Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci el baktiginizda karsiniza gt750m ve gtx760m lilerin cikmasi normal cunku gtx850m lileri daha ne kadar oldu ki turkiyede satilmaya baslayali? 2-3 ay falan en fazla. Yani ikinci rl gtx850m li istiyorsaniz ya biraz daha bekleyeceksiniz ya da sifir alacaksiniz mecbur ya da burda kullanan bir arkadasi ikna edeceksiniz satmasi konusunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    link

linkteki ürün gtx850 li ancak islemci ve renk bir vatan klasiği olarak yanlış. işlemci 4210m ve renk bal köpüğü yada adı neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoT-SouCE

link

linkteki ürün gtx850 li ancak islemci ve renk bir vatan klasiği olarak yanlış. işlemci 4210m ve renk bal köpüğü yada adı neyse :)

Enteresan linkteki pc de islemci se farklı. 4210m bendeki burda 4200m yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske187

quote:

link

Enteresan linkteki pc de islemci se farklı. 4210m bendeki burda 4200m yaziyor

vatan bu konuda bi tuhaf :) dikkatli olmak lazım

• Nvidia Optimus'u iptal edebilmek için geceden beri uğraşıyordum. 2-3 deneme yanılmadan sonra biosu modlamayı başardım. Az kalsın bootloader'ı uçuruyordum.
    Optimus'u iptal etmek için seçenek var ama iptal edildiğinde bilgisayarın ne ekranından görüntü alınabiliyor, ne de hdmi veya vga'dan. Ekran direk işlemciye bağlı olduğundan dahili grafik kartı her daim çalışmak zorunda.
    Modlu biosla beraber biosta gizli olan Advanced ve Power seçenekleri de açıldı. CPU-RAM overclock'u ile ilgili bölümler var. Ayrıca işlemcinin turbo ayarlarını C state'lerini değiştirebiliyorsunuz. Bunlar dışında daha bir sürü seçenek var.

Bios menülerini şuradan görebilirsiniz:
    http://pastebin.com/XEfXyCMj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 31 Ağustos 2014; 13:24:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

Nvidia Optimus'u iptal edebilmek için geceden beri uğraşıyordum. 2-3 deneme yanılmadan sonra biosu modlamayı başardım. Az kalsın bootloader'ı uçuruyordum.
    Optimus'u iptal etmek için seçenek var ama iptal edildiğinde bilgisayarın ne ekranından görüntü alınabiliyor, ne de hdmi veya vga'dan. Ekran direk işlemciye bağlı olduğundan dahili grafik kartı her daim çalışmak zorunda.
    Modlu biosla beraber biosta gizli olan Advanced ve Power seçenekleri açıldı. CPU-RAM overclock'u ile ilgili bölümler var. Ayrıca işlemcinin turbo ayarlarını C state'lerini değiştirebiliyorsunuz. Bunlar dışında daha bir sürü seçenek var.

Neden iptal ediyorsunuz ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Nvidia Optimus'u iptal edebilmek için geceden beri uğraşıyordum. 2-3 deneme yanılmadan sonra biosu modlamayı başardım. Az kalsın bootloader'ı uçuruyordum.
    Modlu biosla beraber biosta gizli olan Advanced ve Power seçenekleri açıldı. CPU-RAM overclock'u ile ilgili bölümler var. Ayrıca işlemcinin turbo ayarlarını C state'lerini değiştirebiliyorsunuz. Bunlar dışında daha bir sürü seçenek var.

Neden iptal ediyorsunuz ki ?

Saniyorum overclock yapicak arkadaşımiz. Yani islemcisinin saat ayarlariyla hiziyla oyniyacak. Ben bunun laptoplarda yapilmasina asiri derecede karsiyim. Ama pc onun para onun zevk onun :))

• @#ŞARBAY#
    Linux'te optimus için performanslı sürücü yok. Ayrıca Optimus'un batarya ömrünü uzatması dışında hiç bir artısı yok. Hatta bir sürü eksi getiriyor yanında. En basit örnek 3-4 mesaj yukarıda yazmıştım. Ekran kartı desteklediği halde 120Hz ekran takılamıyor çünkü Intel'in grafik yongası desteklemiyor.

