Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
897.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: endersoyuince

    arkadaşlar öncelikle iyi günler. forumda ilk günüm ve ilk problemim. bu sabah aspire 5920g toptopumu aldım ama wireless bir networke bağlanamadım. devamlı zaman aşımı hatası veriyor vista. 2 defa imaj kurdum 2 ay modem denedim biri usr 9110 dier airties rt-210. bu modemlere dell notebookum ve hp pavillion notebookum problemsizce bağlanmakta. (dell ve hp de xp home sp2 kurulu) anlayamadığım tüm ayarlar doğru. wpa ve tkip seçili.şifre doğru girili. neden bağlanmıyor? bir bilen varsa acil cevap. yoksa yarın bu notebooku iade edeceğim.

    hocam makinadaki virüs programını firewallını kapat.
    eğer olmazsa aşağıdakileri dene

    - oncelikle intelin sitesindeni wireless kartimiza ait win200/xp uyumlu driverini indiriyoruz. (Vista uyumlu driverle problem yasaniyor bu nedenle win2000/xp uyumlu driver ile sorunu cozebilirsiniz)

    - indirdigimiz sikistirilmis dosyayi calistiriyoruz. bu isleminin sonunda c:\Intel\wireless 10_5_0… isimli klasore dosyalar acilmis halde geliyor.

    - bu klasor icerisindeki “DPInst” dosyasini calistiriyoruz. karsimiza hata mesaji gelebilir. bu mesaji kapatarak bir sonraki isleme geciyoruz.

    - Bilgisayarima sag tiklayip ozeliklere basiyoruz. Sistem ozelikleri penceresinden donanim ve aygit yoneticisi secenegine ilerliyoruz. Ag bagdastiricilarindan kablosuz ag bagdastiricimizi sag tiklayip ozeliklere basiyoruz. surucu sekmesinden surucuyu guncellestir butonuna basarak driver yolunu gosteriyoruz. driverimiz c:\Intel\wireless 10_5_0… isimli klasorde bulunuyor.

    - islem sonunda bu driver vista uyumlu degil yada driver duzgun sekilde yuklendi sekline bir uyari aliyoruz bu uyariyi kapadiktan sonra bilgisayarimizi yeniden baslatarak baglantimizi kurabiliriz.

    probleminiz giderilemedi ise buraya yazin farkli cozumler deneyebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 6 Temmuz 2007; 18:17:21 >




  • @LordGunthar tekrar hayırlı olsun sorunsuz kullanmanı diliyorum...

    şöyle ufakdan başlasak eğer makinanın işi bittiyse..
    SüperPi 1M
    http://www.hardwareluxx.de/download.php?det=14
  • lord gunthar hayırlı olsun gule gule kullan
  • Hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ok1907

    Hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin



    amin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ok1907

    Hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin

    Amin
  • sagolun arkadaslar sagolun.. nvidianin kendi sitesinden indirdigim driver calismadi baska yerden indiriyorum

    super pi indirdim 25s cikti 1M icin bu arada.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LordGunthar

    sagolun arkadaslar sagolun.. nvidianin kendi sitesinden indirdigim driver calismadi baska yerden indiriyorum

    super pi indirdim 25s cikti 1M icin bu arada.

    Teşekkürler hocam, yanlız makinaya dokunma onu yaparken bide gereksiz programları flan kapatıp yap ! daha da düşük çıkağına eminim.. virüs programı vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 6 Temmuz 2007; 19:03:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BarışNet

    quote:

    Orjinalden alıntı: LordGunthar

    sagolun arkadaslar sagolun.. nvidianin kendi sitesinden indirdigim driver calismadi baska yerden indiriyorum

    super pi indirdim 25s cikti 1M icin bu arada.

    Teşekkürler hocam, yanlız makinaya dokunma onu yaparken bide gereksiz programları flan kapatıp yap ! daha da düşük çıkağına eminim.. virüs programı vs


    ok ole yaparm res ceknce. bu arada burdan indirdim driveri:http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/NVIDIA/NVIDIA-32bit-ForceWare-10128.shtml yine olmadi, isletim sistemi 32 bit deil die hata verio ama ozelliklerde isletim sistemi icin 21 bit dio

     Acer Aspire 5920 Derneği


    bi de vistanin verdigi puanlar bunlar, normal midir? dusuk geldi sanki..

     Acer Aspire 5920 Derneği




  • Birde şunu dene !

    http://www.nvidia.com/object/vista_driver_x86_installation_instructions.html

    download linki en altta

    http://us.download.nvidia.com/Windows/158.18/158.18_forceware_winvista_32bit_english_whql.exe

    burdan kısayoldan indir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 6 Temmuz 2007; 19:28:26 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BarışNet

    Birde şunu dene !

    http://www.nvidia.com/object/vista_driver_x86_installation_instructions.html

    download linki en altta

    http://us.download.nvidia.com/Windows/158.18/158.18_forceware_winvista_32bit_english_whql.exe

    burdan kısayoldan indir


    indiriyorum sagol insallah calisir..




  • Başka alternatif yok ki bu olacak !

