Bildirim
★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (106. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: koagulant
quote:
Orijinalden alıntı: Mastermind.
quote:
Orijinalden alıntı: koagulant
Sıfırdan kurulum yapıp güncelemeleri indirince yarıda kalıp hep aynı hatayı veriyor. Güncellemeleri tekrar yükleyince bu sefer hepsini yüklüyor. SSD veya harddiskle alakası yok. bende ssd var ondada yaptı harddiskte de yaptı. Ama bence bu problem bilgisayardan değil. Windows güncellemeleri toplu olarak indirilip yüklendiğinde oluyor. Eski bilgisayarımda da yaşamıştım.
Hocam indirdiğiniz ISO'nun 8.1 Update versiyonu olmasına dikkat edin.Daha bugün SSD kurulumu gerçekleştirdim ve 8.1 Update'li versiyonu tercih ettiğim için hiçbir problem yaşamadım.Bir daha kurulum yaparsanız buna dikkat etmenizi öneririm.(Buarada kurduğum sürüm 8.1 Industrial Pro with Update'dir.Dreamspark üzerinden öğrencilere bedava dağıtılıyor.)
https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82 indirdiğin bu mu hocam.
Evet bu.Üniversite öğrencisi iseniz bedava.
-
-
Bende i5 olan modelini aldım.
Sizce windows 7 yapıyımmı. -
quote:
Orijinalden alıntı: zbyrdmr123
Bende i5 olan modelini aldım.
Sizce windows 7 yapıyımmı.
nerden kaça aldınız ? i5 li modellerde full hd ekran yok değilmi?
birde 17 inç ekran büyük değilmi yav -
Vatandan 2249 TL ye aldım.Full HD diye biliyorum.Oyun laptobu alıyoruz 17 inç bence karar.Alcaksan pazartesiye kadar al fiyatı 2500 e cıkcakmış. -
Ben windows 8 i windows 7 yapmak istiyorum.Oyunlar için daha iyiymiş ve windows 8 i hiç beğenmedim.Windows 7 ultimate yaparım.Windows 7 yaparsam içindeki programlar gidermi.Laptob programlarla geldi ve 4 yıllık antivirus aldım.Bu progrmlar gidermi.Veya format atmadan 7 yapamıyomuyuz.Anlatırmısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: zbyrdmr123
Ben windows 8 i windows 7 yapmak istiyorum.Oyunlar için daha iyiymiş ve windows 8 i hiç beğenmedim.Windows 7 ultimate yaparım.Windows 7 yaparsam içindeki programlar gidermi.Laptob programlarla geldi ve 4 yıllık antivirus aldım.Bu progrmlar gidermi.Veya format atmadan 7 yapamıyomuyuz.Anlatırmısınız?
format atmadan 7 yapamassın...
içindeki programları recoverydeyse yani ön yüklü bir alandaysa onu silmeden yada yedek alarak win 7 formatlanması gerekir.. -
Tm ozman yedeklerim ne var ne yok.
Peki yükle dediğiniz programlar varmı.
Faydalı olacak. -
-
Bilgisayarı alınca hemen kullanmaya başlayayımmı yoksa telefonlarda olduğu gibi bikaç saat şarj olması iyimidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hemen kullanmaya başlayabilirsin sıkıntı çıkmaz.zaten batarya dolu oluyor galiba ilk açılışta -
win 7 ile win 8 arasında oyun performansı bakımından hiçbir fark yok .yapılan testlere bakarsan sende anlarsın zaten.bunun haricinde win 8 devamlı güncelleniyor ve yenilikçi bir yapıda.birde 0 dan win 7 kurmak için biosta sinir bozucu ayarlar yapmak gerekebilir bence hiç bulaşma -
Arkadaşlar Merhaba,
Acer V3-772G, i7 cpu 16gb ram 750m vga olan model de.
Laptop siyah arka planda iken ekran parlaklığı otomatik düşüyor, sonrasında atıyorum "Chrome da google ana sayfayı" açtım ekran parlaklığı geri geliyor. Tabi ki bu durumda ekran parlaklık ayarı hep full durumda. "Sadece siyah zeminlerde bu oluyor"
Bu konu hakkında fikri yada bilgisi olan var mı acaba ?
Tşkler. -
Hocam bu arada geçen hafta vatana gidip olanları söyledim şuan yeni bilgiyasarımdan sorunsuz bir şekilde yazıyorum... -
-
olanlar derken bilgisayar değişimimi yapıldı -
Evet hocam yeni bilgisayarla değiştirdiler aynı gün.. -
soğutucu öneriniz var mı arkadaşlar boyutlara uygun bir şey bulamadım. -
Teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X