Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle cevaplariniz icin tesekkurler, bilgisayarimda ne yaptiysam alt f10 dahil recovery programini baslatamadm kilitlendim kaldim dvd ye de yazdirmamistim ne yapacagimi bilemiyorum.yeni yilin mutluluk saglik getirmesi dilegiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Sizin recovery bölümünde kurulu olan işletim sisteminin başlangıç dosyaları veya bir takım sistem dosyaları zarar görmüş olma durumu söz konusu onarmaya çalışıyor ama olmuyor.Windows 7 de kullndığım yol vardı,bazı arkadaşlar win7 kurulu sistemlerinde win8 kuruyorlardı recovery pasif konuma düşüyordu çalışmıyordu win8 memnun olmadıklarında win7 ye dönüşleri olmuyordu.Burada sisteme recovery bölümünde kurulu olna işletim sistemiyle format atmalarını söylüyordum bu işletim sistemi üzerinden recovery kendini onarıp yeniden orijinal sisteme sağlam bir şekilde dönüyordu bunu kendimde defalarca yaptım sizde recovery bölümünde kurulu olan win8 sürümünden bulun c diskine format atın recovery yeniden çalıştırın kurulu olan sistem üzerinden onarım yapabilir.Not olarak win8 de denemedim ama denemeye değer nasıl olsa sistem hatayı vermiş yeni bir recovery yüklemen gerekir.Ufak bir hata olsa sistem onarım yapabilirdi her seferinde onarım diyorsa sorun var demektir.Birde geri dönüşüm noktası oluştursaydınız recovery üzerinde bu şekilde de kurtulabilirdi.

Hocam dediklerinizi yapmaya calisiyorum ama olmuyor.bilgisayarin alt f10 ile recovery kismi acilir gibi yapiyor devam etmiyor, win8 sorun cozmeyi baslatiyor ama ne denediysem olmadi, win8 cd ile format atmaya calistim hdd sata korumali diye hicbir sekilde formatlatmadi, hdd yi sokup taktim ama problemler ayni sekilde devam ediyor, bios ayarlarini kurcaliyorum ama sonuc olumsuz.

• Biostan hdd den korumayı kaldırmalısınız sizdeki seçeneği nasıldır bilemiyorum gpt koruması denilen bir koruma var.
  • Beni de ekleyin listeye arkadaslar birde sorum
    Olacak bu pc ye nasıl format atarım 8.1 single Sürümü var
     ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]

• Arkadaslar acer v3 571g 32 bit mi yoksa 64 mu

• arkadaşlar bilgisayarı alalı 1 yıl olacak neredeyse ve artık oyunlarda ısınmadan dolayı kasmalar başladı şu fanda toz birikme olayı olabilir nasıl fanı temizleyeceğiz herhangi bir video varmı acer v3-571 g için
  • Arkadaşlar merhaba. Ben Acer Aspire V3-571G i5 kullanıcısıyım aranızda bilgisayarına Hackintosh ile Mac OS X yüklemiş olan var mı? ben yükledim ancak grafik kartını tanıtamadım inteli de tanıtamadım. aynı zamanda wireless sürücüsünü de görmüyor ve ethernet ile de bağlanamıyorum daha önce denemiş ve çözmüş olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun. Bilgisayar Programcılığı okuyorum ve ios programlama dersi için mac os x kurmam gerekiyor. yardımlarınız için teşekkürler.
  • 2 adet V3-571G lazım 500 TL - 750 TL arası. İzmir içi elden teslim daha uygun olabilir. Sorunlu arızalı modellerde olabilir.
  • arkadaşlar bir sorum olacak ben acer aspire v3-571g kı-ullanıyorum cok ta memnunum ama bır sorunum var her turdekı oyunu oynarken w tusu sankı takılı kalıyor gta 4 var araba durmuyor fala basıldığında veye basmadıgında devam lı gidiyor veya adam devamlı kosuyor bu baska oyunlardada geçerli ne yapmalıyım çozumu olan varmı
  • Ayni sorun bende de vardı ve şu an klavyede 9-10tuş basmiyo netcad vb kullanamiyorum bu kadar dandik bi kasa kalitesi olamaz...

