Şimdi Ara

Acer Aspire 5742G için Windows 8 yokmuş !!! Bir daha Acer asla almam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer firmasına mail gönderdim. Neden Acer Aspire 5742G için windows 8 driver çıkmıyor diye. Bana gönderdikleri mail şok edici idi ...

Sayın Müşterimiz,
    Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.
    Cihazda windows 8 desteği bulunmamaktadır. Sadece windows 7 olarak kullanabilirsiniz.
    Acer ürünleri ile ilgili bilgi almak ya da öğrenmek istediğiniz diğer konular için Acer Türkiye internet sitesininwww.acer.com.tr adresini ziyaret edebilir,http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/online-support adresinde yer alan Çevrimiçi Ürün Desteği Araçlarını kullanabilir veya musteri.hizmetleri@acer.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Ayrıca, Acer İletişim Merkezine 444 2237 (444 ACER) numaralı telefondan hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Acer İletişim Merkezi

Acer firmasının amacı nedir? Ben orijinal Windows 8 kurdum cihaza ama bluetooth 3.0 desteği olmadığı için sıkıntı çekiyorum. Bu firma Windows 8 için laptop değiştirmemizi istiyor bunun başka açıklaması olamaz. Bir daha Acer mi ASLA ...

Daha neler göreceğiz neler.

Merak edenler için yazayım Acer diyor ya bu cihazda sadece Windows 7 kullanabilirsiniz Windows 8 kullanamazsınız ...

Buyrun Windows 8 i kullanmamı yasaklayan Acer in cihaz özellikleri ...

İntel Core i5 - 460M (4 Çekirdek)
    NVIDIA GeForce GT 420M (1GB ve İntel 1GB ile toplamda 2GB ekran kartı)
    4GB DDR3 Ram

Bu cihazım Windows 8 kullanamaz ... Acer bir daha gözüme gözükme ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sana yükleme diyen yok indir bir güzel yükle. Driverları üreticilerin kendi sitelerinden bul indir. Acer zaten m.ö den kalma driverlar var sitesinde bir güncellemeyi çok görüyorlar. Onlara kalsaydı ben hala vistadaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staraptorx

hocam sana yükleme diyen yok indir bir güzel yükle. Driverları üreticilerin kendi sitelerinden bul indir. Acer zaten m.ö den kalma driverlar var sitesinde bir güncellemeyi çok görüyorlar. Onlara kalsaydı ben hala vistadaydım.

Maalesef bluetooth sitesinden de bulamadım sıkıntı orada ...

Ya da ben bulamadım ikisinden birisi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staraptorx

hocam sana yükleme diyen yok indir bir güzel yükle. Driverları üreticilerin kendi sitelerinden bul indir. Acer zaten m.ö den kalma driverlar var sitesinde bir güncellemeyi çok görüyorlar. Onlara kalsaydı ben hala vistadaydım.

bende windows 8 yüklemek istiyorum bi driver sitesinde bazı sürücüleri vermiş bazıları yok eksik olanları nasıl temin ederim bi bakarsanız sevinirim yada kuran varmı aranızda DRIVERS

• aslında biraz bekleseniz kurabilirsiniz sonuçta o parçaları acer üretmiyor, parça üreticilerinin w8 driver üretmesini bekleyin 6ay 1 seneye çıkar.
  • Siz bakmayın onlara. Üsttegi arkadasın dedigi gibi yüklenir. Olmucak diye birsey yok ben 10 sene önceki bilgisayara win7 kurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Acer firmasına mail gönderdim. Neden Acer Aspire 5742G için windows 8 driver çıkmıyor diye. Bana gönderdikleri mail şok edici idi ...

Sayın Müşterimiz,
    Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.
    Cihazda windows 8 desteği bulunmamaktadır. Sadece windows 7 olarak kullanabilirsiniz.
    Acer ürünleri ile ilgili bilgi almak ya da öğrenmek istediğiniz diğer konular için Acer Türkiye internet sitesininwww.acer.com.tr adresini ziyaret edebilir,http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/online-support adresinde yer alan Çevrimiçi Ürün Desteği Araçlarını kullanabilir veya musteri.hizmetleri@acer.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Ayrıca, Acer İletişim Merkezine 444 2237 (444 ACER) numaralı telefondan hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Acer İletişim Merkezi

Acer firmasının amacı nedir? Ben orijinal Windows 8 kurdum cihaza ama bluetooth 3.0 desteği olmadığı için sıkıntı çekiyorum. Bu firma Windows 8 için laptop değiştirmemizi istiyor bunun başka açıklaması olamaz. Bir daha Acer mi ASLA ...

Daha neler göreceğiz neler.

Merak edenler için yazayım Acer diyor ya bu cihazda sadece Windows 7 kullanabilirsiniz Windows 8 kullanamazsınız ...

Buyrun Windows 8 i kullanmamı yasaklayan Acer in cihaz özellikleri ...

İntel Core i5 - 460M (4 Çekirdek)
    NVIDIA GeForce GT 420M (1GB ve İntel 1GB ile toplamda 2GB ekran kartı)
    4GB DDR3 Ram

Bu cihazım Windows 8 kullanamaz ... Acer bir daha gözüme gözükme ...

Hocam arkadaşların dediği gibi siz onların öyle söylemesine bakmayın. Bende de aynı Acer 5742g laptop var. Bende Windows 8'i kurmadan önce bir tereddütte kaldım, acaba driverleri varmıdır? Bulabilirmiyim? Yoksa windows 8 driverleri bulur mu acaba dedim.. Daha sonra denemekte fayda var diyerek Windows 8.1 işletim sistemini kurdum, kurulum bitti. Daha sonra şöyle bir 5dk kadar ince ayarları yapayım derken o sırada driverler geldi aklıma, aygıt yöneticisinden baktım ve Windows 8.1 çoktan bütün driverleri bulmuş ve kurmuş bile. Bana sadece nvidia sitesinden ekran kartının driverini ve intel chipseti kurmak kaldı. Korkmayın yapıştırın formatı. Ekran kartının ve chipsetinin windows 8 driverleri kendi sitelerinde mevcut zaten. Diğerlerini wireless, ethernet, ses kartı vb driverleri windows 8 buluyor :) Ve şunu da eklemek istiyorum; Windows 8 harika, mükemmel bir işletim sistemi. Millete aldırış etmeyin, yok tabletler için bu işletim sistemi çıkarıldı vs bunlara kanmayın. Windows 8.1 Kesinlikle XP'den sonra mükemmele en yakın işletim sistemi Lafımın da sonuna kadar arkasındayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows 8.1 update 1 ile dene, zaten otomatik driverları kendi kuruyor acerin sitesine koymasına gere yok, amd ve realtek i internetten indir bu ikisi dışında başka birşey gerekmez, markayı kötülemeye gerek yok bu model iyi bir modeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 22 Nisan 2014; 16:55:14 >
  • 7 senelik tarihi Acer 5920g de sorunsuz olarak win8 kullanıyorum. Ararsanız bulursunuz driverları.
  • Arkadaşlar dün akşam aspire 5920g laptop'a win 8.1. yükledim her şey güzel yüklendi, açıldı herşey çalışıyor, ekran kartı driver'ını güncelleştir dedim onuda yaptı. pc yeniden başlattım ve wireless iptal oldu. hata alıyor kesinlikle kablosuz çalışmıyor. yabancı sitelerde aynı sıkıntıyı yaşayanlara rastladım ama yabancı dilim olmadığı için çözümü öğrenemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.