Şimdi Ara

Acer Aspire 5610 Ethernet Denetleyicisi Driver!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
22.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana Acer Aspire 5610 Ethernet Denetleyicisi Driverı lazım acil lütfen resmi sitedeki herşeyi indirdim olmuyor
    lan driverları var ama setup yok içlerinde

• Merhaba. Aşağıda verdiğim sürücüyü deneyebilir misiniz?

Xp için 10/100 ethernet denetleyecisi sürücüsü
    http://www.acerpanam.com/synapse/data/7117/documents/TM4200_Lan.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Aralık 2008; 23:09:56 >
  • Aynı sorun bende de war broadcam Lan driverlarını indiyorum içlerinde SETUP dosyası yok kuurlmuyorr Ethernet Denetleyicisi soru işratei ve üstünde ünlem işareti ile gösteriyor bu yüzden internete bağlanamıyorum..Şİmdi sizin verdiğiniz siteden indiyorum İnş olurr şimdiden Teşekkür ederim emeğinize sağlık.................
  • Senin verdiğin sitedende indirdim aynı sorun setup filan yok ne yapmam gerekiyor bilen cevap yazsın lüfen!!!!!
  • uyuz acer, kendi sitesi ahi açılmıyor.
  • everest ultimate programını indirin kurun ve Ethernet Denetleyicisin marka ve modelini öğrenin,ona göre nette driveri bulunur.

Acer Aspire 5610 Ethernet Denetleyicisi başka marka laptoplarda kullanılıyordur,laptop markasına göre değil
    donanım markasına göre de araştırmak lazım bazen
  • arkadaşlar bende bütün gün aradım taradım setup yok acerin türkiye sitesinden indirdiğim dosyada elle tanıtıyom olmuyo ama çözdüm çok basitmiş aslında acerin avrupa sitesinden indiriceksiniz lan driverini indircekisniz 3 tane var altalta en birincisi kafi bu kadar link aşşağıda kolay gelsin Driver and Utilities yazan yerin yanındaki oka tıklayın görüceksiniz lan driverlarını ortalarda kalıyo

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5610.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakunamatatat -- 12 Haziran 2010; 10:55:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş olmuyor denedim ama yandan okta bişey çıkmıyor
  • arkadaşın verdiği siteden indiriyorsunuz sonra aygıt yöneticisine gelip soru işareti olan ethernete sağ tıkla güncelleştir de ileri de orda cd denmi okunsun yoksa başka bölümdemi arıcaksın seçeneği var seçenekten indirdirdiğin programı seç tamam de bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.