Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende yarın almayı düşünüyorum bu makinayı vatan bilgisayardan 2000 tl ye gelirse.
    Sizce almamı önerir misiniz? Yoksa 2000 tlye var mı daha iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ACER v3-772g'yi bugun almis bulunmaktayim. Ilk ne yapmam gereklidir.tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: egmnaksu

Arkadaslar ACER v3-772g'yi bugun almis bulunmaktayim. Ilk ne yapmam gereklidir.tesekkurler.

Ekran kartını güncelleyin, Bios güncelleyin başka birşey yapmanıza gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

Orijinalden alıntı: egmnaksu

Arkadaslar ACER v3-772g'yi bugun almis bulunmaktayim. Ilk ne yapmam gereklidir.tesekkurler.

Ekran kartını güncelleyin, Bios güncelleyin başka birşey yapmanıza gerek yok :)

su anda bios 1.13,1.15'e mi yukselteyim?
  • Arkadaslar, bilgisayari dun aldim ve basit bir oyunla denemek istedim(minecraft). Acamaya calistigimda javayla ilgili bir hata veriyor. Java'nin son surumunu indirdim ve hala calismamaktadir. Sizin bilgisayariniz da boylemi yoksa benimki mi? Tesekkurler.
  • Ekran kartı 4gb 750m olan modelde ekran kartı gddr5 mi ddr3 mü?

• arkadaşlar bios güncellemesi nasıl yapılıyor?bir de boyutları uygun 50-60 liralık bi soğutucu arıyorum önerisi olan var mı?
  • ysfkrmn Y kullanıcısına yanıt
    birinci sayfada var anlatmıştım ana yazının içinde
  • merhaba arkadaşlar öncelikle forumun yeni üyelerindenim geçen haftasonu alıp perşembe elime ulaşan acer i 7 işlemcili modelle de aranıza katıldım. Özellikle mirliva isimli hocamızın da vatan bilgisayardan aldım bilgisayarı. Yalnız birkaç gündür sorun yaşadığım bilgisayarıma bugün recovery den format atıp fabrika ayarlarına döndürmek istedim ama gel gör ki yaklaşık 4 buçuk saat olmasına rağmen format daha yeni yarılandı bu da şuan zaten sıkkın olan canımı daha da sıktı. Tüm keyfim kaçtı diyebilirim. Bir format ın bu kadar uzun sürmesini bana açıklayacak bir arkadaş olursa oldukça sevinirim. Yoksa bilgisayarımı servise mi göndermeliyim.
  • walkersky 1907 W kullanıcısına yanıt
    3 çeşit format var;

1-kişisel dosyalarını silmeden yalnızca windows dosyalarını kurmuş olduğun güncellemeleri ve yine kurduğun programları temizleyen. çok kullanışlı ben bunu tercih ediyorum hızlı sorunsuz.
    2- diğeri hdd yi bölmüşsen eğer sadece sistemin kurulu olduğu genelde kullanılan c: sürücüsünü tamamen temizleyip sıfır sistem kurulumu yapan format şekli 1. ye göre daha yavaştır
    3- son olarak 1tb hdd tamamen temizleyen format yaklaşık olarak 10 saat sürebiliyor ben de ilk aldığımda yanlışlıkla bunu seçmiştim ve oldukça uzun sürmüştü endişe etmeni gerektirecek bir durum yok
  • dllzxc D kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim aslında format atmamım sebebi Windows güncelleştirmelirini yapılandırma tamamlanamadı deyip geri almasıydı. Daha önce böyle sorun yaşamadım hiç diğer bilgisayarımda ben 8.1 geçiş yapmak istiyorum ama güncellemeleri yükledikten sonra geri alıyor. Bir de şuan acer sitesine göre yapamaya çalışıyorum intelle nvidia ilgili tüm sürücüleri de kaldırdım.Bir yerde yanlışlık mı yapıyorum anlamdım gitti. Bir de son sorum acer sitesinde bios 1.15 ve eski sürüm 1.13 var hangisini yüklemeliyim 1.15 gtx 850 falan yazıyor ama oraya kadar olan kısım mı demek istiyor ilgin için teşekkürler hayırlı geceler...
  • i5 4200m+gt750 olan versiyonu aldım.cidden süper pc yapmışlar.ısınma filan yok kaliteli kullanışlı.pc de ssd yuvasıda var.herkese tavsiye ederim.

