var hocam |
Acer Aspire A515-44G AMD Ryzen 7 4700U 8GB 256GB SSD RX 640 Linux 15.6' FHD 6199 TL (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite00ikisi bütünleşik çalışmıyor mu hocam. tam bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
yani 4700u'nun dahili ekran kartı ile rx 640 birlikte çalıştığında performans artmıyor mu 4700u'nun dahilisine göre.
Alıntıları GösterDenemedim, cihaz arkadaşımda. Olurda fırsatım olursa dener bilgi veririm ama beraber çalışsa bile yine de saçma sapan bir iş bence.
Bu tip çift ekran kartı kullanımım başlama sebebi, dahili ekran kartını düşük güçte tutarak genel güç tüketimini düşürmek dolayısıyla ofis işleri için pil süresini uzatmaktı.
Daha performanslı ekran kartı ihtiyacı olanlar içinse uygulamaya göre diğer yüksek güçlü kartı devre giriyordu.
Mevcutta ortaya çıkan durum saçmalıktan başka birşey değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkforceDenemedim, cihaz arkadaşımda. Olurda fırsatım olursa dener bilgi veririm ama beraber çalışsa bile yine de saçma sapan bir iş bence.
Bu tip çift ekran kartı kullanımım başlama sebebi, dahili ekran kartını düşük güçte tutarak genel güç tüketimini düşürmek dolayısıyla ofis işleri için pil süresini uzatmaktı.
Daha performanslı ekran kartı ihtiyacı olanlar içinse uygulamaya göre diğer yüksek güçlü kartı devre giriyordu.
Mevcutta ortaya çıkan durum saçmalıktan başka birşey değil.
Alıntıları Göstervalla hocam ben de anlamadım. benim şu anki bilgisayarda da uhd graphics ve mx250 var. dediğiniz gibi oyun oynayınca mx250 devreye giriyor.
ama bu bilgisayarda neden dahiliye çok yakın performansta 2.bir ekran kartı olduğunu anlayamadım.
ama harici ekran kartı olmasa da cihaz güzel fiyatına göre. diğer markalarda en uygun 4700u işlemcili laptoplar 6700-6800 den başlıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite00valla hocam ben de anlamadım. benim şu anki bilgisayarda da uhd graphics ve mx250 var. dediğiniz gibi oyun oynayınca mx250 devreye giriyor.
ama bu bilgisayarda neden dahiliye çok yakın performansta 2.bir ekran kartı olduğunu anlayamadım.
ama harici ekran kartı olmasa da cihaz güzel fiyatına göre. diğer markalarda en uygun 4700u işlemcili laptoplar 6700-6800 den başlıyor.
Alıntıları Gösteracer'ın ryzenlı eski bilgisayarlarında da rx 540x vardı. ekran kartı koyduk demek için yapılıyor bence. bilinçsiz tüketici harici grafik kartının performansından çok varlığıyla ilgileniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 9 Aralık 2020; 22:55:40 >
-
acer bu aspire a515 leri biraz swiftleştirmeye başladı sanki tasarım malzeme anlamında eski a 515 ler bu kadar şık değil ayrıca a315 lerde bile malzeme kalitesi yüksek şu an acer pazarlama müdürüne sordum geçen 15.6 swift gelmicekmiş o açığı a515 lerle dolduracaklar sanırım a515 siparişi vermişler acer türkiye olarak aralık sonu daha fazla görürüz bu modeli değişik kombinasyonlarla tahminim parmak izide okuyucuda varsa bunda alıcam büyük ihtimal bunu bunun birde gümüş rengi var bu kömür siyahı rengi gümüş renk sanki daha elit duruyor gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 9 Aralık 2020; 23:1:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite00valla hocam ben de anlamadım. benim şu anki bilgisayarda da uhd graphics ve mx250 var. dediğiniz gibi oyun oynayınca mx250 devreye giriyor.
Alıntıları GösterYıllar öncesinden HP ve sonrasında yakın bir arkadaşın yaşadığı Acer servis rezilliğinden sonra bir daha değil uygun fiyat, şu cihazı 3000TL'ye satsalar yine almam.
Alanlarda umarım sıkıntısız arızasız şekilde uzun yıllar kullanırlar.
-
ben acer kullanıcısıyım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. amd 4 serisi bir laptopa geçmek istediğim için bu uygun geldi baya.
yalnız wifi 6 yokmuş bu cihazda. wifi5 ve wifi6 , tek modem/router ile kullananlar açısından hız veya çekim gücü olarak fark yaratır mı arkadaşlar ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cutreraacer bu aspire a515 leri biraz swiftleştirmeye başladı sanki tasarım malzeme anlamında eski a 515 ler bu kadar şık değil ayrıca a315 lerde bile malzeme kalitesi yüksek şu an acer pazarlama müdürüne sordum geçen 15.6 swift gelmicekmiş o açığı a515 lerle dolduracaklar sanırım a515 siparişi vermişler acer türkiye olarak aralık sonu daha fazla görürüz bu modeli değişik kombinasyonlarla tahminim parmak izide okuyucuda varsa bunda alıcam büyük ihtimal bunu bunun birde gümüş rengi var bu kömür siyahı rengi gümüş renk sanki daha elit duruyor gibi
evet hocam gümüşü daha güzel duruyor ama satışı yok şu an sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite00hocam siz 6000 olarak gördünüz mü hiç , yoksa akakce fiyat grafiğinden dolayı mı ?
ben gerçekten 6000 olarak yakalayamadım ya yakalasam hemen alırdım :))
Alıntıları Gösteraynı pc, aynı ipden değil de bir de farklı pc ya da en azından farklı tarayıcıdan bakın favorideki ilanınıza.
n11 de başıma gelen:
favorilerde bir ilanım vardı, evde başka bir pcden baktım farklı fiyat, bende farklı fiyat.
-
düzeltme yapayım satıcı firmaya sordum parmak izi okuyucu ve klavye aydınlatması yokmuş alanlar bunu bilerek alsın
-
Klavye aydınlatması olduğu sitesinde yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu mu yoksa Huawei matebook 14'ümü önerirsiniz beyler? -
Arkadaşlar ekran ips peki iyi bir ekran mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı yarın fiyat 6299 olarak güncellenecek demiş
Hp nin servisi rezil. Ona lafım yok. Şu an Acer in servisine asus servisi bakıyor. Pek bi şikayet duymadım yakın zamanda Acer servisinden.
-
6023 görünüyor sepette. Birde bu cihaz 2-4 kg arası ağırlıkta diyor. Diğer freedos işlemci olan 1.2 kg idi Ryzen 5 olan. Acaba neden arada baya ağırlık farkı var.
kazananlar kulubu fiyati hocam arkadasin attigi. urunun normal fiyati 6013 su an. cihaz 1.8 kilo.
5950 ye bir adet sipariş geçtim.
-
Hocam siparişten sonra bizi bi bilgilendir be alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Bunun bir değişik modeli var acer swift 3. Onunla bu bilgisayar arasında kaldım arada 200 lira var ama bu bilgisayar hakkında hiç yorum yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X