Şimdi Ara

Acer Aspire 5024WLMI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.456
Cevap
1
Favori
261.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jackal78

ALAN ARKADAŞLAR GÜLE GÜLE KULLANIN!!! SORMAK İSTEDİĞİM RAMLER 333 'MÜ 400'MÜ..EĞER 333 İSE 400 YAPMA ŞANSIMIZ YOK SANIRIM. SONUÇTA BU MAKİNANIN BOARD'U İLE İLGİLİ BİŞEY.YANILIYOSAM DÜZELTİN LÜTFEN

Malesef yok Sadece 2*1GB 333 yapma şansımız var
  • MAVİBİLGİSAYARI ARADIM SİPARİŞ 200'LERDE DİYO. 1-2 SAAT İÇİNDE SİPARİŞ VERİRSENİZ BULABİLİRSİNİZ DİYO ADAM YAWW..KOMEDİYE BAK,NOTEBOOK BÖYLEMİ ALINIR???..GÖRMEDEN ETMEDEN...NE YAPSAM BİLMİYORUM WALLA
  • bakmayin siz ordaki adamlara. hep boyle seyler soylerler. 200 tane notebook bir iki gunde satilsaydi siz de baslardiniz bilgisyar satis isine.
    biraz beklemekte yarar var. Ben sahsen bekleyecegim. Acelesi olmayanin almasina gerek yok. Bu biterse esdeger baska kampanyalar cikar. daha iki hafta once fs kampanyasi vardi ve kacmaz bu kampanya diye bahsediliyordu. daha neler cikacak bakalim.. ben ddr333 bellek ve ml islemciye bu kadar para vermeyi yadirgiyorum.

duzeltme: ml olarak ıslemcinin ismini degistirdim. sonuc olarak ne demek istedigim cok acik. hdd ve ekran kartindan ve bluetooth... bunlar insani cezbediyor ama gene de sabirli olmak lazim. Daha iyileri de gelecek.

alanlara hayirli olsun. eger bu laptop su ozelliklere sahip olsaydi hic durmazdim aninda alirdim.

-ddr2-533 ram (ddr400 u bile bios update ile destekleniyormus)
    -daha hafif olsaydi.
    -pil omru daha uzun olsaydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jehu -- 20 Ekim 2005, 14:07:28 >
  • İŞLEMCİ MT DEĞİL ML...AYRICA PERFORMANS AÇISINDAN MT VEYA ML OLMASI BİŞEY DEĞİŞTİRMİYO SANIRIM. BENİM KAFAMI KURCALAYAN TEK ŞEY RAM BUS HIZININ 333 OLMASI.400 OLSA HİÇ DÜŞÜNMEZ ATLARDIM HERALDE.
  • valla ben email attim demin. ddr400 yaziyordu ben siparisi verirken simdi ddr333 yaziyor, bilgisayar istanbula ddr333 gelirse caninizi yakarim dedim. kendileri bilir artikin, siparişi iptal ederim olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meridyen6

valla ben email attim demin. ddr400 yaziyordu ben siparisi verirken simdi ddr333 yaziyor, bilgisayar istanbula ddr333 gelirse caninizi yakarim dedim. kendileri bilir artikin, siparişi iptal ederim olmadı.

yaw hakkaten noldu, nasıl değişti bu ???

Daha önceki RAM upgrade 'de 1GB DDR400 görünüyordu... şimdi bakıyorum DDR333 olmuş.. ilginç hakkaten.. HDD 4200 'den 5400 'e çıktı, ama RAM DDR400 'den DDR333 'e geriledi... mantıklı bir açıklaması var mıdır bunun ??? yine allak bullak oldu ortalık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Orjinalden alıntı: meridyen6

valla ben email attim demin. ddr400 yaziyordu ben siparisi verirken simdi ddr333 yaziyor, bilgisayar istanbula ddr333 gelirse caninizi yakarim dedim. kendileri bilir artikin, siparişi iptal ederim olmadı.

yaw hakkaten noldu, nasıl değişti bu ???

Daha önceki RAM upgrade 'de 1GB DDR400 görünüyordu... şimdi bakıyorum DDR333 olmuş.. ilginç hakkaten.. HDD 4200 'den 5400 'e çıktı, ama RAM DDR400 'den DDR333 'e geriledi... mantıklı bir açıklaması var mıdır bunun ??? yine allak bullak oldu ortalık...

