Şimdi Ara

Acer Aspire 5024WLMI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.456
Cevap
1
Favori
261.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara sürücüleri programları falan anca yüklüyorum kusura bakmayın bi de yurtta kaldfdıgımı için daha internete baglanamadım notebook tan..başka bilg ten yazdıgıım için geç yazıyorum internet geldiginde en kısa zamanda testleri yapmaya çalışıcam tabii ödevlerden fırsat bulursam..
    Neyse;
    notebook u pek zorlamadım daha ama hiç ısınma oldugunu görmedim fanın sesi hiç rahatsız etmedi beni gayet sessiz..simdi san andreas yüklüyorum..
    kontrol ettim ve ölü pixel çıkmadı sansıma..
    ram konusuna gelince elllerinde ddr400 olmadıgı için ddr400 takamıyorlar yoksa ddr400 destekliyo diye biliyorum..
    bu arada ekran muhtesem her gören hayran kalıyo
    pil süresi 3 saat yazıyo notebook ta daha denemedim ama..
    şimdilik bu kadar..bence bu notebook u alan pişman olmaz gerçekten müthiş özellikler şimdilik hiç bi yamugunu görmedim

• yabancı sitedeki sonuçlara göre bir dizüstü için bayağı iyi sonuçlar, 512 lik modeli spi1m i 50sn de almış, Pcmark2004 de 3415, 3dMark2001se de 15045, 3dMark2005 de 2161, Aquamark3 de 40384 bu değerler default ve 133Mhz için, yani overclock, 166lık ram ler ve sürücü güncellemeleriyle 16000 cepte 17000 bile alınabilir(2001se için konuşuyorum çünkü bu test hem sisteme hemde ekran kartı gücüne puan veriyor).
    Benim işlemcim bir masaüstü ve default değerlerde super pi1m 55sn de alıyor, pcmark2004 de 3100civarı ve ben o kadar overclock la bu dizüstünün en kötü ayarlarındaki değerleri rekorlarımda bile yakalayamadım(imzama bakabilirsiniz), ayrıca günlük kullanımda 13000(2001se) ancak alıyorum. Bence güzel kampanya, bazı arkadaşlar bekleyin daha iyileri gelir diyor, haklılar ama bilgisayar piyasasının genel mantığı budur, ne kadar beklersen o kadar iyi alırsın ama bu beklemenin sonu yoktur, yani hayatınız boyunca beklemelisiniz:)).

• ACER'IN ANASAYFASINA BAKIN SADECE DDR 333 'Ü DESTEKLEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ....http://global.acer.com/products/notebook/spec_notebooks.htm
  • Bu arada ben san andreas ı benim bilgisayarda kasmadan bitirdim ayrıca winning eleven 8 de tam kalitede 1024*768 de kasmadan oynayabiliyorum(yani bu değerlerde bir bilgisayarın bir oyunu nasıl rahat çalıştırabiliceğini varın siz düşünün). Şimdiye kadar benim bilgisayarda kasan tek oyun doom3 tü nedeni ise işlemci değil 1gb ram istemesi. Ayrıca far cry i 50-60fps arası oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 20 Ekim 2005, 15:24:18 >
  • Evet arkadaslar su an itibariyle ben de almis bulunuyorum Bugun cok fazla isim oldugu icin isletim sistemini kurma isini yarina biraktim. O yuzden performansi konusunda ne soylesem yalan olur. Ancak sunu da soylemek lazim, gercekten cok sik bi makine. Daha once fan cikisi sagdaymis diye mesaj atmistim. Gordum ki oyle degilmis. Sag tarafta sadece slot DVD-ROM var. Ekran gercekten cok guzel. RAM icin bana da ddr400 rami temin etmekte zorlandiklarini soylediler, belki bi on onbes gun sonra ellerinde olabilecegini soylediler. Yoksa ddr400 destekliyor diye biliyorum ben de. Yaninda hediye olarak verdikleri canta da guzel sayilir. Gerci hic notebook cantasi incelemedim ama bana guzel geldi. Tek begenmedigim kisim touchpadin altinda yer alan mouse dugmeleri oldu. Pek kaliteli degiller gibi. Ozellikle sag tus epey bi yumusak. Bir de keyboardu kullanirken hafif bir esneme oluyor. Kisaca kasayi oldukca kaliteli ve sik buldum. Alan ve alacak olan herkese hayirli olsun.

Bu arada 100GB 5400RPM meselesi icin de sunu soylediler. Onlara istediklerinden farkli konfigurasyonda gondermisler makineleri. Su an icin cok emin degillermis ancak ithal ettikleri firmaya bu esktra ozellik icin fazladan bir ucret odemiceklermis. O yuzden bu ektra ozellikleri de fiyata yansitmamislar. Gerci bu cok iy planlanmis bir pazarlama stratejisi de olabilir. Eger ogleyse de canlari saolsun. Bu fiyata bu ozellikte bir bilgisayar gercekten cok iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

ACER'IN ANASAYFASINA BAKIN SADECE DDR 333 'Ü DESTEKLEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ....http://global.acer.com/products/notebook/spec_notebooks.htm

Burada sadece DDR333 destekleniyor diye bir bilgi yok ki.. Sadece Acer 'ın 5020 serisi notebooklarda DDR333 kullandığını söylüyor... Turion64 'ler DDR400 destekler ve internette birkaç yerde gördüğüm kadarıyla BIOS upgrade (v1.11) ile destekler hale geliyor.. BIOS upgrade 'den önce DDR333 'ler bile olması gereken hızda çalışmıyor zaten.. 166MHz olması gereken veriyolu hızı 133MHz olarak görünüyor...

