Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar merhaba, bende almayı düşünüyorum, yurtdışında 2400 tlye i7 4702 mQ işlemcili 16 gb ram ama gt750 ekran kartlı gelecek haber bekliyolar, ancak şimdi baktım vatanbilgisayarda i5 4200 işlemci ve gtx850 ekran kartlı var sizce hangisini almalıyım ?bugün yarın cevap bekliyolar getirmek için teşekkür ederim şimdiden...
  • halit_atas H kullanıcısına yanıt
    Bence eğer oyun için alacaksanız Vatan'dan alın. Eğer işlemciyi yoracak işlerle uğraşacaksanız Amerika'dan getirtin. Tabi bir de biri Full HD diğeri 900p. En iyisi siz el oğlundan alın. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 4 Eylül 2014; 10:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle söyliyim inşaat mühendisliğiyle iligi programlar vs şeyler kullanıcam tabi oyunda oynıcam :)
    Hocam oyun için de şimdi şöyle düşündüm: - Sadece ekran kartına baktığımızda Vatan'daki daha iyi fakat işlem gücü açısından ABD öne geçiyor. Bazı oyunlarda da işlemci önemli olduğundan bence ABD'den alın.

• anladım hocam ozaman gtx850 yerin gt 750 ekran kartlı olan daha avantajlı olıcak, teşekkür ederim hocam...
    hocam bu bilgisayarı bende alıcam ama şimdi şöyle anlatayım ne kadar uzun süre kullanacaksın bilmiyorum ama gt750m ekran kartlı modeli alırsan bir kaç yıl sonra oyunlarda istediğin performansı alamazsın ve bu laptoplarda ekran kartı değiştirilmiyor

**ama 4.nesil i5'lerden alırsan uzun süre mühendislik programlarını çok rahat kaldırır (bende kullanacağım oradan biliyorum) he 3 sene gitti sonra takarsın i7 işlemci (uyumlu olanlardan takman gerekli) **

**12gb ram yetmiyor mu (yeter ama olsun ben yine yazayım) 32 gb kadar arttırabilirsin **

**hatta o zaman 1600*900 hd+ yetmiyor mu istersen full hd panel taktırırsın (sanırım lg'nin bir modeli uyumluydu) **

tabi kasanda sağlamsa çok uyguna yeni bir notebook yaratırsın (biraz toplama notebook gibi oldu ama ) )

bence ekran kartı değiştiremeyeceğin için gtx850m modelini tercih etmeni öneriyorum seni uzun süre götürür yeterince açıklayıcı oldu sanırım

• Counter Strike GO'da normalde +100 fps ile çok rahat oynarken 10dk sonra ısındıkça fps dalgalanmaları başlıyor buna Lol'de dahil . pcyi 5-6 aydır kullanıyorum ilk günki gibi değil bilgisayar. biraz forumda gezindim toz kaynaklı oldugunu yazmışlar. bilgisayarı temizlemek istiyorum fakat garanti dışı kalır diye ellemiyorum. bu fps düşüşlerine yapabileceğimiz bişey var mı ayrıca ? nvidia ile optimize edip açtığımda bilgisayar can çekişiyor resmen.
  • Bir bilgisayar servisinin bu kadar kalitesiz olduğunu ilk defa görüyorum. Yedek parça konusunda sınıfta kaldılar. Biliyorsunuz 2. hdd takmak için olan yere başka bir disk takmaya çalıştığımızda har diski sabitlemeye yarayan parça kutu içeriğinden çıkmıyor. Servisten satın alıp alamayacağımı sorduğumda satmadıklarını ancak hdd'yi kendilerinden alırsam kendilerinin tkabileceğni söylediler. Madem öyle ne diye koyuyorsunuz o 2. hdd yerini.
  • Beyler benim 2 sorum var birincisi laptopun sağ tarafında kulaklık girişlerine kulaklığı takıyorum çalışmıyor.ikincisi piyasada malumunuz 17.3 inc çanta pek yok.sizin önerdiğiniz bir çanta var mı

• 3 saat boyunca high ayarlarda ortalama 40 fps te Watch Dogs oynadım. Isı değerlerini paylaşmak istedim :).

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

oyundan çıkar çıkmaz aldım ss i dolayısıylar görünen maks değerler programdaki dengesizliklerden kaynaklanıyor olabilir. Ama ona rağmen max değerlerde çalıştığını varsaysak bile bu notebook bu sıcaklık değerleriyle benim gibi oyuncular için "uzun ömürlü olur" izlenimini veriyor.

Edit: Soğutucu kullanmıyorum, soğutuculara karşıyım. Neden dersenizde oyun oynarken faydalı olabilir ancak uzun dönemde zararılı olduğunu düşünüyorum. Bütün gün açık duran laptopun altında ki sürekli akım toz birikmesini hızlandırıyor. 2 3 ayda tıkanacak hava kanalları 1 ayda tıkanıyor. Tabi bu benim düşüncem, sık sık temizlemiyorum malesef.

