Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimki i5 ben oynıyamıyorum camping ultra akıcı bı şekılde oynarken multide lowda bıle arada kasmalar oluyo
  • arkadaşlar varmı benle aynı sorunu yaşayan
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

Bunlardan hangisinde gtx760m var ?

Birde bunu onerir misiniz ?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-NX.M9VEY.002-17-3-Core-i7-4702MQ-2-2-GHz-16GB-1-TB-GeForce-GT-750M-4GB,103452,504927,1099975.html?langId=-14

Autocad icin kullanilacak.sizce hangisini secmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DEC1F0395 -- 1 Haziran 2014; 20:31:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• playkaan P kullanıcısına yanıt
    Oyun cozunurlugu ile ana ekranin cozunurlugu ayni olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    1600*900 ama anı fps duşmelerı yaşanıyo anlamadım gıttı campıngte sorun yokken multide olması
  • Vatan'a gelen yeni model dün 2.300 civarındaydı, bugün 3.140 lira. > Link

Ekran kartını yazmadıkları için ilk başta renk farkı falan diye düşünmüştüm ama GTX 850M'li model olabilir.
  • arkadaslar bende ssd takmak istiyorum garantiden çıkar mı biraz önce servisine e-mail ettim garantiden çıkar dediler. takarsam garantiden çıkar mı?
  • bilalyılmaz B kullanıcısına yanıt
    Hocam mailde banada çıkar dediler. Arayıp sordum sadece harddisk ve ramlarin olduğu kapağı sökerseniz çıkmaz dediler. Daha önce forumdan bir arkadaş da arayıp sormuştu ona da çıkmaz demişler. İstersen arayıp sor servisi. Yalnız takmanızı şiddetle tavsiye ederim, bu güne kadar boşa yaşamışım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koagulant -- 2 Haziran 2014; 17:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmarzio

Merhaba;

Bende bugün MediaMarkt tan i7 - 16GB - GT750M - FULL HD Modelini aldım. Şuan ürünü deneme aşamasındayım. Bu donanımı kullananların yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca Windows 8.1 güncellemesinden sonra herhangi bir driver update yapmalımıyım?
    Baya bi sayfa okudum sanırım çok fazla ısınma problemi olan bir alet değil siz ne düşünüyorsunuz?
    Son olarak ilk kez ACER marka notebook kullanıyorum. Fakat takım kaptanı yakın tanıdığım tavsiyesi üzerine aldım marka ile ilgili yaşanılabilecek sıkıntılar nelerdir?

Kardeşim bende de aynı model'den var , Windows 8.1 yükseltmeni kesinlikle önermiyorum cihaz geç açılıyor ve kasmalar oluyor aldığımda bu arada bende mediamarkt'dan aldım ordaki elaman demişti zaten stabil çalışmaz diye nitekim'de işgüzarlık ettik güzellik olsun diye yükledik donma kasma oldu , Isınma sorunu yok diyebiliriz , Acer bende ilk kullanıyorum malzeme kalitesi gayet iyi , Touchpad'de sorun yaşayan arkadaşlar touchpad'i gerçekten kaliteli buldum diyebilirim onun dışında cihaz gerçekten güzel , Güle Güle Kullan ...

• quote:

Evet Touchpad'in çok başarılı olmadığını gördüm satın almadan önce fakat zaten hiç hazettiğim bi aksam değil touchpad zorunlu kalmadıkça kullanmıyorum. DVD okuyucuyu henüz denemedim ama şimdiye kadar aldığım 3 notebook da da stabil çalışan bir okuyucuya rastlamadım açıkçası. Samsung ve HP idi öncekiler.

Şuan Windows 8.1'e güncelleme için önce mevcut Windows 8 güncellemelerini yapmamı söyledi fakat, yükledikten sonra güncelleştirme kurulumunda hata verdi ve yaklaşık yarım saat işlemi geri almasını bekledim. Bu hatanın çözümünü arıyorum fakat bu donanım için mi uygun değil Windows 8.1 güncellemesi onu merak ediyorum

Ben Windows 8.1'e geçenlerdenim...