Sağ cebimden çıkardım sol cebime koydum. Zarardamıyım kardamıyım

• Ya ben bu modelin aynısını 100GB 5400 rpm ve ddr333 ram hızıyla yurt dışında bi sitede görmüştüm ama artık üretilmediği yazıyodu
    belki de tekrar bu konfigurasyona döndüler yada oradan kalanları gönderdiler bence de garip aynı sitede ki yeni konfigüsrayonla mavi'nin ilk duyurduğu ile aynı idi.
  • evet arkadaşlar 12 :30 itibariyle mavi bilgisayarda ilk 100 notebookluk partiden sadece 10 adet kalmış.
    bunlar ddr333 olarak 1 gb a upg. olabiliyor sadece
    eğer 1-2 hafta beklerseniz ise yeni gelen notebooklerı upg. li olarak (tabii 90+kdv ile) ddr 400 olarak alabilirmişsiniz ama bu seferde yeni gelen notebooklarda hdd 100 gb 5400 rpm olacağı kesin deilmiş yanii şansınıza artık ....
  • bir de ddr 400 desteği mi yok, yoksa alette ddr333 mü var onu açıklığa kavuştursak. anlamadım ben. ek olarak işlemci kesinlikle 35 watt. hakkate 25 watt işlemciler performans ve pilde iyi değil. tipine göre pilde iyi sadece. oda 34, 35 olmasına bakıyor. sitede vardı tablosu.
  • BUNA KISACA PARANLA REZİL OLMAK DENİR ARKADAŞ. CEPTEN 2 MİLYAR ÇIKACAK ADAMLAR HALA LAGA LUGA YAPIYOLAR. KİMLERİN ELİNE DÜŞYÜK YAW
  • YANILMIYOSAM DDR333 KULLANAN BİR NOTEBOOK DDR 400 'Ü DESTEKLEMEZ. ÇÜNKÜ BU O NOTEBOOK'UN ONBOARD RAM İŞLEM VERİYOLU İLE ALAKALI BİR DURUM. ANCAK BU DURUM TERSİ İÇİN MÜMKÜN YANİ DDR 400 DESTEKLEYEN BİE NOTEBOOK1A 333'LÜK RAM TAKABİLİRSİN. BUNUDA AKILLI KİMSE YAPMAZ ZATEN
  • AAA.. ÇAVUŞ OLMUŞUM BU ARADA
  • Selam Arkadaslar,

Bende dun magazanın kapanmasna yakın laptop u alabildim.

ev gelip br kaç kere linux kurma demesinden sonra XP kurmaya karar verdim. Fedora kuruma başlamadı bile. sanırım 64 bit destegi olmadıgı için.

Neyse şmdi sorunsuz calışıyor. Ve bilgisayara resmen bayıldım.

RAM lerin yükseltilmesi işi için, dun yetkililrle konuştugumda, su an yapamayacaklarını onumuzdeki hafta içinde olabilecegini çünkü ellrinde ddr400 ram ın olmadıgını soyledir.
    hatta bu yukseltme neden bu kadar pahalı diye de sordum. normal fiyatı 105 $ + KDV olan 2*512 ddr400 ramı neden upgrade de 90 + kdv ye verip birde içinden cıkan 2*256 yı alıyorsunuz dedim. cevap ok ilginç di: Siz bu ozelliklikteki bilgisayarı bu fiyata aldığınıza sükredin. Ne kdar az kazanıyoruz bundan haberiniz varmı dediler.

LAptop u alıp XP kuran arkadaslara bir sorum olacak. Aygıt Yönetimde Tanımlanmamış b ir adet PCI DEVICE görünüyor. Ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Acılısta yeni device bulundu diyor ama ne oldugu hakkında bir sey soylemiyor. Gelen cd den de bi sey kurmıyorum.

bu arada yanınd agelen XP drivelarının oldugu cd yide cok bgendim. Her sey bir tıkla kurmak mumkun.

