Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
21
Favori
116.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarımı satmak istiyorum satarken orjinal batarya alıp takacağım bakımlarını da yapacağım, acaba şu an piyasası nedir? bilgisayar v3-571g
  • arkadaşlar bu bilgisayarın recoverysi nasıl oluyor yahu?

    alt + f10 olmuyor. bios versiyonu 2,04. partition da push key bölümü var ama ne yaptıysam yapamadım yahu :/ d2d bölümü biosta yok.
  • Merhaba,

    Bende 2013 yılından beri V3-571G kullanıcısıyım. Ancak aldığım zamandan beri sürekli olarak 1-2 saniyelik donma problemi yaşıyorum ki bu donmalardan birinin sonunda HDD tamamen gitti ve vatan bilgisayar ücretsiz olarak değişim yaptı.

    HDD değişti ama problem aynen devam ediyor. Donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum ancak bunu nasıl tespit ederim bilemiyorum. Önerisi olan var mıdır ?

    Şuanda Win 10 kullanıyorum. Dün Acer in sitesinde bu model için Win 10 desteği olmadığını farkettim ama ben çoktan geçiş yapmıştım. :)
  • İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 bit
    İşlemci Modeli : i7-3632QM
    İşlemci Hızı (GHz) : 2,3
    İşlemci Ön Bellek : 6 MB
    Hafıza (RAM) :16 GB
    Hard Disk Kapasitesi : 1 TB
    Ekran Kartı Markası : NVIDIA GeForce+İNTEL
    Ekran Kartı Çipseti : GT 730M + intel hd graphics 4000
    Ekran Kartı Kapasitesi : 2 GB+2 GB

    Bu sistem ile Need for speed most wanted 2012 oyunu en düşük ayarlarda olmasına rağmen kasıyor. Bu normal mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Aranızda bu model laptopu sökmüş-takmış biri var mı? Fan ve termal macun değişimi yapacağım. Bir çok video seyrettim. Önerdiğiniz her hangi bir şey ya da şunu kesinlikle yap-yapma dediğiniz bir şey var mı?

    Tek sıkıntı fanın anakartın altında olması. Yani her şey sökülecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamın aleyküm arkadaşlar vakti zamanında bu laptop un win 8 yedeğini alan var mı varsa paylaşabilirmi
  • konu tamamen ölmüş, soru soran arkadaşlar var ama cevap veren maalesef...
    herkes bilgisayarını mı değiştirdi ne yaptı anlamadım...
  • ekran kartının üstünde plastik bir şey mi yapışık sizinkinde de ben 2. el almıştım aciliyetten baktım tam ekran kartı üstünde jelatin gibi birşey çekiyorsun gelmiyor sağlam yapışmış çıkardım tinerle sildim geri kapattım sıkıntı yok ne bu jelatin gibi şey bilgisi olan var mı
  • Merhaba bilgisayarımı formatladım ve 8.1 kurdum ancak dolby çalışmıyor. Siz de aynı sorunu yaşadınız mı ? Ya da format atıp direk 8.1 kuran oldu mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pit07o

    Merhaba bilgisayarımı formatladım ve 8.1 kurdum ancak dolby çalışmıyor. Siz de aynı sorunu yaşadınız mı ? Ya da format atıp direk 8.1 kuran oldu mu ?
    İnternette dolby'nin 5 versiyonu var. Onu indirip tekrar kurman lazım. 8.1 kurulumunda ses driver'ında dolby gelmiyor.

