Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loast

Vsync kapalı her şey full. buyrun yine de atıyorum ekran görüntüsünü

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

Benim sanırım fanı temizlemem gerek, aynı ayarlar. Awp dürbününden arkamı izliyorum güzel oluyor :P

Ama işte fps 130'dan 40'a düşüp çıkıyor. Sanırım toz yüzünden çünkü başka açıklaması yok. Teşekkürler bu arada eklemeyi unutmuştum sizi, şimdi ekledim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

İşlemci fan hava girişi ızgaralarından el feneriyle bakmam sonucu fan kanatlarında toz olduğunu gördüm sanırım bu yüzden ısınıyor pc. El süpürgesini az ızgaraya tutarak çekmeye çalıştım ama tabiki hala toz var. Sizce Vatan'a gidip yetkili servise mi göndereyim ? Ancak bu baya uzun sürer gibi ? Direk vatanda temizleme işini yapıyorlar mı ? Garanti kapsamında olduğundan içini açmak istemiyorum.

edit : Bir de 'HDD'den sanırım' arada ' czzt ' gibi bir ses geliyo daha dijital bir ses 'bip' tarzında :) Sorun ne olabilir . Nadirde olsa oluyor bu ses . HDTune testi yaptım her şey normal gözüküyor sorun bulunmadı.

HDD dönüş hızı düşük olduğu için bu tarz sesler arada geliyor. Ama duyulmayacak kadar az bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Diğer konuda da benim de temizlemem gerek sanırım, bu konuda ne tür bir girişim yaparsanız bana da yazın da ben de öyle yapayım. İçini açıp temizleyesim var ama garantiden korkuyorum.

• Hocam süpürge ile bir deneyeceğim fakat garanti kapsamında yollayıp temizletebilirim de süpürge hiç bir zaman tam temizleyemiyor sonuçta.

Bir sorunum daha var recovery sonrası caps lock vs basında ekrandaki bildirimler gelmiyor Acer'in sitesinden LaunchManager yükledim ama değişmedi sonuç.
    Edit : Launch Manager sanırım bu ay yeni versiyon yayınlamış. Bu versiyonda böyle bir sorun varmış 8.00.3003 versiyonunu yükleyerek sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 22 Haziran 2014; 23:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfkrmn

arkadaşlar izmir yanıyo boyutları uygun soğutucu bulamadım ,zalmanın bi ürünü var oda çok pahalı var mı 50-60 liralık bi tavsiyeniz?

Hem sizin için hem de ısınma sorunu yaşayanlar için kesinlikle önerebileceğim soğutucu Zalman NC2000NT dir. Bu notebook ile hem boyut hem de estetik olarak mükemmel uyum sağlıyor (siyah olanı). Evet biraz pahalı, ancak kesinlikle değer. 50-60 TL'lik soğutuculardan performans beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

arkadaşlar izmir yanıyo boyutları uygun soğutucu bulamadım ,zalmanın bi ürünü var oda çok pahalı var mı 50-60 liralık bi tavsiyeniz?

Hem sizin için hem de ısınma sorunu yaşayanlar için kesinlikle önerebileceğim soğutucu Zalman NC2000NT dir. Bu notebook ile hem boyut hem de estetik olarak mükemmel uyum sağlıyor (siyah olanı). Evet biraz pahalı, ancak kesinlikle değer. 50-60 TL'lik soğutuculardan performans beklemeyin.

öğrenciyi zorlar hocam yinede teşekkürler öneriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

Güzel ürüne benziyor ama fiyatı da güzel :/

Kaç derece soğutuyor maksimum acaba ölçüm yaptınız mı?
  • hanos kullanıcısına yanıt
    Ben Amazon.com'dan sipariş etmiştim. Shipping dahil 180 TL'ye gelmişti. Bazen ürünlerde ciddi indirim olabiliyor, takip etmek gerek. Türkiye'de fiyatlar zaten anlamsız pahalı, hem de ürünü bulmanız çok zor.

