Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kere sormama rağmen cevap alamadım. Bilgisayar ısınıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slipkon S kullanıcısına yanıt
    Arada battlefield falan oynuyorum, ısınmayla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ölçme ihtiyacı bile duymadım, sıkıntılı bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Arada battlefield falan oynuyorum, ısınmayla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ölçme ihtiyacı bile duymadım, sıkıntılı bir durum yok.

Forumda 90 derecelerü gördüğü yazılmış. Soğutucu kullanıyormusnuz

• slipkon S kullanıcısına yanıt
    Ben ölçme gereği duymadım. Soğutucu kullanmıyorum.

• Bilgisayarın özellikleri tam aradığım gibi fakat 2000tl verip de acer almak ne kadar mantıklı diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Forumda 90 derecelerü gördüğü yazılmış. Soğutucu kullanıyormusnuz

Watch Dogs için yazmıştım.Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok.Soğutma konusunda gördüğüm en başarılı bilgisayarlardan biri V3-772g
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

Bilgisayarın özellikleri tam aradığım gibi fakat 2000tl verip de acer almak ne kadar mantıklı diye düşünüyorum

Cevap: Çok mantıklı...
  • win 8 ustune win 7 kurabılen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 4 Haziran 2014; 16:52:56 >
  • Ruoja kullanıcısına yanıt
    Formatı basıp 8.1 kurdum ben orijinali gitti çoktan
  • Bu haftasonu i5 750m olanını alacağım sanırım yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Formatı basıp 8.1 kurdum ben orijinali gitti çoktan

Dostum elimde windows 7 performance edition var hdd koruması olduğu icin kuramıyorum hdd korunmasını nasıl kaldirabiliriz acaba

• Herkese merhabalar, bende bu cihazı almayı düşünüyorum arkadaşlar vatan haftasonu indirimlerinden yararlanabilirsem eğer. Sizce alınır mı yoksa önerebileceğiniz başka bir cihaz var mı?
    Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar lolde sızın alette anı fps duşmelerı yaşıyomu 200 kare sanıye gosterırıken bırden 10 a kadar duşuyo oynayan bı arkadaş cevaplandırırsa sevınırm
  • Ruoja kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok dostum ya. En iyisi bi arat internetten çıkan sonuçları oku. Umarım bulabilirsin cevabını
  • Merhaba
    Sizce yeni cikan gtx850m'li modelimi alayim yoksa gtx760m'li modelimi. Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: egmnaksu

Merhaba
    Sizce yeni cikan gtx850m'li modelimi alayim yoksa gtx760m'li modelimi. Simdiden tesekkurler

link var mı

• Vatan bilgisayarin acer bolumunde son yuklenen laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: egmnaksu

Merhaba

İki kart arasında çok fazla bir fark yok, fiyat farkı çok yok ise 850m daha iyi ama fiyat farkı varsa gerek yok. 860m veya daha üstü olsa iyi olurdu aslında.

• Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Hiç bir fikrim yok dostum ya. En iyisi bi arat internetten çıkan sonuçları oku. Umarım bulabilirsin cevabını

bi şekilde attım formatı , gayet hoş oldu ancak bazı driverların mesela usb 3.0 win 7 ıcın olanını bulamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.