Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ddr3 ,ben 2. el den aldıım 18 ay garantisi var.
  • Mastermind. kullanıcısına yanıt
    normalde ben ssd yi dvdrom un yerine takacaktım.arka kapağı açınca fazladan ssd yuvası varmış oraya taktım.sonra biosla biraz cebelleştikten sonra win8.1 i ssd ye kurdum fakat açılırken biosa girmeden açılmıyor lanet şey.biosa giriyom F10 yapıp çıkıyom öyle açılıyor birde şuan ssd den tam performans alamıyorum sanırım.en iyisi win8 kurmak galiba
  • walkersky 1907 W kullanıcısına yanıt
    boşa format atmışsın o sorun bir süredir var geri alıyor yeniden başlatıyor ve güncellemeleri tamamlıyor çok acelecisin biraz sakin
  • konuyu uzun süredir takip ediyorum ve görüşlerinizi alıp bi karara varmak istiyorum .

1. http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html

2. http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html

autocad ve oyun için kullanacagım autocad için ram ve işlemci daha gerekli onun için 1 numara diyorum ama oyun içinde ekran kartı lazım 2 numara diyorum arada kaldım 2 numarayı alsam bir süre sonra autocade destek için ram ekleyebilir miyim ? yoksa 1 numaranın ekran kartıda günümüzdeki oyunlar için yeterli i7 den vazgecmemi dersiniz ?

görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• arkadaslar acer ne kadar guvenilir acaba kullanan biri olarak size soruyorum. pismanlik gerektiren bisi varmi ? servisi nasil? isinma sorunu filan varmi? 8 senelik bilgisayarimi degistirecegim icin yardima ihtiyacim var. tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

arkadaslar acer ne kadar guvenilir acaba kullanan biri olarak size soruyorum. pismanlik gerektiren bisi varmi ? servisi nasil? isinma sorunu filan varmi? 8 senelik bilgisayarimi degistirecegim icin yardima ihtiyacim var. tesekkurler

Servis hakkında bilgim yok ama ısınma konusunda güveniniz tam olsun hocam.
  • Gt750m i5 olan model oyunları high ultra oynatırmı?

• slipkon S kullanıcısına yanıt
    GTX 760M ve GTX 850M varken artık GT 750M alınmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler vatanda i5 in iki modeli var, biri efsane gtx760m modelli, öteki yeni efsane gtx850m, yalnız ddr3 mü gddr5 mi bilinmez, bilen arkadaşlar paylaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Aralarında 300 lira fark var ama. benim bütcem zorlama bi şekilde 2000 tl iken üstüne koyup başka bir model alamam 2000 tlye o kartları barındıran bir pc varsa ona yöneliyim

• Sıkıntılar bitmek bilmiyor. Pc bi düzenli çalışmadı 1 hafta içinde 5 6 recovey yaptım pcyi bir türlü düzeltemedim üstüne iyice aptallaştı. Güncelleme yapıyorum 90 küsür tane yarısını yüklüyor yarısını yükleyemiyor. Güncelleştirme yapılandırılamadı diyor geri yükleme yapıyor bu işlem 2 saat kadar sürüyor. Allah belasını versin böyle pcnin recovery yapmaktan harddisk çatır çutur ses yapmaya başladı. Neden sadece ben bu kadar sıkıntı çektim bu pc den.

ssd kullanan arkadaşlar performans olarak memnunlar mı ? bıktım bu pcnin iniş çıkışlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 12 Haziran 2014; 11:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

Sıkıntılar bitmek bilmiyor. Pc bi düzenli çalışmadı 1 hafta içinde 5 6 recovey yaptım pcyi bir türlü düzeltemedim üstüne iyice aptallaştı. Güncelleme yapıyorum 90 küsür tane yarısını yüklüyor yarısını yükleyemiyor. Güncelleştirme yapılandırılamadı diyor geri yükleme yapıyor bu işlem 2 saat kadar sürüyor. Allah belasını versin böyle pcnin recovery yapmaktan harddisk çatır çutur ses yapmaya başladı. Neden sadece ben bu kadar sıkıntı çektim bu pc den.

ssd kullanan arkadaşlar performans olarak memnunlar mı ? bıktım bu pcnin iniş çıkışlarından.