    Bulamaz isen arşive bi bakarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 28 Temmuz 2019; 14:29:36 >
  • Kardeşlerim ben v3 571 g kullanıcısıyım laptopumdan oldukça memnunum fakat bıos güncellemesi yapmadım nasıl yaparım veya kime yaptırtabılırım ek olarak ben bu bilgisayarın kasasını komple değiştiriyorum bilgisayarımın AC UNITY e kdr sorunsuz oynattıgını belirtmek istiyorum fakat ısınma sorunu bir adet sogutucuyla cozuluyor dahada etkili fanlar veya soğutucular mevcutmu vede bu bilgisayara win 10 yükledim biraz ağırlaştı normalmi dersiniz abcak oyun performanslarımız doğal win 8 e mi çekelim yoksa 10 da kalalımmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim ben bu bilgisayarı bir abiden aldım kendi kendine sökmüş ve bilgisayara çok zarar vermıs ust kasasına alt kasasına senyapma her bilgisayarcıyada güvenme bunu kendi elinle yapmaya çalışmanı önermiyorum beni dinlersen iyi bir bilgisayarcıya teslim et onlar yapsın fan temızlıgıse yaptırtırsın biraz parar verirain ancak benım gibi aksa sorunuyla ugrasmasaın suan gıdıp bilgisayarıma kasa alacagım bilmem ne uzak şehirlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1olgllu kullanıcısına yanıt
    Evet var. Bir videoda adamın çıkarttığını gördüm ben de takmadım geri.

    Ayrıca çipset üzerinde de termal ped koymuşlar. Bunun termal macunla değişim yapılabileceği hakkında bilgisi olan var mı?
  • yiwotxxx Y kullanıcısına yanıt
    bu bilgisayarın profesyonel olarak tamamen sökülüp tekrar toplandığı termal macununun değiştirildiği yabancı bir youtube videosu var. inceleyebilirsiniz
  • Artık çok yavaslayan ve beni bunaltan hal alan bu laptopun cd drive cıkarıp 120gb ssd taktirdım windows 10 yükledim ve resmen yeniden doğmuş gibi oldu, inanılmaz hızlandi, tavsiye ederim...

    Simdi bir tek pil kaldı, 15 dakika bile dayanmıyor, tavsiye edeceğiniz bir pil var mı? Daha önce alibabadan aldığım bozuk çıkmıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Southbridge Model 82801GB (ICH7/R) arkadaşlar sata 3 destekliyor mu?

    bilgisayarım baya eski hızlandırmak istiyorum. SSD ile ram alıp bilgisayarı daha

    rahat kullanıma kavuşturmak istiyorum ama anakartım da eski kalıyor başta attığım model büyük ihtimalle sata 2 desteki yeni bir anakart alamam tabi emin değilim bu yüzden soruyorum sata kaç desteklediğini. Bu durum da ne yapmam gerekiyor? ayrıca farz edelim ki ssd ile ram alıp kullanmaya başladım elimde boşta kalan bir hdd kalıyor hem ssd hem hddyi nasıl bir arada kullanabilirim?

  • SıkıYumruk1469 S kullanıcısına yanıt

    sorunuzun son kısmına cevap vereyim. bilgisayarınıza SSD harddisk taktığınızda elinizde kalan eski hard disk için iki çeşit kutu var. biri aynı cd rom gibi. cd romu söküp yerine bunu takıyorsunuz. böylelikle aynı anda iki harddiski de kullanabilirsiniz. bir diğeri de harici harddisk kutusu alıp bu diski taşınabilir harddisk olarak kullanabilirsiniz...

  • fatih_ogu F kullanıcısına yanıt

    Evet Teşekkür ederim tam da dediğiniz gibi yapmıştım zaten, bunun üzerine konu açıp sorunu iyice çözmüştüm CD romu pek kullanmadığımdan onda ki sata veri ve güç kablosunu çıkararak sorunu çözümlemiştim. Teşekkür ederim yanıtınız için.

  • Evet 8 yıllık Acer laptopuma önce bir bilgisiyarcıda termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırdım. Birkaç ufak sorunuda halletiğinden 100 TL verdim. Sonra sandik ssd plus 240 GB SSD taktım. Temiz bir Windows kurdum. Çıkan harddiskide CD rom yerine taktım. Laptop harika oldu. Daha uzun bir süre idare eder. Ssd takmayı şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.