Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceycey-

dolar kuruna göre her gün değişiyor internetteki fiyat.

ama vatanın mağazasında hala aynı etiket var 2457 tl olarak.

2000 bin tl görse başka birşey istemiyorum

üniye gitmeden almak istiyorum
  • Arkadaşlar bir sorun belirtmiştim ama kimse görmedi galibe. Chrome kullanıyorum ve genellikle donanımhaber de dolaşırken sayfalar kendini yenileyip duruyor. Açılmıyor kafasına göre bişeyler yapıp duruyor. Sebebi nedir bilen varmı? bir arkadaş forumda pando media booster ile alakalı demiş ama bende öyle bir program yok onun tarzi bir program yüklü olarak mı geliyor? Bu işi sen çözersin sanki @sfaunl
  • Fiyatlarin dusmesini bekleyen arkadaslar yanlis yapiyorlar. dolar daha da yükselecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske187

Fiyatlarin dusmesini bekleyen arkadaslar yanlis yapiyorlar. dolar daha da yükselecek

öyle gözüküyor bu hafta sonu alacağım inş

fiyatına göre zaten iyi

bu fiyatta daha iyisi ve sorunsuzunu şuan görmedim
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Başka bir tarayıcıda denediniz mi? Chrome güncellemesini kontrol edin, hala benzer sorunlar devam ediyorsa muhtemelen tarayıcı kaynaklıdır.
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmişken, bir de flash player güncellemesini kontrol edin.
  • PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    Chrome günceldi ama dedigin gibi flash ı kontrol etmedim sonucu haber ederim teşekkürler

• arkadaslar aranızda dead rising 3 ü yükleyip oyuna girebilen varmı? eski nvidia sürücüsunden cracke kadar herseyi denedim loading ekranını geçemedim.Oynabilen varsa anlatabilrmi neler yaptıgını
  • i5 işlemcili , gtx850m ekran kartlı olanı

vatan dan başka bir yerde satılıyor mu ?
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Malesef oyle.

• Arkadaşlar merhaba,

Bir süre önce bir SSD takmayı deneyeceğimi söylemiştim. 2-3 saatlik bir çalışma sonunda (ki yarısından çoğu dosya kopyalaması) şu anda 250 GB Samsung 840 EVO SSD'yi kullanmaya başladım. Merak edenler için adım adım yaptıklarımı yazıyorum:

(Kullandığım i7 4702MQ, 32GB, GTX760M'li model bu arada)

1- USB2.0 taşınabilir bir hard diskin (SATA) içini açtım, içindeki hard diski çıkarıp SSD sürücüyü onun yerine taktım. Daha sonra SSD'li hard disk kutusunu bilgisayarın USB portuna bağladım.
    2- SSD'nin kutusundan çıkan Samsung Data Migration Tool ile 250GB'lık C sürücümü (Geri kalanı yedek ve multimedya arşivi için ayırdığım başka bir sürücü) SSD'ye klonladım.
    3- Şarj kablosu ve bataryasını çıkardım.
    4- Kasanın altındaki geniş parçayı 9 vidasını sökerek ayırdım.
    5- Cihazın kendi 1TB'lık mekanik sabit sürücüsünü çıkarıp SSD'yi taktım. Bataryayı ve kabloyu takarak cihazı sadece SSD ile açtım.
    6- Samsung Magician ile SSD'nin son ayarlarını yaptım.
    7- Hala açık olan taşınabilir hard disk kutusuna 1TB'lık mekanik sabit diski taktım, oradaki eski C sürücümü biçimlendirip geri kalan kısma birleştirdim. Daha sonra bilgisayarı kapatıp SSD'yi çıkarmadan onu da taktım. Böylelikle 930 GB kadar bir yedek sürücüm oldu.
    8- Kasayı kapattım, işlem tamamlandı.

Şimdi güç düğmesinden Chrome'a girmesi 3 dk civarı süren cihazım, yaklaşık 10-15 saniyede hazır oluyor. Güç tüketiminin de azalacağını tahmin ediyorum. Ancak 19 GB'lık OEM kurtarma bölümleri Denetim Masası, Yönetimsel Araçlar'da göründüğü ve biçimlendirmede gitmediği halde hala kkullanılabilir durumda mıdır, açıkçası bilmiyorum. Böyle bir işlemi yapacaksanız, bu riski göz önüne almanız gerekiyor.
    Sonuçtan oldukça memnunum. Gayet başarılı oldu. Artık daha hızlı, daha sessiz, daha güvenilir bir diskim var. yedek sürücüm de 1TB oldu.

