Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldym cihaz imzamda benide ekleyin gruba
  • mahruti kullanıcısına yanıt
    gelişme varmı durumda acaba?
  • NX-MMCEY-004 arkadaslar bu koda sahip laptop a sahip olan var mi aramizda bircok sitede gozukuyor bu urun full hd oldugunu belirtiyor hepsi. Merak ettigim nokta su istedigim model i5 li gt850 ekran kartli ve benim icin en onemlisi Full hd ekranli olmasi. Aramizda alan var mi bu ürünü? Herkez i5li modelin hd+ plus olup full hd olmadigini soyluyor acaba benim baktigim siteler yanlis mi belirtiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı model var full hd olan ama, böyle bir problem yaşamadım tarayıcı olarak chrome kullanıyorum. Bir ihtimal tarayıcı kaynaklı olabilir mi?
  • Arkadaşlar, şimdi elimizdeki pc de Dolby Home Theater var. Ancak bu DHT version 2 ve bu versiyorunu pek fazla özelleştirilemiyor. (Yada ben nasıl yapılacağını bulamadım sadece aç kapa var). Acer'ın sitesinden ses driverını indirdim. İndirdiğim dosya içerisinde v2 ve v4 bulunmakta ancak driver kurulurken v2 yi otomatik olarak kuruyor. Üzerine v4 ü kurup kullanmaya çalıştığında etkinleştiremiyorsun. V2 yi kaldırmayı denedim ancak driverla birlikte kurulduğundan olsa gerek kayıttan yürütme aygıtının üzerinde hala DHT v2 gözüküyor. 1 saattir uğraşıyorum ve sanırım yardım istemenin zamanı geldi :). @sfaunl arkadaşımıza güveniyoruz bu konuda! :). sorunu bi daha özetlersem DHT v4 ses çıkış aygıtını algılamıyor.
  • khayyin K kullanıcısına yanıt
    aynen tarayıcı kaynaklıyışmı bir kaç güncelleme ile sorun düzeldi. cevap için teşekürrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluefear9

NX-MMCEY-004 arkadaslar bu koda sahip laptop a sahip olan var mi aramizda bircok sitede gozukuyor bu urun full hd oldugunu belirtiyor hepsi. Merak ettigim nokta su istedigim model i5 li gt850 ekran kartli ve benim icin en onemlisi Full hd ekranli olmasi. Aramizda alan var mi bu ürünü? Herkez i5li modelin hd+ plus olup full hd olmadigini soyluyor acaba benim baktigim siteler yanlis mi belirtiyor?

Arkadaşlar yrd olabilirseniz sevinirim laptop alma arefesindeyim

• @HoT-SouCE
    Driver versiyonundan olabilir hocam. Bende bahsettiğiniz gibi bir sorun yok.
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★
    https://store.donanimhaber.com/ed/03/02/ed03021890526a2e822193f65c695e93.png

Sürücüyü direk Acer'ın sitesinden indirmiştim. Audio_Realtek_6.0.1.6865_W8x64

Driverın içindeki "PCEE4" klasöründeki DolbyHomeTheater.msi'yi kuruyorsunuz değil mi?
    Eğer böyle olmuyorsa, sürücüyü aygıt yöneticisinden inf uzantılı sürücü dosyasını seçtirerek yükleyin. Daha sonra uygulamayı tekrar kurun.

@bluefear9
    Hocam modeli araştırdım, 1600x900 diyen bir site olmamış. Hepsi birden yanlış yazmadıysa ekranı FullHD.

Yalnız dikkat edin, işlemciniz i7-4510u. Bu işlemci i7 olmasına rağmen, bizdeki i5-4210m'den çok az farkla geride kalıyor. Ama 15 Watt TDP'si sayesinde aynı işi daha az güç çekerek yapmayı başarıyor. Yani şarjınız daha iyi gidecektir. Hem de bilgisayar daha az ısınacaktır. (Zaten ısınmıyor)
    Ayrıca kullanılan bellekler 1066MHz.

Aşağıdaki linkten işlemcilerin benchmark karşılaştırmalarını görebilirsiniz:
    Link 1
    Link 2

Performans olarak çok fark yok ama haberiniz olsun. Eğer gerçek i7 performansı arıyorsanız @khayyin'in 3-4 mesaj yukarıda gösterdiği 2699 liralık modeli öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 13 Ekim 2014; 19:06:54 >

• bluefear9 B kullanıcısına yanıt
    şimdi sizin için acer a mail atıyorum. Yarın geri dönüş yaparlar gelen maili de yazarım buraya.
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    Verdiğin dosya adı win 8 için olanı. ben 8.1 i kurdum ancak hiç 8 i kurup cevap yazıyorum şimdi :)