Herhangi bir ölçüm yapmadım doğrusu, işin aslı ölçmeye bile gerek görmedim Şöyle söyleyebilirim, çoğunlukla soğutucuyu düğmesinden açmıyorum, notebook buz gibi soğuk Ancak şunu göz ardı etmemek gerekiyor, bilgisayarı kullandığınız ortam çok önemli. Ben Ankara'da yaşıyorum ve buraya henüz yaz gelmedi gibi. Oda sıcaklığı ise 25 C civarlarında.
  • arkadaşlar bızım leptopun ekran kartı değişiyomu
  • ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM. 3 AYDIR V3-772G İ5 MODELİNİ KULLANIYORUM. FORUMU BAŞTAN SONA TAKİP EDİYORUM.BİR SORUNUM VAR! ÇOK SIK WİFİ KOPMASI YAŞIYORUM. WİFİ DRİVERLERİNİ KALDIRDIM SİTESİNDEN TEKRAR KURDUM OLMADI. İNTERNETTEN EN SON QUALCOMM ATHEROS 10.0.0.276 SÜRÜMÜNÜ BULDUM VE KURDUM YİNE OLMADI. KESİLME 1 DK BİLE SÜRMÜYOR. YABANCI BAZI SİTELERDE KASAYI AÇTIĞINI WİFİ KABLOLARINDAN SİYAH VEYA BEYAZ OLANDAN BİRİNİN TAKILI OLMADIĞINI TAKINCA DÜZELDİĞİNİ SÖYLÜYOR. KOPMA FACEDE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME SIRASINDA DAHA ÇOK OLUYOR. LÜTFEN YARDIM İSTİYORUM.......
  • gandalf73 G kullanıcısına yanıt
    zyxel kablosuz modem kullanıyordum benzer bir sıkıntı vardı değiştirince sorun kalmadı bilgisayar kaynaklı olduğuna emin miyiz.
  • Ben de modemden olabilir diye aırtıes5343 modelini aldım. yine değişmedi. önceki modem de aırtıes'tı. hp laptopumla kullanıyordum.
  • Kablosuz ağ bağlantısının sık sık kopma sorununu ben de yaşıyorum. Çok kısa süre içinde (15-20 s içinde) bağlantı yeniden otomatik olarak kuruluyor. Kopma sıklığı da belirli değil, bazen hiç olmuyor, bazen 1 saat içinde 2 kez olabiliyor.

Sorunun modemden kaynaklandığını sanmıyorum. Evde yıllardır kullandığım Zyxel P-661HW serisi modem var, harikadır, hiç sorun yaşamadım. Aynı modemde Asus ve Ferrari serisi Acer kullanıyorum, hiç kopma yok.
  • Muhtemelen donanımsal bir sorun var, ben zyxel modem ile hiç kopma yaşamadım şu ana kadar.

FPS düşme sorununu halleden oldu mu? 3 ay önceki ekran kartı sürümüne dönüp denemeyi düşünüyorum acaba düzelir mi merak içindeyim deneyen oldu mu?
  • Yanlız şöyle bir durum var; bağlantı kopmasını farkedebilmek için sürekli ekran başında olmak gerekiyor, çünkü bağlantı 15-20 s içinde geri geliyor ve siz bu arada ekran başında değilseniz farketmek mümkün olmuyor. Web sayfaları, indirme yöneticisi vs. yenilenmiş oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program indiriyorum bir bakıyorum indirme kesintiye uğruyor. Performansı düşüyor diye win8.1 i kurmadım. Açılışı bile SSD kadar hızlı. Hp, asus laptoplar kullandım bu kadar hoşuma gitmemişti. bf4, cod ghost ve wolfenstein the new order oynuyorum akıcılığı süper.. Bir ara makine %100 de çalışmaya başladı fanı hiç durmadan çalişıyordu. Bir baktım minerd.exe adında bitcoin virüsü yüklenmiş. Anti-malware kurdum ve virüsü kaldırınca normale döndü. nvidia sürücüleri de en güncelinde her şey harika yalnız wifi kesintisi canımı sıkıyor çözemedim... Bu da nazarlık herhalde...
  • Acer V3-772G-747a321TMamm Intel Core i7 4702MQ 2.2GHz / 3.2GHz 32GB 1TB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlaradan tavsiyeler bekliyorum ısınma sorunu var diye duydum 3000 tl fiyatı var cevaplarsanız sevinirim

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-772g-747a321tmamm-intel-core-i7-4702mq-22ghz-32ghz-32gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600817&categoryId=98

• CEL-O C kullanıcısına yanıt
    Vatan'da satılan GTX760M ekran kartlısını alın.

Bilgisayarın en iyi özelliklerinden birisi "ısınmaması" Isındığını nereden duydunuz?

Konuyu biraz okursanız bilgisayar hakkında istemediğiniz kadar bilgi sahibi olursunuz.
  • ArkadaşLar Call Of Duty Ghost'da Oyun'da Sağlıklı Renkler Alamamakla beraber adam yürürken Hafif takılmalar oluyor , Modern Warfare 2'de böyle bi Sorun yoktu ...

Cihazım ; İ7 işlemci
    16 Gb RAM
    GT 750M Ekran Kartı
    1000 GB HDD ....

Önerileriniz nelerdir ?
  • arkadaşlar recovery dvd si alınabiliyor mu bilgisayarda, alınabiliyorsa nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
  • Ürünün satıldığı başka bir site yok mu? Vatandaki bitmiş...
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.