@maske187
    Sadece overclock değil, underclock da yapılabilir. Neden? 45W TDP'lik işlemcilere geçilebilir örneğin.

Ekleme: Bu arada Acer'ın yeni Nitro serisi bilgisayarları ortaya çıktı. 17" olan modelinde sanırım bizim klavyenin aynısı kullanılıyor ve arka aydınlatmalı. Ayrıca 17"lik modelinde kullanılan ekran önceki mesajımda bahsettiğim LG LP173WF4-SPF1.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 31 Ağustos 2014; 13:46:29 >

• Arkadaş benim değimimle kurcalamaktan hoşlanıyor ve bunu iyi beceriyor gibi :).

Neyse ilk izlenim olarak şunu söylemek isterim 2.5 saat smite max. ayarlarlarda oynamama rağmen fandan herhangi bir sıcaklık artışı hissetmedim. Bu sanırım şu maxwell serisinin bir hediyesi olsa gerek :). Lenovo Y500 de minimum ayarlarda oynamama rağmen kasanın sol tarafına dokunamayacak kadar ısınıyordu.

Ayrıca şu 15" fhd ekranı vardı ama ben 17" hd+ ekranda farkı hissedemedim. yanyana koysak belki hissedilir ama benim alırken kafamdaki en büyük soru işareti buydu. şu an gayet memnunum üründen :)
  • quote:

Arkadaş benim değimimle kurcalamaktan hoşlanıyor ve bunu iyi beceriyor gibi :).

Neyse ilk izlenim olarak şunu söylemek isterim 2.5 saat smite max. ayarlarlarda oynamama rağmen fandan herhangi bir sıcaklık artışı hissetmedim. Bu sanırım şu maxwell serisinin bir hediyesi olsa gerek :). Lenovo Y500 de minimum ayarlarda oynamama rağmen kasanın sol tarafına dokunamayacak kadar ısınıyordu.

Ayrıca şu 15" fhd ekranı vardı ama ben 17" hd+ ekranda farkı hissedemedim. yanyana koysak belki hissedilir ama benim alırken kafamdaki en büyük soru işareti buydu. şu an gayet memnunum üründen :)

Size alin diye en vok israr edenlerden biriside bendim yok isiniyor yok bilmemne hepsi bence hikaye :) Brn cok memnumum sizinde memnun olmaniza sevindim. Para veriyoruz katdiligini alamayinca uzuluyor insan :)

• sfaunl kullanıcısına yanıt
    Yeni kasaya bayildim açıkçası. Özellikerimle birlikte bu kadaya gecebilsem uzerine para vermeye raziyim. Bu pc de ilk yazdigim gibi isikli klawye eksikti bunu da astilar sonunda.

Saniyorum acer eski ceo snu gonderdikten sonra kendini toplamaya basliyacak

• Arkadaşlar herşey normaldi yanlışlıkla touchpad sürücüsü olarak elantek yükledim ve klavye touchpad gitti sistemi tamamen sıfırlayınca düzeldi sürücüleri yükledim ve farkettim hdmi dan ses gelmiyor

Kayıttan yürütme aygıtlarında daha önce görünen hdmi seçeneğide yok artık

Lütfen yardım

• Arkadaşlar güncellemelerden sonra pc de yavaşlama olduğunu farkeden varmı.hiç kasılmayan makine kasılmaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziarena

Arkadaşlar herşey normaldi yanlışlıkla touchpad sürücüsü olarak elantek yükledim ve klavye touchpad gitti sistemi tamamen sıfırlayınca düzeldi sürücüleri yükledim ve farkettim hdmi dan ses gelmiyor

Kayıttan yürütme aygıtlarında daha önce görünen hdmi seçeneğide yok artık

Lütfen yardım

Arkadaşlar şu hdmi ses sorununu muhakkak yaşayanlar ve çözenler oldu lütfen yardım edin, hangi driver ı yükleyeceğim, çalıştığım bilgisayar olduğu için sevise göndermek istemiyorum
  • gaziarena G kullanıcısına yanıt
    HDMI sorunu için Intel'in VGA sürücüsünü ve Realtek ses sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor.

