Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanov

ben de bu ürünü sipariş ediyorum dostlar :)

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-NX.M9VEY.002-17-3-Core-i7-4702MQ-2-2-GHz-16GB-1-TB-GeForce-GT-750M-4GB,103452,504927,1099975.html?langId=-14

Islemcisi iyi fajay ekran karti iyi drgil ayni fiyata gtx850m i5 olanli model alinabilir. Cunku; islrmci değiştirilebilir ama ekran karti degistirilemez yani demek istedigim ekran kartini yuksek tutmak daha mantikli ilerde yetmezse islemci degisir ama kart değişmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maske187

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanov

ben de bu ürünü sipariş ediyorum dostlar :)

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-NX.M9VEY.002-17-3-Core-i7-4702MQ-2-2-GHz-16GB-1-TB-GeForce-GT-750M-4GB,103452,504927,1099975.html?langId=-14

Islemcisi iyi fajay ekran karti iyi drgil ayni fiyata gtx850m i5 olanli model alinabilir. Cunku; islrmci değiştirilebilir ama ekran karti degistirilemez yani demek istedigim ekran kartini yuksek tutmak daha mantikli ilerde yetmezse islemci degisir ama kart değişmez

dostum fazlaca oyuna vaktim olmuycak daha çok tez yazımı için kullanıcam gtx850 ile bu ürün arasında çok kaldım ama full hd olması beni bu ürüne yönlendirdi...haricinde bu grafik kartıda 3 4 yıl rahat götürür diye düşünüyorum

• maske187 M kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum islemci ve ram ikinci sirada olmali ilk once ekran karti

• ramazanov R kullanıcısına yanıt
    ne kadara sipariş verdiniz acaba?
  • Eğer bilgisayarın içini açarsan garanti dışı kalır ve izlediğim video kadarıyla fan temizliği için laptopun her parçası açılıyor. Ancak üfleyerek veya süpürge tutarak çekerim diyorsan olur, garantide sıkıntı olmaz. Benim de sorunum var senin gibi son zamanlarda fazla ısınmaya başladı. El feneriyle fan deliklerine baktığımda tozlanmış olduğunu gördüm. Ancak bunun için garantiye getir götür yapmakta istemiyorum. Şimdilik idare ediyorum. Vatan'a sormuştum bir bilgisayarcıya üflettirin kapağı açtırmadan dedi bize kimse bundan dolayı garantiye yollamadı falan dedi. Belki yollarım pc ile işim olmadığı bir sırada iyice temizlerler, termal macunda yenilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Eğer bilgisayarın içini açarsan garanti dışı kalır ve izlediğim video kadarıyla fan temizliği için laptopun her parçası açılıyor. Ancak üfleyerek veya süpürge tutarak çekerim diyorsan olur, garantide sıkıntı olmaz. Benim de sorunum var senin gibi son zamanlarda fazla ısınmaya başladı. El feneriyle fan deliklerine baktığımda tozlanmış olduğunu gördüm. Ancak bunun için garantiye getir götür yapmakta istemiyorum. Şimdilik idare ediyorum. Vatan'a sormuştum bir bilgisayarcıya üflettirin kapağı açtırmadan dedi bize kimse bundan dolayı garantiye yollamadı falan dedi. Belki yollarım pc ile işim olmadığı bir sırada iyice temizlerler, termal macunda yenilerler.

serviste formu doldururken sorunu sadece tozlanma olarak belirtirsen çabuk dönebilir aslında ama tozdan yollayıp 2 hafta pcden bi haber kalmak pek mantıklı değil :) süpürmek iyidir arka kapağın garantiyi sıkıntıya soktuğunu sanmıyorum. @sfaunl senin bu konuda bi bilgin vardır :). Ne diyorsun?

• HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Fanı temizlemek bu bilgisayarda süpürge ile biraz zor gibi. Izgaraları çok ince ve içeriden tozun çıkacağı çok delik yok. Eski bilgisayarımda içini açmadan süpürge ile üflemek yetiyordu ama bunda içini açmak gerekiyor.
    Arkadaşın da dediği gibi, fanı temizlemek için ekran kısmı hariç bütün vidaları anakartına kadar sökmek gerekiyor. Garanti konusunda bir şey diyemeyeceğim ama içinde delil bırakmazsanız anlamazlar. Gerçi benimkinin DVD sürücüsünde çinlilerin parmak izleri kalmıştı, belki şüphe yaratabilir.
    Bilgisayarın içinden bahsetmişken, anakart üzerinde klavye aydınlatması için konnektör konumlandırılmamış. Olası upgrade durumunda lehim işi gerekecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 11 Eylül 2014; 6:36:24 >

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda soğutucu alıp birde öyle deneyim diyorum.

CL-N0015 MASSIVE23 LX yorumlarına bakarsak güzel soğutuyormuş. bunu almayı düşüyorum.

Başka soğutucu kullananlar varsa tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.
  • Vatan ' da hafta sonu indirimi olursa almayı düşünüyorum

GTX850M ekran kartlı modeli almayı düşünüyorum , fiyatı şuan çok iyi ama vatan ' da hafta sonu %20 indirim olursa tadından yenmez
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende hafta sonu isi bitiriyorum

• Ben aldığımda %30 indirim vardı. Ancak liste fiyatını 3500 lira olarak gösterip 2450 liraya sattılar. :) Çok fazla ümitlenmemek lazım. Şimdiden hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.

Edit: İlk şikayetimi yazıyım bu arada. Chrome tarayıcı kullanıyorum ancak DH'ın hemen her sayfasında sayfa sürekli kendini yenileyip duruyor. Bazen forumdaki yazılar açılmıyor. nedendir acaba bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT-SouCE -- 11 Eylül 2014; 14:55:06 >
  • @ceycey-

2000 bin civarı yada altına inerse mükemmel olur , hafta sonunu bekleyelim

@HoT-SouCE

beklemedeyiz hocam
  • ayrıca GTX850M ekran kartlı modeli kullanan arkadaşlar kronik bir sorunu var mı

1- wife çekim gücü nasıl , üni için yurta yerleşcem bu çok önemli

2-ekran kalitasi nasıl

3- skyrim ultra ayarlarda grafik modları ile kaç fps verir , yada crysis 3 gibi oyunlarda kaç fps veriyor , takılma gibi sorunu var mı
  • Yanlış hatırlamıyorsam haziran gibi bu ürünü aldım acayip iyi. Battlefield 4 High da sıkıntı yaratmadan oynadım. Ultra da denicektim ama BFyi sileli baya zaman olduğu için deneyemeyeceğim.
    Hocam bir arkadas aldi onda kullandim gayet iyi bir pc ama pek umitlenmeyin internetteki fiyat zaten indirimli olanmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey- -- 11 Eylül 2014; 16:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey-

Hocam bir arkadas aldi onda kullandim gayet iyi bir pc ama pek umitlenmeyin internetteki fiyat zaten indirimli olanmis

hafta sonu bakalım indirim olmaz ise , duruma göre bu fiyattan alırım
  • http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-772g-747a161tmamm-intel-core-i7-4702mq-22ghz-32ghz-16gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600497&categoryId=98

şu laptop nasıldır sizce çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum ara sıra oynarım belki, birde internette acerin sorunlu olduğu yönünde yorumlar var siz nasıl değerlendiriyorsunuz ?

• Hocam acerin o sorunlari 2 yil once yonetim degismeden onceki bilgisayarlarinda vardi su anda bilgisayarci arkadaslarim bile 2-3 model oneriyor bunlardan biri acer.zaten bilgisayarin kendi konusu onceki sayfalardaki yorumlara bakabilirsin.

• vatan 5 tl zam gelmiş

2.503 dü 2.508 olmuş
    dolar kuruna göre her gün değişiyor internetteki fiyat.

ama vatanın mağazasında hala aynı etiket var 2457 tl olarak.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.