Edit: 8.1 e 8 driverını kurduğumda hiç sıkıntı çıkmadı :) tuhaf ancak çözülmüştür teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT-SouCE -- 13 Ekim 2014; 19:45:11 >
    buradahttp://www.sanalmarketim.com/acer-nxmmcey004-aspire-v3772g-core-i54210u-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-win-8/p_57857/
    hd+ plus yazıyor.
    n11 ve gittigidiyordakiler fhd yazmış oratada bir karışıklık hangisinin doğru olduğu belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

buradahttp://www.sanalmarketim.com/acer-nxmmcey004-aspire-v3772g-core-i54210u-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-win-8/p_57857/
    hd+ plus yazıyor.
    n11 ve gittigidiyordakiler fhd yazmış oratada bir karışıklık hangisinin doğru olduğu belli değil.

İnan ben de anlamadim bu karisiklik neden var. Senin verdigin linkte baslik full hd oldugunu soyluyor ozellikler bolumunde ise hd+ diyor. Performans delisi degilim fakat full hd olmasi benim icin cok onemli. İ5 gt850m modeli cok yeterli benim icin. 2015'e geliyoruz fhd bence standart olmali artik laptoplarda adamlar 5inch e 2k ekran koyuyorlar su telefonlarda tabletler keza oyle, fakat koca firmalar full hd yi esirgiyor su laptoplardan cok tuhaf :)

• Bu durum muhtemelen TL'nin düşük değeri ve Türkiye'deki yüksek vergilerden kaynaklanıyor. Yoksa yurt dışında örneğin Amerika'da(http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MQRAA.005 )şöyle bir model var ki yok yok 1500$'a. Amerika'daki alım gücünü düşünürseniz makul bir fiyat, ama vergiler ve TL kuru vs. sonrası nereden baksanız Türkiye fiyatı 4000-5000 TL. Türkiye'deki alım gücünü de düşününce, doğal olarak fiyatları kısmaya çalışıyorlar ve fullhd modeller az oluyor. Yoksa ABD'de 2000$ çıkarsanız 4K modeller bile alabilirsiniz.

• Merhaba, arkadaşım linkteki bilgisayarı almak istiyor ama sizce değer mi 2.200tl ye?
    http://www.sanalmarketim.com/acer-nxmmcey004-aspire-v3772g-core-i54210u-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-win-8/p_57857/

• adogs A kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat seviyesinde alınabilecek donanım olarak benzer olan 2 bilgisayar var gördüğüm. Biri bu bilgisayar, diğeri de Asus'un 15.6" X550JK modeli. Biraz elmayla armutu karşılaştırır gibi oluyor ama Asus'a da bir bakın.

Arkadaşın oyun için alacaksa hiç düşünmeden Acer alsın. Büyük olduğu için ısınmıyor, sessiz çalışıyor ve donanım bazında da bir çok artısı var. (Çift hdd slotu, 4 bellek slotu, işlemci G3 soketli vs...)
    Başka bir amaç için alınacaksa da; eğer boyut ve ağırlığı dert etmeyecekse, yine Acer alsın. 17.3", 3.2kg kütleyi taşıyamam derse Asus öne çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 15 Ekim 2014; 15:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

şimdi sizin için acer a mail atıyorum. Yarın geri dönüş yaparlar gelen maili de yazarım buraya.

Mailinize cevap geldi mi acaba?

geldi aynı model koduna sahip cihazlar varmış. hepsinde özellikler farklı olabiliyormuş, seri no verirseniz yardımcı olunur denildi.
  • Arkadaşlar merhaba, i5 işlemcili gtx850m 8gb ram 1tb model şuan mediamarktta 1799₺. Almayı düşünüyorumda sizce değer mi? Fps düşüşleri ile ilgili sıkıntılar okudum fakat 125 sayfanın hepsini okuyamadım açıkçası.Kronik bir sorunu yok değil mi bilgisayarın?

• uTqx U kullanıcısına yanıt
    1799 TL mi? Kaçırmayın hocam. Bu nasıl fiyat böyle

gtx850m modelinde herhangi bir fps düşüşü yok. Bildiğim kadarıyla gt750m ve gtx760m modelleri sıkıntılı. Ayrıca gtx850m modeliyle ilgili daha fazla bilgi almak için son 5-6 sayfayı okuyun.
  • Aynen fiyat çok iyi ve bende artık klavyesi olmayan ve ekranı kırık dizüstü bilgisayarımdan kurtulmak isterken çok iyi oldu bu fiyat. Önceki sayfalarda yükseltilebilmesinden bahsedilmiş, işlemci zaten i5 m işemci onu değiştirmeyi düşünmem de ekranı değiştirebilirim 1600x900 az gibi, mat bir fullhd panel ile değiştirsem çok güzel olur ama uyan bir model var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.