Şimdi Ara

Acer Aspire 5024WLMI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.456
Cevap
1
Favori
261.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar notebook u aldım hdd 100 gb 5400 rpm olmuş ve içine bluetooth da konmuş
    ve nakit 1300$+kdv ye aldım notebook u..
    şu anda windows kuruluyor ilerde size izlenimlerimi anlatırım..
    yalnız çantası gelmemiş bide ram upgrade ini sordum ddr400 ler daha ellerine geçmemiş o da bir hafta veya 10 gün sonra dediler..
    notebook un görnüşü süper bi de gidip 100gb 5400 rpm bi de bluetooth oldugunu duyunca gerçektenm çok sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franci -- 19 Ekim 2005, 19:53:40 >
  • driverlarını yükledim bilgisayarın ama bluetooth un driverinı yüklerken "device not found" diyo..
    bluetooth yok mu ki içinde..
    başka alan biri varsa yardım edebilirmi?
  • Ön panelde şeffaf olan (ses girişlerinin solunda) düğmelerden biri bluetooth biri wireless için izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz
  • ewet o dügmeyi farkettim ama hiç bi etkisi olmuyo neden acaba
  • beyler bi de armanın turion u var 2.4 ghz 80gb 7200 rpm hdd 2 gb ram 12.1" inç. 1.7 kg civarı.
    bi tekl ekran kartı paylaşımlı :( yürüyen server alet resmen.
  • Beyler fan ne durumda? Cok sik calisiyor mu, fazla ses cikariyor mu calisirken? Bir de fazla isinma oluyor mu?
  • şu ana kadar pek sık girdigini görmedim sadece windows u kurarken hafif ısındı daha oyun oynamak nasip olmadı..
  • Bende aldım ve su an windows u kuruyorum gördüğüm kadarıyla da çok şik bi makinaa
    Kurduktan sonra izlenimlerimi paylaşacağım
  • soutm bluetooth u denedinmi bende "device not found" diyo
  • Acer cd si içinde işletim sistemini seçtikten sonra utility seç ve yükle
    arkasından cihazın ön yüzünde (kulaklık Girisi ) yanında butonu var onu aç
    ben denedim wlan mükemmel kalitede sinyal alıyor bluetooth çok iii bir yazılımı var
  • Evet arkadaşlar hayırlı olsun sonunda aldınız umarım gönlünüzce olur ve beklediğinizden daha iyi olur.Test ve oyun deneyimlerinizi bekliyoruz
  • Arkadaşlar hayırlı olsun notebooklarınız... güle güle kullanın... en kısa zamanda benchmark skorlarınızı bekliyoruz...
  • scoutm
    Franci

öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar... bende almayı düşünüyorum.. bir kaç sorum olacaktı

1. Pil ömrü ne kadar
    2. Isınma problemi varmı
    3. Fan sesli ve sık çalışıyormu
    4. Herhangi problem yaşadınızmı az bi zamanda olsa

şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar, birkaç şeyi merak ediyorum . Alanlar lütfen ilk testlerni yapsınlar, çünkü almayı ciddi olarak düşünen çok kişi var sırada..

-Fanı gürültülü mü, ne sıklıkla devreye giriyor?
    -İşletim sistemi olarak ne kuruyorsunuz? Microsoft un sitesindeki MS Xp pro 120 günlük 64 bit versiyonunun deneme sürümünü kurmayı düşündünüz mü? Ben alırsam onu kurmayı düşünüyorum açıkcası..
    -Ekranı nasıl? Umarım kimsede ölü piksel çıkmamıştır..hoş zaten bugün alanalr kontro ledip almıştır..

bunların dışında, mavi neden böyle bir süprriz yaptı acaba. küçük birşey değil bu..100gb 5400rpm hdd ve bluetoothla çok değerli bir laptop oldu bu birden. ve ilk 250 tane ile sınırlandırlamarından birşey anlamadım.

ram upgrade i sonra olacak diyorlar. şimdi ramin siparişini verirsek, makineleri ram geldiği zaman mı telsim edecekler? veya şimdi alıp ramler geldiğinde rami alırsak, mavi bunu oraya gittiğimizde garanti dahilinde hemen takıp verebilecek mi yoksa laptoplar garanti dışı kalmaması için yetkli servise yollanır mı ( biz de takarız ama garantisi gitmemeli..)