• Herkese selam
    Ben bu makinamın i5 işlemcili ve gt750m ekran Kartlı olan modelini almayı düşünüyorum.
    Forumu çok Detaylı inceleyemedim ama kronik bir arızası yada Isınma vb problemi var mi ?
    Kullanan arkadaşlar önerirler mi ?
    Şimdiden teşekkürler
    Herkese iyi forumlar

• Anteos A kullanıcısına yanıt
    neredeyse sorun cikan kisi yok gibi arada bir fanlari temizleyin yeter 2 yil sonra garanti bitincede termal macun yenilersiniz kolay kolay sikinti cikarmaz ssd de takarsiniz bilgisayar ilk aldiginizdan hizli olur bu arada alin yani gayet kaliteli bilgisayar ama butceniz el veriyorsa gtx850m olan modelinide dusunun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

Arkadaşlar merhaba,

Bir süre önce bir SSD takmayı deneyeceğimi söylemiştim. 2-3 saatlik bir çalışma sonunda (ki yarısından çoğu dosya kopyalaması) şu anda 250 GB Samsung 840 EVO SSD'yi kullanmaya başladım. Merak edenler için adım adım yaptıklarımı yazıyorum:

1- USB2.0 taşınabilir bir hard diskin (SATA) içini açtım, içindeki hard diski çıkarıp SSD sürücüyü onun yerine taktım. Daha sonra SSD'li hard disk kutusunu bilgisayarın USB portuna bağladım.
    2- SSD'nin kutusundan çıkan Samsung Data Migration Tool ile 250GB'lık C sürücümü (Geri kalanı yedek ve multimedya arşivi için ayırdığım başka bir sürücü) SSD'ye klonladım.
    5- Cihazın kendi 1TB'lık mekanik sabit sürücüsünü çıkarıp SSD'yi taktım. Bataryayı ve kabloyu takarak cihazı sadece SSD ile açtım.
    7- Hala açık olan taşınabilir hard disk kutusuna 1TB'lık mekanik sabit diski taktım, oradaki eski C sürücümü biçimlendirip geri kalan kısma birleştirdim. Daha sonra bilgisayarı kapatıp SSD'yi çıkarmadan onu da taktım. Böylelikle 930 GB kadar bir yedek sürücüm oldu.

Şimdi güç düğmesinden Chrome'a girmesi 3 dk civarı süren cihazım, yaklaşık 10-15 saniyede hazır oluyor. Güç tüketiminin de azalacağını tahmin ediyorum. Ancak 19 GB'lık OEM kurtarma bölümleri Denetim Masası, Yönetimsel Araçlar'da göründüğü ve biçimlendirmede gitmediği halde hala kkullanılabilir durumda mıdır, açıkçası bilmiyorum. Böyle bir işlemi yapacaksanız, bu riski göz önüne almanız gerekiyor.
    Sonuçtan oldukça memnunum. Gayet başarılı oldu. Artık daha hızlı, daha sessiz, daha güvenilir bir diskim var. yedek sürücüm de 1TB oldu.

windows 8 i nasıl kurdunuz. lisans hatası vermedi mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey-

neredeyse sorun cikan kisi yok gibi arada bir fanlari temizleyin yeter 2 yil sonra garanti bitincede termal macun yenilersiniz kolay kolay sikinti cikarmaz ssd de takarsiniz bilgisayar ilk aldiginizdan hizli olur bu arada alin yani gayet kaliteli bilgisayar ama butceniz el veriyorsa gtx850m olan modelinide dusunun derim.

Üstad ona da baktım ama hem sadece vatanda var(ki kullandığım kart Gereği orasını tercih edemiyorum) hemde 2 seneye kalmaz yenilerim Nasılsa o Yüzden Bütçeyi aşmanın anlamı yok :)
    Ilginiz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

Arkadaşlar merhaba,

windows 8 i nasıl kurdunuz. lisans hatası vermedi mi.

Diski klonladım. Anlattığım sırada yapınca bir sorunla karşılaşmadım.

• Beni de yazın gruba. Az önce forum ankara mediamarkt'taki kampanydan i7-4702mq, 16 gb ram, 1,5 TB ve gtx850m full hd modelini 2.699 TL'ye aldım. Kurulum henüz bitti ve etraflıca inceleyemedim. Muhtemelen yoğun iş temposu yüzünden de haftasonuna kadar inceleyemem ama bir iki fotoğrafını ekliyorum.
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

• khayyin K kullanıcısına yanıt
    Hoppala, bu model yeni çıktı sanırım. Biz feci kazık yedik o zaman.

Hayırlı olsun hocam. Siyah renk daha iyi görünüyor. Bu gümüş renklerin üstü çizilince altından siyah plastik görünüyor. En azından sizde böyle bir dert olmayacak.
    HDD ve ekran modellerini merak ettim. Yazabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 23 Eylül 2014; 11:12:18 >
  • Hocam internet sitesinde yok tam olarak modeli nedir bunun :D
  • tarzanabi T kullanıcısına yanıt
    Ayrıca buna ek olarak, msata ssd için de gerekli slot var, yani ssd için ayrılan hard disk yuvasını da harcamamış oluyorsunuz. Enerji tüketimin ortalama 2 watt diye hatırlıyorum, okuma yazma oranları da çok iyi. Kingston 60GB mSata SSD taktım bende, 550 okuma 520 yazma hızı var. Harika sonuçlar doğuruyor, sistemin açılış hızı ortalama 6 saniye civarı, senin dediğin gibi chrome baz alırsam da 7-8 saniye arası değişiyor. 60 gb. olanında fiyatı 150-160 tl civarında. Ek bilgi olarak akıllarda kalsın. Ayrıca yedek yerine temiz format olarak düşününler içinde ssd'ye temiz bir single language sürümü yapılabiliyor. Otomatik etkinleştiriyor kendini, herhangi bir sorun çıkmıyor. Resimde ilgili yerler gözüküyor.
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.