8.1'e geçmeden önce Windows 8 güncellemelerini tamamlamıştım. Sizin sorununuzu bilemiyorum, bence 8.1'e geçmeden önce güncelleme denetlemesini tekrar yapın. Varsa, tüm "önemli" güncelleştirmeleri yükleyin, daha sonra 8.1'e geçin. Windows 8.1'e geçmeden önce, yükleme sayfasındaki uyarıları okuyun, henüz almadıysanız bir Microsoft hesabı edinmeniz gerekiyor.

Windows 8.1'e geçtikten sonra herhangi bir driver güncellemesi yapmanıza gerek yok. Ben sadece BIOS'u 1.15 sürümüne yükselttim. Bilgisayarı aldığınız kutunun üzerinde mevcut BIOS sürümü yazması lazım. Muhtemelen sizinki V 1.13 tür. Windows 8.1'e geçerseniz ve eğer acer sayfasından herhangi bir driver veya yazılım indirecekseniz mutlaka 8.1 için olduğuna dikkat edin. Aksi halde sorun yaşayabilirsiniz.

Bu arada Windows 8.1'e geçmek için herhangi bir şüphe duymaya gerek yok. Daha fazla uygulama haricinde ben zaten pek fark göremedim. Bir de sol alt tarafa Windows tuşu eklenmiş. Yaşadığım tek sıkıntı, bazen touchpad ile iki parmakla sayfaları aşağı/yukarı veya sağa/sola kaydırmakta sorun olabiliyor. Windows 8 ile böyle bir durum yoktu, 8.1'e geçtikten sonra touchpad hassasiyetinde böyle anlaşılmaz bir durum oluştu. Ancak ilginç olan sadece çift parmakla ve aşağı/yukarı ve sağa/sola geçişler, o da bazen sıkıntılı. Geri kalan da bir sorun yok.

Windows 8.1'e geçtikten sonra açılış hızı görülür biçimde arttı. Benim bilgisayarım tuşa bastıktan sonra (çok fazla uygulama/program yüklenmediğini de göz önüne alırsanız) 22 ila 27 saniye arasında kullanıma hazır hale geliyor.

Ayrıca "başlat" tuşunu özleyenler için bir tüyo vereyim. Windows tuşu + X kombinasyonu ile epey bir fonksiyona ulaşabiliyorsunuz. Windows 8 veya 8.1 fark etmez.

• Teşekkürler cartel21..

Şuan için cihazımı windows 8.1'e güncelledim. Acer'ın sitesinde de belirttiği gibi öncelikle BIOS'u güncellemek ve Windows 8 güncellemelerini yapmak gerekiyor. Windos 8 güncellemelerini yapmak için de Intel ve Nvidia driverlarını kaldırmak gerekiyor. Daha sonra Windos 8.1 güncellemesi başarılı olarak gerçekleşiyor. Şuan için Windos 8.1'de bir sorun yaşamadım açıkçası açılma hızı da artı. Ekran kartını da son sürüme güncellemesini yaptım şuan için iş dolayısı ile herhangi bir performans denemesi yapamadım.

Şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım ve memnunum. Fakat bir kaç oyun denemesi ile biraz performans testi yaptıktan sonra anca tatmin edecektir. Uzun süreli notebook kullanıcısı tecrübelerime dayanarak da soğutucu olmadan kullanmıyorum makineyi. Sanırıım ilk sorunsuz elektronik ürünüm olacak Acer merakla bekliyorum bende ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmarzio -- 2 Haziran 2014; 21:40:34 >

• dmarzio D kullanıcısına yanıt
    quote:

Windos 8 güncellemelerini yapmak için de Intel ve Nvidia driverlarını kaldırmak gerekiyor.

Böyle bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar ısınma problemi varmı acer hakkında ısıtıcı diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisa...tebook.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisa...isayar.html#genel-bakis

Bunlardan hangisinde gtx760m var ?

Birde bunu onerir misiniz ?

http://www.mediamarkt.c...1099975.html?langId=-14

Autocad icin kullanilacak.sizce hangisini secmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

Windos 8 güncellemelerini yapmak için de Intel ve Nvidia driverlarını kaldırmak gerekiyor.