genel değerlendirmelerinizi lütfen çabuk yapın arkadaşlar..

teşekkürler

• alan herkese hayırlı olsun.

ben ve eserikaya gibi isimlerin yazıp çizdikleri duyulmuş mavi tarafından ve hddd 100 gb 5400 rpm ve blutut
    eklenmiş, ram upgrade seceneği de var.

demek ki aklın yolu bir.
  • Herkeze çok teşekkürler umarım herkeze nasip olur

2 gündür işletim sistemı ve programları kurmaktan açıkçası oyunlarda test etme şansım olmadı ama normal şartlarda bilgisayarın fanı gereksiz çalıştığını hiç duymadım ve çalıştığındada çok uzun sürmüyor hemen kapanıyor ısınma konusuna geliince dün FB maçı boyunca sistem kurdum ve yükledim maç sonunda kaldırıp odaya taşırken dikkat ettim ısınması normal boyutlardaydı(dün mavide stantta duran bilgisayarada 3 saat boyunca açık duruyormuş baktım ısınma yoktu)DVD slotu(cd lerde parmak izi oluşabiliyor çekerken),bluetooth,ekran.wireless bizzat test ettim mükemmel performans gösterdi.Evett sıra Oyunlarda onuda en yakım zamanda yazarım
  • ankaraya gitmek farz oldu şimdi yaaa, anasını satayım bu adamlar nie şube açmazlar istanbula anlamıyom, walla paaranın dibine vururlar ama demekki burdakiler actırmıyo, neyse teknosadan, exaya vatandan golda cok yazı yazıldı bakalım ankarada işler nasıl yürüyo, anlıyolarmı işten,
    benim fix adam sınama sorum 9550ge varmı demek oluyo, sonra baslıyom
    ben:kac bitlik?
    görevli:128mb (10 yere sorduysam 9u bu cewabı verdi) işte o yüzdende toplayamıyom bi sistem!
    bekle beni ankara geliommmmmmmmmm!
    hehe gidecek baska kimse warsa beraber gidelim, güney ekspresi ile haydarpaşadan aksam 8de
    neyse saka bir yana güzel bilgisayar valla, alanlara hayırlı olsun!
    sözüm mavi ile gigateke ''derhala istanbula sube acıla, köşe dönüle!''

• quote:

Orjinalden alıntı: scoutm

Herkeze çok teşekkürler umarım herkeze nasip olur

2 gündür işletim sistemı ve programları kurmaktan açıkçası oyunlarda test etme şansım olmadı ama normal şartlarda bilgisayarın fanı gereksiz çalıştığını hiç duymadım ve çalıştığındada çok uzun sürmüyor hemen kapanıyor ısınma konusuna geliince dün FB maçı boyunca sistem kurdum ve yükledim maç sonunda kaldırıp odaya taşırken dikkat ettim ısınması normal boyutlardaydı(dün mavide stantta duran bilgisayarada 3 saat boyunca açık duruyormuş baktım ısınma yoktu)DVD slotu(cd lerde parmak izi oluşabiliyor çekerken),bluetooth,ekran.wireless bizzat test ettim mükemmel performans gösterdi.Evett sıra Oyunlarda onuda en yakım zamanda yazarım

Hadi arkadaşlar çabuk çabuk

Oyun performansını ve benchmark skorlarını da bekliyoruz.. Biz de alıcaz yaw.. kaçırmayalım şu HDD 'yi

• ALAN ARKADAŞLAR GÜLE GÜLE KULLANIN!!! SORMAK İSTEDİĞİM RAMLER 333 'MÜ 400'MÜ..EĞER 333 İSE 400 YAPMA ŞANSIMIZ YOK SANIRIM. SONUÇTA BU MAKİNANIN BOARD'U İLE İLGİLİ BİŞEY.YANILIYOSAM DÜZELTİN LÜTFEN
  • bide bu aleti istanbul'da inceleme fırsatımız yokmu arkadaşlar???????
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.