• 3 dakika ara ile mesaj yazarsan sen general bile olursun

bu notebook işi çığrından çıktı iyice.. en iyisi kendi notebookunu kendin toplucan

alacan bi asus note X06 PMR anakart
    işlemci MT-34
    Ram 512X2 400
    HDD 100 GB 5400
    Go 6600 128 PCI Express Ekran kartı

kasada Toshiba olacak
    ekranda sony black
    en az 4 saatlik bi pil hatta bide extra pil

bluetooth irda usb si gigbit etherneti card readeri 6 in1 dual layer DVD si ne dersiniz

yemedinizmi di mi ? anakart markası tutar ama sanırım :)

• burda benchmark scorları var şu siteden çarpılmıştır :)

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=17907&page=9&pp=10

• Linux işi tıraş zaten, windows var herkeste kurmak lazım... çalışan 64 bitlik windows linki bulamadım ya halen...

Ama DDR 400 ramlari elinden yoksa bunlar benim siparişi bikaç hafta sonra mı gönderecekler yani? valla iyice bunalıma girdim, 10 tane email attım ne zaman gelcek diye adamlardan çık çıkmadı.

RAM ler burada daha ucuz ise o zaman iptal ettireyim ramları istanbuldan taktırırım olmaz mı? garanti gitmemesi içinde gider bir acer bayisinde taktırırım.

Birde kart okuyucu ne işe yarar ben bilmem etmem, anlatırmısınız biriniz.

Son olarak BENCHMARK denilen şey nedir? nasıl okunur, bu tablodaki değerler ne demek?
    acer 5024 BENCMARK resmi linki:http://forum.notebookreview.com/attachment.php?s=a9b637e3072fa08644fe6cb71f783d46&attachmentid=104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meridyen6 -- 20 Ekim 2005, 14:03:21 >

• Herkese selamlar. Foruma sırf acer aspire 5024 le ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmek için üye oldum.. Biraz ince eleyip sık dokurum bu konularda ama bu alet sağlama benziyor. Beğenirsem de Ankara'ya gelip 5024 ümü kucaklayıp dönmek istiyorum..
    Öncelikle yabancı sitelerden de araştırdım.. Kötü bi yoruma rastlamadım ama aynı modelin bir kaç versiyonu var bazısında 100GB HDD var bazısı standart 1GB bellekli falan o yüzden deneyen arkadaşların görüşleri çok önemli..
    Bu arada benchmark(okunuşu bençmark) sonuçlarınızı gönderirken kullandığınız işletim sistemi ve sürücü sürümlerini de eklerseniz iyi olur. Çünkü aletin yanında gelen sürücüler eski olabilir ve son sürümlerini indirmek %10-15 performans artışına sebep olabiliyormuş (özellikle 3B oyunlarda)..
  • ürünü alan arkadaşları bekliyoruz.. şöle iyi bi inceleme ile bizi bilgilendirseler ne kadar güzel olacak.. oysaki bizide en iyi onların anlaması lazım.. az para vermicez di mi?

scoutm
    Franci

hadi arkadaşlar sorulara doyurucu cevaplar bekliyoruz..
  • Optik sürücü hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? CD okuma yazmada sorun var mı mesela? Ben bir yabancı siteden şu bilgileri buldum:

öncelikle iki seçenek var
    Slot-load DVD-Dual double-layer sürücü için: – Okuma: 24X CD-ROM, 8X DVD-ROM, 8X DVD-R, 8X DVD+RW, 8X DVD+R, 6X DVD-ROM DL (double-layer), 6X DVD-RW
    – Yazma: 24X CD-R, 16X CD-RW, 8X DVD+R, 4X DVD-R, 4X DVD+RW, 2.4X DVD+R DL (double-layer), 2X DVD-RW

DVD/CD-RW combo sürücü için: – Okuma: 24X CD-RW, 24X CD-ROM, 24X CD-R, 8X DVD+R, 8X DVD-R, 8X DVD-ROM, 4X DVD+RW, 4X DVD-RW
    – Yazma: 24X CD-RW, 24X CD-R

Benim mavi bilgisayarın web sayfasından anladığım kadarıyla onlar DVD-Dual versiyonunu koymuşlar.

Kart okuyucusunun da Memory-Stick Pro desteği var denmiş ama Duo ya da Pro-Duo larda sorun çıkar mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.