Hocam bela okumak yerine temiz kurulum yapmayı deneseniz? Korsan yazılımı desteklemek istemiyorum ama madem bukadar problem yaşıyorsunuz indirin 8.1 Pro yu rahat edin sizde.

Hocam aldıgım günden beri böyle bu durum. Konu içinde aratırsnız mesajlarımı şikayetlerimi görebilirsiniz. Win 8e hiç alışamadım Win 7 yanlısıyım biraz. 64bit ultimate bulursam orjinal falan dinlemiyecem artık bıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

Hocam aldıgım günden beri böyle bu durum. Konu içinde aratırsnız mesajlarımı şikayetlerimi görebilirsiniz. Win 8e hiç alışamadım Win 7 yanlısıyım biraz. 64bit ultimate bulursam orjinal falan dinlemiyecem artık bıktım.

Bizim pc Win 7 de driver problemleri çıkarıyor.Hocam siz en iyisi 8.1 Pro yu temiz kurulumla yükleyin.Hatta öğrenci iseniz 8.1 Industrial Pro versiyonunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
    Konu sahibi mirliva hocam kullanıyordu diye hatırlıyorum. Tşk ederim öneriniz için temiz kurulum deneyelim olmadı bi ssd veya 7200rpm hdd alrız.

• quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Aralarında 300 lira fark var ama. benim bütcem zorlama bi şekilde 2000 tl iken üstüne koyup başka bir model alamam 2000 tlye o kartları barındıran bir pc varsa ona yöneliyim

Fiyat önemli bir kriter tabii. Diğerleri sizi zorlayacaksa GT750M iyi fikir olur. Sizin bütçenizde GTX serisi kart barındıran Notebook ben bilmiyorum.
    Sıfırdan kurulum yapıp güncelemeleri indirince yarıda kalıp hep aynı hatayı veriyor. Güncellemeleri tekrar yükleyince bu sefer hepsini yüklüyor. SSD veya harddiskle alakası yok. bende ssd var ondada yaptı harddiskte de yaptı. Ama bence bu problem bilgisayardan değil. Windows güncellemeleri toplu olarak indirilip yüklendiğinde oluyor. Eski bilgisayarımda da yaşamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Sıfırdan kurulum yapıp güncelemeleri indirince yarıda kalıp hep aynı hatayı veriyor. Güncellemeleri tekrar yükleyince bu sefer hepsini yüklüyor. SSD veya harddiskle alakası yok. bende ssd var ondada yaptı harddiskte de yaptı. Ama bence bu problem bilgisayardan değil. Windows güncellemeleri toplu olarak indirilip yüklendiğinde oluyor. Eski bilgisayarımda da yaşamıştım.

Hocam indirdiğiniz ISO'nun 8.1 Update versiyonu olmasına dikkat edin.Daha bugün SSD kurulumu gerçekleştirdim ve 8.1 Update'li versiyonu tercih ettiğim için hiçbir problem yaşamadım.Bir daha kurulum yaparsanız buna dikkat etmenizi öneririm.(Buarada kurduğum sürüm 8.1 Industrial Pro with Update'dir.Dreamspark üzerinden öğrencilere bedava dağıtılıyor.)
  • Arkadaşlar bu model bimeks te var ama gt750 m yazıyor gt 760m yok muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind.

quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Hocam indirdiğiniz ISO'nun 8.1 Update versiyonu olmasına dikkat edin.Daha bugün SSD kurulumu gerçekleştirdim ve 8.1 Update'li versiyonu tercih ettiğim için hiçbir problem yaşamadım.Bir daha kurulum yaparsanız buna dikkat etmenizi öneririm.(Buarada kurduğum sürüm 8.1 Industrial Pro with Update'dir.Dreamspark üzerinden öğrencilere bedava dağıtılıyor.)

https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82 indirdiğin bu mu hocam.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.