• acer v3-571g laptopumu asus rog almak ıcın satıyorum
    i7 3630qm ıslmcı
    8 gb ram
    2 gb nvidia 640m ekran kartı 128 bıt
    500 gb hdd
    15.6 hd led panel

zaten gerısı aynı wın7 64 bır usb3.0 usb 2.0 kart okuyucu vs vs

fıyat : 1250 tl
  • beni de ekleyin :)
  • laptopun kulaklık ses girişi bozuldu ne yapmalıyım? varmı bozulupta yaptıranlar acaba?
  • antinanco A kullanıcısına yanıt
    Kaç aylık ürün, garantisi devam ediyor mu ?
  • scartor kullanıcısına yanıt
    2 yılsa garanti süresi henüz dolmadı hazıranda dolacak vatan bılgısayardan almıstım.
  • acer v3 571g

i7 3630qm 2.4 up turbo 3.4
    nvdia gt640m / 8 gbram vs vs.

Arkadaşlar bu ürünü kullanıyorum 1 buçuk yılı aşkın süredir. aldıgımda işletim sistemi win8 di yanlız ben 8 den hoşlanmadığım için win 7 ultimate 64 bit kurdum bu kurulumdan sonra turbo boostu ne yaptıysam kullanamadım hiç bi şekilde turbo boost kurulmuyor bi bilgisi olan varmı win 7 ye çevirdigim içinmi kullanamıyorum dersiniz yoksa bişeyleri eksikmi yapıyorum
  • geçenlerde bilgisayara ses kartıyla ilgili bir güncelleme geldi. güncellemeyi yaptıktan sonda bilgisayarım ses düzeyi neredeyse iki katı kadar arttı. sizde fark ettiniz mi?
  • Arkadaşlar Merhaba , Acer Aspire v3 571G model laptop'im var Geçenlerde normal bi şekilde kapattım 1 gün acmaya çalıştığım da windows baslatiliyorda kaliyordu güvenli kipte acmaya çalıştığım da CLASSPNP.sys dosyasinda takili kaliyordu sonra 7 8 saat açık biraktim pc yi nihayetince açıldı ama çok yavasti daha sonra format atmaya calistim format atarken aşırı yavasti neredeyse 9 saat sürdü şu an yine ayni eskisi gibi Windows baslatiliyorda takılı kalmiyor ama yenile yapmak için bile sag tik yaptigimda 1 dk kadar bekletiyor ve cok yavaş. . bu konuda ne yapabilirim ?

• Selamunaleyküm,
    Beyler bilgilendirme amaçlı buraya da yazayım dedim. VN7 791G Satıyorum sıfır dist. garantili 2100TL
    Lütfen ilanımı inceleyin,
    http://forum.donanimhaber.com/m_105758009/f_//tm.htm#105758009

Teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar ben acer aspire v3-571g kullanıcısıyım bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibi
    İntel(R) Core(TM) i7-3630QM cpu @2.40 GHz RAM 8 GB 64 bit
    Windows 8

uzun zamandır ısınma sorunu yaşıyorum(bu bilgisayarı 2 senedir kullanıyorum) bir defa servise gönderdim geri döndüğünde fanının yandığını ve değiştirildiğini söylediler ama aynı sorun 1 hafta geçmeden tekrarladı.

bilgisayarı zorlayacak herhangi bir oyun veya program kullanmıyorum

mesela şimdiye kadar yüklediğim 2 oyun var bunlar

-ROME II Total war
    -Pes 2013
    ikisini de açtığımda bir süre sonra inanılmaz bir ısınma meydana geliyor.sadece bu zamanlarda olsa iyi normal dururken de olmaya başladı.
    Ara sıra kızmış tel kokusu da alıyorum kullanırken(genellikle oyunlar esnasında)

yardım edecek herkese şimdiden çok teşekkürler. :)

not: kızmış tel nasıl kokuyor diye sormayın kokuyor işte:D

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.