    Eğer hata verirse buraya Ps gonder bakalım neymis
  • alala.. bunda da ayni sey oldu, ilk yuklemeyi deniyorum bu hatayi verio:

     Acer Aspire 5920 Derneği


    kapatiyorum windows "bu program duzgun yuklenmemis olabilir" turu bise dio, tavsiye edilen ayarlarla bidaha dene turu bi secenege tikliyorum, o zaman da bu hatayi verio

     Acer Aspire 5920 Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordGunthar -- 6 Temmuz 2007; 19:47:10 >








  • burdaki yuklu zaten.. benim asil derdim forceware yukliyeyim ki aa falan actirabileyim desteklemeyen oyunlarda fln, yoksa zaten burdakinin ayni versiyonu (nisanda cikmis, cok eski deil) yuklu suan ama hic nvidianin gpu kontrol yazilimi fln yok. Gerci bilmiyorum nvidianin forcewareinde oyle ozellikler var mi ama vardir saniyorum, atininkinde var cunku..
  • barışnet arkadaşım dediğin gibi xp driverlarını indirdim bu sefer donanımda bir hata var dedi :) demek ki xp driverları vistada çalışmıyormuş en azından bu driver. şimdi ben wireless networkleri buluyorum bizim apartmanda bende dahil 4 network mevcut. sinyal güçleri güzel... demek istediğim sinyal yakalamada problem yok hem dell hem de acer bu konuda aynı derece de çekim gücü var. sorun dell bağlan diye kendi networküme tıkladığımda bağlanıp ip alması sadece 10-15 sn (belki o kadar bile değil ölçmedim) sürmesine karşın acer zaman aşımı hatası veriyor. hem windowsun kendi wireless arabiriminden hemde acerın eNet management programından denememde her defasında başarısız oluyorum. anca şunu farkettim eğer acerı kendi haline bırakırsam, enet management programı 15-20 dakika içinde bir şekilde modeme bağlanıp ip alıyor.dier 5920g alan arkadaş sanırım böyle bir bağlantı problemi yaşamadı. bu arada ben imajı yüklerken türkçe home premium seçtim. zaten kurulduktan sonra ilk işim norton internet security uninstall etmek oldu.onun yerine avast pro kurdum. acaba donanımsal bir sorun olabilir mi? teşekkürler




  • Bugün ben de kavuştum 5920 me Diğer alanlara bi sorum olacak: Sesi açtığımda alette titreşimler oluşuyor ve sesi bozuyor bu. Özellikle tiz seslerde oluşuyor. Bu normal mi yoksa aleti geri mi götürmeliyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: endersoyuince

    barışnet arkadaşım dediğin gibi xp driverlarını indirdim bu sefer donanımda bir hata var dedi :) demek ki xp driverları vistada çalışmıyormuş en azından bu driver. şimdi ben wireless networkleri buluyorum bizim apartmanda bende dahil 4 network mevcut. sinyal güçleri güzel... demek istediğim sinyal yakalamada problem yok hem dell hem de acer bu konuda aynı derece de çekim gücü var. sorun dell bağlan diye kendi networküme tıkladığımda bağlanıp ip alması sadece 10-15 sn (belki o kadar bile değil ölçmedim) sürmesine karşın acer zaman aşımı hatası veriyor. hem windowsun kendi wireless arabiriminden hemde acerın eNet management programından denememde her defasında başarısız oluyorum. anca şunu farkettim eğer acerı kendi haline bırakırsam, enet management programı 15-20 dakika içinde bir şekilde modeme bağlanıp ip alıyor.dier 5920g alan arkadaş sanırım böyle bir bağlantı problemi yaşamadı. bu arada ben imajı yüklerken türkçe home premium seçtim. zaten kurulduktan sonra ilk işim norton internet security uninstall etmek oldu.onun yerine avast pro kurdum. acaba donanımsal bir sorun olabilir mi? teşekkürler


    Donanımsal olsaydı, o kadar kuvvetli çekmezdi ve hiç bulmazdı.

    Sorunun çözümünü buldum :)

    Windows Vista Güncelleştirmesi (KB937123)
    Hızlı Açıklama
    Windows Vista çalıştıran bir bilgisayarda oturum açmanızdan sonra 802.1X ağ kimlik doğrulamasının zaman aşımına uğramasına, başarısız olmasına ve ağ bağlantısı kurulamamasına neden olan bir sorunu gidermek için bu güncelleştirmeyi yükleyin.

    http://www.microsoft.com.nsatc.net/downloads/details.aspx?FamilyID=4be92198-0e9d-4cbf-ae77-0e80c7f15d9b&displaylang=tr




  • quote:

    Orjinalden alıntı: engerek135

    Bugün ben de kavuştum 5920 me Diğer alanlara bi sorum olacak: Sesi açtığımda alette titreşimler oluşuyor ve sesi bozuyor bu. Özellikle tiz seslerde oluşuyor. Bu normal mi yoksa aleti geri mi götürmeliyim?


    valla ne sesinden bahsediyorsun? normal muzik actigimda laptopun kendi ayari maxta media payerinki de maxta bozulma olmuyor cok sesli tiz otesi vb. olmayinca muzik. ama eger equalizerdan sesi daha da acarsan bozulma olur tabi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LordGunthar

    burdaki yuklu zaten.. benim asil derdim forceware yukliyeyim ki aa falan actirabileyim desteklemeyen oyunlarda fln, yoksa zaten burdakinin ayni versiyonu (nisanda cikmis, cok eski deil) yuklu suan ama hic nvidianin gpu kontrol yazilimi fln yok. Gerci bilmiyorum nvidianin forcewareinde oyle ozellikler var mi ama vardir saniyorum, atininkinde var cunku..

    Hocam birşey sorucam.. forcewareyi kurarken eski driveri kaldırıyormusun ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.