yalnız bir sorunum var.ssd ye win 8.1 kurdum.fakat pc otomatik olarak açılmıyor.ilk açılışta ssd yi görmüyor.biosa girip çıktıktan sonra açılıyor.secure boot sanırım hdd koruması var bunu nasıl kapatabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

i5 4200m+gt750 olan versiyonu aldım.cidden süper pc yapmışlar.ısınma filan yok kaliteli kullanışlı.pc de ssd yuvasıda var.herkese tavsiye ederim.

yalnız bir sorunum var.ssd ye win 8.1 kurdum.fakat pc otomatik olarak açılmıyor.ilk açılışta ssd yi görmüyor.biosa girip çıktıktan sonra açılıyor.secure boot sanırım hdd koruması var bunu nasıl kapatabiliriz?

Ekran kartı gddr5 mi ddr3 mü? Ben de alacağım bu bilgisayarı nereden ve ne kadara aldığını yazar mısın?

• arkadaşlar ben şimdi bir modeme bağlanmak istiyorum şifreyi yazıyorum 4 diş de çekiyor fakat modeme bağlanmıyor. kuzenimin laptopu ile sorunsuz bağlanıyor. bunun çözümü nedir acaba?
  • Kimse alınmasın ama yazmadan edemeyeceğim...forumda şöyle bir hastalık var;

Insanlar ilgilendikleri ürün konusunda önceki yanıtları okuma zahmetine katlanmadıkları için, sürekli kendini tekrar eden sorularla sayfalar genişliyor. Dolayısı ile izlemesi gittikçe zorlaşan bir konu ortaya çıkıyor. Böylece, sayfalar fazla olduğu için konuyu okumama bahanesi de anlamını yitiriyor, çünkü sayfa sayısının artması bu bahaneyi üretenlerin sayesinde ortaya çıkıyor.

Gerçekten spesifik sorulara bir şey diyemeyeceğim ancak şu konuda toplasanız 3 sayfada herkes aradığı yanıtı bulabilir gibi geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün konuyla ilgili acer a hem mail hem de telefonla dönüş yaptım bios la ilgili de soru sordum 1.15 versiyonunun yükleyin en son sürüm olarak sıkıntı yaşamazsınız dedi. Format ve güncellemeyle ilgili ise format süresinin kesinlikle bu kadar uzun sürmemesi gerektiğini söylediki bende katılıyorum buna daha 3 bilgisayarımda yaşamadım bunu çünkü güncelleymeyle ilgili deherşeyi deniyorum son denediğim ise çalıştır dan msconfig.exe den hizmetler e girip Microsoft ı gizleyip diğerlerini devredışı bırakıp bu şekilde güncelleme yapmaya çalışıyorum herkese hayırlı geceler
  • Hocam Hdd ile SSD'nin yerlerini değiştirmeyi denediniz mi? Bende yakında SSD takviyesi yapıcak biri olarak merak ettim durumu açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastermind. -- 10 Haziran 2014; 2:01:36 >
  • Gt750mli modelde ekran kartı gddr5mi?

• gtx760m in performansı şahane ama sorum şu an yeni alanlara, vatanda güncel yeni bir v3 772g var ekran kartı gtx850m sanırım, yeni alan arkadaşlar acaba bu kart ddr3 mü yoksa gddr5 mi, ona göre diğer modele yönelicem

• arkadaşlar ben de bu konudaki bilgisayarla dell 7537 arasında kaldım. dell markası servis olsun marka olarak olsun daha iyi olduğunu biliyorum ama acer de özellik olarak daha üstün. toshiba marka alsam ekran kartı gt-740m olduğundan 64 bit daha düşük. çok arada kaldım. başka 2000tl civarı ne olabilir? ne yapayım sizce?
    Not: 10 sene sonra yeni bir bilgisayar alacağımdan dolayı lütfen sizlere ricam bağımsız olunuz :) teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.