz silinebilir dediler.Şimdi bu elemanlara üzerine basa basa donanımsal sorunu var yazılımsal recovery gerektirecek bir sorun yok dememe rağmen sanırım bilgisayarı ya sıfırlayıp klavye sorununu halletmeden verecejler ya da kullanıcı hatası deyip ücret talep edecekler.

İşin kötü yanı içindeki hiçbir arşive acımıyorum da fotoğraflara acıyorum.Acaba kurtarılabilir mi o fotoğraflar eğer recoveryden sıfırlanırsa harddisk ? Üzerine başka veriler kaydesilmezse kurtarılabilir diye duymuştum ama doğru mudur?

Bilen biri cevaplarsa sorularımı çok sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Keşke servise vermeden bir yedek alsaymışsınız. Recovery'den sonra belki bir kısmının kurtarılma şansı olabilir ama, bu biraz da şansa bakıyor. Çünkü harddiskte kurtarılacak verinin olduğu kısma daha sonra bir yazma işleminin yapılmaması gerekiyor. Yani harddisk ne kadar hızlı bir şekilde ve az kullanılarak kurtarılmaya alınırsa o kadar çok şey kurtarılır. Hatta mümkünse bilgisayarın elektriğinin kesilip harddisk'in başka bir bilgisayar üzerinden kurtarılması en sağlıklısı. Ama recovery'de harddiskin ne kadarının ve nerelerin üzerine tekrar yazma işlemi yapılacak bunu bilmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Arkadaşlar tam 10 ay önce Vatan Computer'fan aldığım İ5 Gtx 760M li laptobumu sorunsuz kullanırken klavyesindeki 'R. T. F. G. V. 5.6. F6 tuşları çalışmamaya başladı.Dün Vatan Computer müşteri hizmetlerine teslim ettim bilgisayarı ve içindeki bilgileriniz silinebilir dediler.Şimdi bu elemanlara üzerine basa basa donanımsal sorunu var yazılımsal recovery gerektirecek bir sorun yok dememe rağmen sanırım bilgisayarı ya sıfırlayıp klavye sorununu halletmeden verecejler ya da kullanıcı hatası deyip ücret talep edecekler.

İşin kötü yanı içindeki hiçbir arşive acımıyorum da fotoğraflara acıyorum.Acaba kurtarılabilir mi o fotoğraflar eğer recoveryden sıfırlanırsa harddisk ? Üzerine başka veriler kaydesilmezse kurtarılabilir diye duymuştum ama doğru mudur?

Bilen biri cevaplarsa sorularımı çok sevinirim iyi forumlar.

arkadaşın dediği gibi keşke yedek alıp verseydin. garanti kapsamında hardisk veri garantisi vermiyoruz diyip sallıyolar. bunu düşünmek için geç kalmışsın biraz :(.

• HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Artık yapacak bir şey yok.Belki cihaza bakmazlar bile çünkü o kutunun üstündeki naylon poşetin içindeki garanti belgesi bende yoktu muhtemelen onu talep edecekler bende geri isteyeceğim cihazı kendim halledeceğim.Acaba ışıklı modeli var mıdır şimdi onu araştırıyorum bakalım bulabilirsem entegre ışıklandırmalı klavye alacağım ya da orijinal klavye alıp bir şekilde ışıklandırma yapmaya çalışacağım ilerleyen zamanlarda çalışmaları buraya atarım.Bilgisayarın içini açarsam nasıl açtığımı ve değişim aşamasını vs hepsini eklemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kentpark mediamarkt'da gördüm cihaza aşık oldum resmen. Özellikleri harika tam fp ürünü ve geliştirilebilir olması çok iyi bişey ilerde ekran kartı ve ram takılabiliyor. Ancak fiyatı 3100 tl idi. Siz kampanyadan mı aldınız hocam ?
  • G.rex kullanıcısına yanıt
    Ben haftasonu kampanyası dedikleri bir şey kapsamında aldım. Aslında dizüstü bakıyordum ama, o anda alacağım hiç aklımda yoktu; fiyatı görünce direkt saldırdım. Kısmet işte :)
    Güle güle kullanın hocam güzel cihaz bende almayı planlıyorum 1-2 aya kısmet olursa.
  • arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce acer aspire v3 772 g nin 32 gb ram i7 nvidia gt750m li modelini aldım. ilk zamanlarda pek şikayetim yoktu ancak bu aralar inanılmaz kasıyor, oyunu geçtim internette surf yaparken bile kasıyor. film izlemeye çalışıyorum kare kare kasarak izliyorum filmi. bunun nedeni ne olabilir ve nasıl bu sorunu çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim.
  • up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakasura

arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce acer aspire v3 772 g nin 32 gb ram i7 nvidia gt750m li modelini aldım. ilk zamanlarda pek şikayetim yoktu ancak bu aralar inanılmaz kasıyor, oyunu geçtim internette surf yaparken bile kasıyor. film izlemeye çalışıyorum kare kare kasarak izliyorum filmi. bunun nedeni ne olabilir ve nasıl bu sorunu çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim.

Sorunun hdd'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Görev yöneticisinden bellek ve disk kullanımının fotoğrafı gönder bir inceleyelim.Film olarak 720p veya 1080p bir film izliyorsa kodek sorunlu bir takılma olabilir.

Ayrıca biz alalı 1 sene kadar oldu da yeni çıkan seri çok iyimiş ya i7 ve full hd panel olması çok iyi bunu satıp onu alabilsek keşke :)
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.