Böyle bir şey yok.

Bende Windos 8 güncelleştirmelerini VGA driverlarını kaldırmadan yapmadı. Güncelleştirmeleri yükledikten sonra kurarken hata verdi ve yükleme işlemini geri aldı. Daha sonra Intel ve Nvidia VGA yüklemelerini kaldırtıktan sonra sorunsuz şekilde 8.1 e güncelleme gerçekleşti.

Acer'ın sitesinde verilen bilgi de bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

Böyle bir şey yok.

Bende Windos 8 güncelleştirmelerini VGA driverlarını kaldırmadan yapmadı. Güncelleştirmeleri yükledikten sonra kurarken hata verdi ve yükleme işlemini geri aldı. Daha sonra Intel ve Nvidia VGA yüklemelerini kaldırtıktan sonra sorunsuz şekilde 8.1 e güncelleme gerçekleşti.

Acer'ın sitesinde verilen bilgi de bu.

Ben hiç bir driver kaldırmadan Windows 8 güncelleştirmelerini yaptım, sonra Windows 8.1'e geçtim, daha sonra BIOS'u 1.13 den 1.15'e yükselttim. Tüm bu işlemler sırasında hiç bir hata mesajı da almadım. Acer sayfasında muhtemel yaşanabilecek sorunları baştan önlemek adına böyle bir uyarı yapmış olabilir. Hani bazı programları yüklerken "virüs yazılımını ve güvenlik duvarını devre dışı bırakın" tarzı bir uyarı olsa gerek. Örneğin BIOS'u önce veya sonra yükseltmenizin hiç bir etkisi yok.

Tek aklıma gelen şu;

Ben Windows 8 güncellemelerini yaparken sadece "önemli" olanları seçtim. Bir de "isteğe bağlı" olanlar arasında yanlış hatırlamıyorsam Nvidia ekran kartı güncellemesi bulunuyordu. Ben bunu yüklememiştim. Zaten Windows 8.1'e geçtikten sonra bu güncelleştirme de görünmüyor. Siz muhtemelen Windows 8'de iken "isteğe bağlı" güncelleştirmeleri de yüklediniz ve bu yüzden VGA driver'larını kaldırmanız gerekti.

• bilalyılmaz B kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor. Bende 120 lik olanından var. Size tavsiyem, harddiski içinden çıkan klonlama programı ile kopyalamayın, kopyalama sırasında hep hata veriyor. Sonra baya uğraştırıyor. En iyisi flash belleğe recovery kopyası alıp ssd ye yeniden kurulum yapmak. Ben öyle yaptım başka türlü halledemedim. Ssd ye kurduğunuz için çok uzun sürmüyor.
  • Sefa kardeşim bak orada özellikler diye bir buton var orada yazıyor GTX760 olan. Autocad için ekran kartının çok önemi yok, autocad daha çok işlemci ve ram'a abandığı için en yüksek ram'li modeli al geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor. Bende 120 lik olanından var. Size tavsiyem, harddiski içinden çıkan klonlama programı ile kopyalamayın, kopyalama sırasında hep hata veriyor. Sonra baya uğraştırıyor. En iyisi flash belleğe recovery kopyası alıp ssd ye yeniden kurulum yapmak. Ben öyle yaptım başka türlü halledemedim. Ssd ye kurduğunuz için çok uzun sürmüyor.

Recovery kopyasini flasha nasil aliyoruz. Ve onu ssd ye nasil altariyoruz ? Win 8 lisans sorunu cikartmiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Recovery kopyasini flasha nasil aliyoruz. Ve onu ssd ye nasil altariyoruz ? Win 8 lisans sorunu cikartmiyor mu

en az 16 gb boş alanı olan flash lazım. Recovery programını aç, altta fabrika varsayılan yedek oluştur gibi bir şey var ordan yedek oluşturuyor. Bilgisayarı kapatıp flashı takın, bilgisayar açılırken f12 ye bas ordan flashı seçerek başlat, kurulum başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.