Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayramda %25 indirimle kaçı gördü vatandaki modeli ? Bende önceki versiyonu var arkadaşıma alıcam , direk %25 düşünce 1850 civarını görüyor doğru mudur ?
  • Vatanda %30 indirim varmis ama internetteki i5 modeli 2450 zaten bu civardaz degilmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde kağıt sıkıştırırarak yaptım
  • Beyler ısınma sorunu varmı bana atılan bir PM de aşırı ısırdığı yazılıydı

• arkadaşlar windows 8.1 e geçmedim hala habire güncellensin mi diye soruyor , 8.1 geçtikten sonra recovery fabrika ayarlarına dönme kısmı kayboluyormuş doğrumudur bu , 8.1 kullanan arkadaşlar yanıtlayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyClub

Beyler ısınma sorunu varmı bana atılan bir PM de aşırı ısırdığı yazılıydı

Şu sıcaklarda tabii ki ısınıyor ayrıca ani fps düşüşü de yaşamaya başladım ben.Nfs mw2 de 60 fps sabit oynarken birden 22 lere düşüyor...
  • Başka ani fps düşüşü yaşayan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Beyler ısınma sorunu varmı bana atılan bir PM de aşırı ısırdığı yazılıydı

Şu sıcaklarda tabii ki ısınıyor ayrıca ani fps düşüşü de yaşamaya başladım ben.Nfs mw2 de 60 fps sabit oynarken birden 22 lere düşüyor...

90 dan yukarı çıkıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyClub -- 30 Ağustos 2014; 17:34:28 >
  • FunnyClub kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ölçüm yapmadım.Hangi programla ölçebilirim ?
  • i5-4210m-gtx850m modelini kullanıyorum, bilgisayarı 90 derecenin üzerine çıkaramadım. Oyun oynarken görebildiğim maksimum sıcaklık 75 derece. 90 dereceye de ancak Prime95 ile çıkabildim.
    Ne yaparsam yapayım, ısınmıyor bilgisayar.

Çok uzun süre çalıştıramadım ama uzun da çalışsalar bir şey değişmeyecekti büyük ihtimalle...

IntelBurnTest v2.54: (5 dakika çalıştı)
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

Prime95: (15 dakika çalıştı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 30 Ağustos 2014; 19:00:34 >

• quote:

Msi aftırburner diye bi Program var kullanımı link atmayı istermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyClub -- 30 Ağustos 2014; 19:25:39 >
  • Arkadaşlar bi arkadaşın mağduriyetini okudum kutunun açılıp açıkladığını nasıl anlayabilirim

• bilgisayarı bu gün 2450 ye aldım. ilk izlenim olarak tatmin edici ancak ekranı lenovodan sonra soluk geldi bu ayarları yapmakta pek başarılı olmasamda biraz uğraşıp düzeltmeye çalıştım intelin programı ile. aranızda bu işten anlarım kullandığım ayarlar en iyilerinden biridir diyecek biri varsa değerlerini paylaşabilir mi :) ?.
  • quote:

quote:

Msi aftırburner diye bi Program var kullanımı link atmayı istermisiniz

Sagolun hocam ama ben yine kendi sorunumu kendim çözdüm.Hw monitor adlı bir program buldum ve orada arka planda tarama ilemi yaparken 89 derece oldugunu gördüm.Sonra eski bir power supply fanı vardı bende ondan bir sogutucu yaptım sıcaklık şuan Mw2 de 69-75 arası ani fps düşüşü yok sabir 60 fps oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    Ben canlı renkler modunda kullanıyorum gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
    Ayarlar için çok uğraştım ama bu LCD adam olmaz.

Bugün upgrade için araştırıyordum, LCD'nin bağlantı portunun LVDS olmadığını öğrendim. Yeni çıkan eDP portunu kullanıyormuş. Apple'ın Retina ekranlı bilgisayarlarında kullandığı porttan yani. İyi bir gelişme ama anakartın şematiklerine baktığımda konnektöre 2 tane hat koyduklarını gördüm. 4 tane olsaydı 120Hz LCD koyabiliyorduk.

Upgrade için 1080p çözünürlüklü 2 tane seçeneğimiz var:

Bu bilgisayarın 1080p olarak satılan modelinde Chimei N173HGE-E11 ekran kullanılmış. Zaten kullanabilecekleri 2 tane model var.

Oyuncu iseniz Chimei, grafikle uğraşıyorsanız LG paneli öneririm. LG paneli şu anda bulmak biraz zor.
    Eylülün sonuna doğru güncellemeyi yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 30 Ağustos 2014; 23:24:02 >

• Teşekkürler sfaunl

bahsettiğin panellerin birde fiyatlarını ve nereden temin edileceği konusunda da bilgi paylaşırsan daha çok yardımcı olmuş olabilirsim :)

siyahlarda gerçekten bi sıkıntı var gibi sen bu işle uğraşıyor gibisin adam olmaz desende güzel bir seviye yakalamışsındır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT-SouCE -- 30 Ağustos 2014; 22:55:52 >
    Bilgisayarı aldığımda uğraşmıştım ayarlarıyla ama şu anda default ayarlarında. Alttaki siteyi kullanarak kalibre etmeyi deneyebilirsin ama çok bir şey değişmeyecek.
    http://www.lagom.nl/lcd-test/

LG'nin ekranı kargo hariç $120 civarında. Kargo da muhtemelen 20-30 dolar tutacaktır.
    Cheimei marka ekranı Ebay'de kargo dahil 100 dolara bulabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

i5-4210m-gtx850m modelini kullanıyorum, bilgisayarı 90 derecenin üzerine çıkaramadım. Oyun oynarken görebildiğim maksimum sıcaklık 75 derece. 90 dereceye de ancak Prime95 ile çıkabildim.
    Ne yaparsam yapayım, ısınmıyor bilgisayar.

Çok uzun süre çalıştıramadım ama uzun da çalışsalar bir şey değişmeyecekti büyük ihtimalle...

IntelBurnTest v2.54: (5 dakika çalıştı)

Prime95: (15 dakika çalıştı)

Sonunda benimle aynı modeli kullanani buldum. Sanirim bu 750m li modellerde fps düşüşü var. Benim bilgisayarimda yani gtx850m li olan v3 772g model acer da ne isinma ne fps dususu ne internet kopmasi hicbisey yok verdigim paranin don kurusuna kadar hakediyor pc :) cok mutluyum bilgisayarimla :)) Simdi birde ssd arıyoruz oğluma xD sonrası tam bir canavar olucak :)

• nvidia Gtx850M modellerinin türkiye kodu nedir mesela ? ikinci el almak istiyorum ama v3 772G olarak taratınca GTX760M li modeller çıkıyor genelde
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.