Bilgisayara hiç sürücü kurmadıysanız (Windows 7'nin uyumluluk sürücüleri ile çalışıyorsa) alttaki adrese girip, Group(Notebook)->Series(Aspire)->Products(v3-772g) seçip, oradaki tüm sürücüleri kurun.
    http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers

Bazı sürücülerden 2 tane oluyor. Bilgisayarınızda hangi marka varsa onu yüklemeniz gerekli. Bendeki modelde touchpad Synaptics, Wifi/Bluetooth Atheros atheros marka. VGA için ikisini de kuracaksınız.

• quote:

HDMI sorunu için Intel'in VGA sürücüsünü ve Realtek ses sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor.

Bilgisayara hiç sürücü kurmadıysanız (Windows 7'nin uyumluluk sürücüleri ile çalışıyorsa) alttaki adrese girip, Group(Notebook)->Series(Aspire)->Products(v3-772g) seçip, oradaki tüm sürücüleri kurun.
    http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers

Bazı sürücülerden 2 tane oluyor. Bilgisayarınızda hangi marka varsa onu yüklemeniz gerekli. Bendeki modelde touchpad Synaptics, Wifi/Bluetooth Atheros atheros marka. VGA için ikisini de kuracaksınız.

Benimki win 8 oradaki ses ve video sürücülerini yükledim ne olduğu anlaşılmayan bişeylerde var onlarıdamı kurmalıyım

• Hocam benimde bir laptopa ihtiyacim var dusundugum modellerden biri acer v3 772g gtx850m bayagi arastirdim max 2500 butceyle alinacak en iyi modellerden birisi hee daha iyileri var gibi ama onlardada sorun cok neyse bu hafta sonu vatandan bu laptopu alsam bu butceye en mantikli secim olur mu yoksa karar degistirip (ne kadar cok sorunu olsada) lenovo y510p cift ekran kartli modeli tekrar bi gozden mi gecirsem klavyeside insani cok cezbediyor keratanin

• ceycey- kullanıcısına yanıt
    Keske teslim iadeden once fotograflarini cekseydim fazla oyun oynayan biriysen 1 yilda o guzel dedigin klavyenin asdw tuslari silinip altindaki kirmizi kaplama ortaya cikti bende :) kasa y500 le ayni bu modelde ne olur bilmem ama ben aldim su an icin memnunum herhangi bi sorun yaşamadım. Tek dikkat ceken durum panel. Lenovonun paneli bence daha iyiydi ancak bu benim tercihimi degistirmedi :). Ama ben cok sik kullanmam fazla oyun oynamam laptopu dekor olarak kullanirim dersen tercih edilebilir bi model y510p

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey-

Hocam benimde bir laptopa ihtiyacim var dusundugum modellerden biri acer v3 772g gtx850m bayagi arastirdim max 2500 butceyle alinacak en iyi modellerden birisi hee daha iyileri var gibi ama onlardada sorun cok neyse bu hafta sonu vatandan bu laptopu alsam bu butceye en mantikli secim olur mu yoksa karar degistirip (ne kadar cok sorunu olsada) lenovo y510p cift ekran kartli modeli tekrar bi gozden mi gecirsem klavyeside insani cok cezbediyor keratanin

Gecmise donuk yorumlati okursan hot-source a nekadar burda tavsiye yaptığımızı ve kendisinin aklinin nekadar karisik oldugunu ve simdi acerin bu modelini alip mutlu memnun olup sana tavsiye ettigini göreceksin :) Daha faxla bisey yazmaya getek yok xD

• HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Evet eski mesajlarinizida okudum gercekten lenovadan cekmissiniz lenova alan herkes gibi oyun cok sık olmasada genelde oynarim cizim programlarida kullandigim icin panelin 17 inclik olmasi avantaj hatta garip ama 15.6 incler full hd oldugu zaman cizim programlarinda cok sorun cikartiyor ekrani dorde bolun sonra o kucucuk dort ekranda fhd nasil olur dusunun artik. 1600*900 benim icin daha iyi bile olabilir tam ideal bakalim hafta sonu gidip vatandan alirim buyuk ihtimal burdaki konular gercekten cok yardimci oldu bence kullanicilarin yorumlari cok onemli lenovayida bu modelide kullanan biri olarak mesajlariniz gercekten aciklayici olmus

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.