Eğer RAM upgrade düşünüyorsanız bunu da tek slot 1GB DDR400 olarak yapmanızı öneririm.. dual desteği olmadığı için boşuna 2 slotu birden kapatmayın.. ilerde 2GB yapma şansınız da olur..

• RAM'i 2 gb yapma şansın yok zaten.
    çünkü 1 gb ta kadar RAM i destekliyor bu makina.
  • Acer'in sitesinden BIOS v1.12 yi indirebilirsiniz. En son surum bu olsa gerek.

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3020_5020.html

Maksimum RAM: 2GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoydaa -- 20 Ekim 2005, 16:36:44 >
  • alet en fazla 2GB belleği destekliyor (2x1GB). Heryerde böyle yazıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meridyen6

RAM'i 2 gb yapma şansın yok zaten.
    çünkü 1 gb ta kadar RAM i destekliyor bu makina.

Kaynak gösterebilir misin ??
  • yokmu doom 3'ü test eden???
  • Beyler pili takip calistirmadan once kapali halde sarj etmek gerekiyor galiba. Bunun suresi ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

Bu arada ben san andreas ı benim bilgisayarda kasmadan bitirdim ayrıca winning eleven 8 de tam kalitede 1024*768 de kasmadan oynayabiliyorum(yani bu değerlerde bir bilgisayarın bir oyunu nasıl rahat çalıştırabiliceğini varın siz düşünün). Şimdiye kadar benim bilgisayarda kasan tek oyun doom3 tü nedeni ise işlemci değil 1gb ram istemesi. Ayrıca far cry i 50-60fps arası oynayabiliyorum.

Benim bilgisayarım dediğin nedir, Acer 5024WLMI mı ? Eğer öyleyse, sen ne zaman aldın da GTA 'yı bitirdin ki, bu notebook daha yeni geldi satışa... ?
  • Arkadaslar,
    Ekran dan ölü piksel olup olmadığını en iyi şekilde nasıl test edebiliriz.

Bunun için program varmı yoksa sadece bakacakmıyız.
  • valla götericektim ama kaynak değişmiş.
    mavinin sitesinde yazıyordu, max 1 gb diye. şimdi kalkmış. ya bunlara beklediklerinden farklı bir bilgisayar geldi, onlarda yeniliyorlar heralde arada sayfayı. ben sipariş verdiğim için devamlı kontrol ediyorum,ne alemde siparişim diye. ondan biliyorum.
  • Love_Spring nickli arkadaşta belirtmiş hatta yukarıda RAM'ı max 1 gb diye.
    neyse ya, eskiden yazan bişiydi heralde.
    İstanbulda olupta siparişi eline geçen varsa hemen bana heber etsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bunyass

ürünü alan arkadaşları bekliyoruz.. şöle iyi bi inceleme ile bizi bilgilendirseler ne kadar güzel olacak.. oysaki bizide en iyi onların anlaması lazım.. az para vermicez di mi?

scoutm
    Franci

hadi arkadaşlar sorulara doyurucu cevaplar bekliyoruz..

Yukarıda eğer bakarsanız ilk izlenimlerimi aktardımm bugun akşamda farcry incelemelerimi aktaracağımm
  • Arkadaşlar 2 slot' 1'er GB tan max 2 GB ddr 400 takabiliyorsunuz
  • BENDE BUGÜN SAAT 3:00 GİBİ VERDİM SİPARİŞİ...UMARIM KARGOYA BUGÜN VERİLİR.İSTANBUL'DA OTURUYORUM BENDE...HAYATIMDA İLK DEFA Bİ ÜRÜNÜ GÖRMEDEN ETMEDEN SATIN ALIYORUM. UMARIM Bİ TERSLİK OLMAZ. SANIRIM NOTEBOOK'U ALDIKTAN SONRA YAPMAMIZ GEREKENLER SIRA İLE ŞUNLAR ;

1) BİOS UPDATE

2) WİNDOWS KURULUMU

DİKKAT ETMEM GEREKEN VEYA UNUTTUĞUM BİŞEY VARSA LÜTFEN YAZIN...SONUÇTA YARIN ÖBÜRGÜN BU İŞLERLE UĞRAŞIYO OLUCAM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

BENDE BUGÜN SAAT 3:00 GİBİ VERDİM SİPARİŞİ...UMARIM KARGOYA BUGÜN VERİLİR.İSTANBUL'DA OTURUYORUM BENDE...HAYATIMDA İLK DEFA Bİ ÜRÜNÜ GÖRMEDEN ETMEDEN SATIN ALIYORUM. UMARIM Bİ TERSLİK OLMAZ. SANIRIM NOTEBOOK'U ALDIKTAN SONRA YAPMAMIZ GEREKENLER SIRA İLE ŞUNLAR ;

1) BİOS UPDATE

2) WİNDOWS KURULUMU

DİKKAT ETMEM GEREKEN VEYA UNUTTUĞUM BİŞEY VARSA LÜTFEN YAZIN...SONUÇTA YARIN ÖBÜRGÜN BU İŞLERLE UĞRAŞIYO OLUCAM...

Hayırlı olsun şimdiden.. Ben de alırsam aynen senin gibi görmeden alıcam... buradan kalkıp Ankara 'ya gidemem walla...

sana diyebileceğim tek şey, kargodan ürünü teslim almadan önce orjinal kutusunu gör, açılıp açılmadığından emin ol hatta adam ayrılmadan sen aç ve aleti tek parça olarak gör

hatta adam ayrılmadan 1-2 test yap dicektim ama adam bizi döver heralde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.