Edit 2: @GlamdringGreyhame Trust 'ın bu modeli bence çok kullanışlı biraz fazla seyahat ediyorum ve sadece notebook u değil bir çok ıvır zıvırı topluyor :) tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT-SouCE -- 6 Eylül 2014; 14:52:29 >

• Bir yıla yakın süredir 32GB'lık modeli kullanmaktayım, neredeyse her gün 150 km'lik yol boyunca bana eşlik eden cihaz fiziksel olarak da zorlanmasına rağmen en ufak bir sorun çıkartmadı diyebilirim. En önemli darboğazı, yavaş hard diski.

Şu anda şöyle 256'lık bir SSD bakıyorum, SSD'mi de taktım mı hiç bir sorunum kalmayacak.

C sürücüsünü direk SSD'ye aktarmamın bir yolu var mıdır? Geçtiğimiz sayfalarda bir şey bulamadım, ya da ben göremedim açıkçası.
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Aynı pcyi kullanıyoruz ama bende cs go da 75 derece civarı bi ısıda oynuyorum. başka oyunlarda 90 ları da gördüğüm oldu. bu ısı ve fps sorunu bilgisayarı aldıktan 2 ay sonra basladı hala devam ediyor ne yaptıysam ettiysemde bi türlü pcden randuman alamadım. çok yazdım foruma ısı problemi var, fps düşüşleri yaşıyorum diye ama elden bişey gelmiyor. son çare bilgisayarı temizleyip bi sogutucu almak.

bu dediğim fps düşüşlerini online oyunlarda devamlı yaşadığım bi sorun. normal oyun olarak sadece gta 4te fps iniş çıkışları oluyor. battlefield 3ü bitirdim geçen gün onda bu tarz bi sorunla karşılaşmadım. tom raider oynuyorum onda da bi sıkıntı yaşamadım ama gel gelelim cs go ve lol vb. online oyunlarda kasınca bilgisayarı parçalayasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

Aynı pcyi kullanıyoruz ama bende cs go da 75 derece civarı bi ısıda oynuyorum. başka oyunlarda 90 ları da gördüğüm oldu. bu ısı ve fps sorunu bilgisayarı aldıktan 2 ay sonra basladı hala devam ediyor ne yaptıysam ettiysemde bi türlü pcden randuman alamadım. çok yazdım foruma ısı problemi var, fps düşüşleri yaşıyorum diye ama elden bişey gelmiyor. son çare bilgisayarı temizleyip bi sogutucu almak.

bu dediğim fps düşüşlerini online oyunlarda devamlı yaşadığım bi sorun. normal oyun olarak sadece gta 4te fps iniş çıkışları oluyor. battlefield 3ü bitirdim geçen gün onda bu tarz bi sorunla karşılaşmadım. tom raider oynuyorum onda da bi sıkıntı yaşamadım ama gel gelelim cs go ve lol vb. online oyunlarda kasınca bilgisayarı parçalayasım geliyor.

Sizin model gtx760m olan sanırım (imzada gördüğüm kadarayla) ama yinede dediğiniz gibi lol de frame düşüşü yaşamanızı anlayamadım. Temizlemekte fayda olabilir. Bir arkadaş bahsetmişti sıcaklık arttığında cpu boost u kapatıyor buda frame düşüşlerine neden oluyor diye. Bana mantıklı gelmişti biraz temizlik iyidir sorunu giderebilir. İlk aldığınız zamanlarda sorunsuz oynuyorsanız ve şimdi sıkıntı yaşıyorsanız sorunu tozdur büyük ihtimalle. Umarım sorununuz düzelir.

• tarzanabi T kullanıcısına yanıt
    technopat'ın sitesinde bir anlatım var.https://www.youtube.com/watch?v=NoS0yMHmGyw buradan da seyredebilirsin. casper'ın setup programı varmış buldum ve indirdim. Ben de SSD almayı düşünüyorum. Paramı denkleştirebilirsem alıp deneyeceğim. Olmazsa sıfırdan SSD ye uefi kurulum yapacağım.
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    imzanızı şimdi gördüm hocam gtx850 imiş sizinki :) ama bahsettiğim gibi 10 20 fpslere düşecek kadar farklılık olacağını sanmıyorum. kendim evde temizlesem garanti dışı kalır mı ?
  • Bu konuda net bi bilgim yok servisi arayip sormanizda fayda var.

• Merhaba Arkadaşlar bende artık Acer Ailenize katılmış oldum
    Size birkaç sorum olucak

Benim makinam Acer Aspire V3-772G İ-5 işlemcili GTX850M olanından
    Konunun En başındaki inceleme İ5 li olan bu makinanın incelemesimi yoksa İ7 olanınmı incelemesi
    Ayrıca Makinam Hakkında Artıları ve eksileri yönünden siz değerli arkadaşlarımızın yorumlarını alabilrmiyim oyun,ısınma vs.vs..
    Birde Bluetoot u nasıl devreye alabilirim telefonumla eşleştirmek için

Teşekkür ederim şimdiden...
  • Arkadaşlar nir sorum daha olucak şuanki laptopum da HD+ var ben onu değiştirip Full HD taktırabilirmiyim eğer yapılıyosa da nerede yaptırabilirim
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.