Şimdi Ara

Acer Aspire 5024WLMI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.456
Cevap
1
Favori
261.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jackal78

BENDE BUGÜN SAAT 3:00 GİBİ VERDİM SİPARİŞİ...UMARIM KARGOYA BUGÜN VERİLİR.İSTANBUL'DA OTURUYORUM BENDE...HAYATIMDA İLK DEFA Bİ ÜRÜNÜ GÖRMEDEN ETMEDEN SATIN ALIYORUM. UMARIM Bİ TERSLİK OLMAZ. SANIRIM NOTEBOOK'U ALDIKTAN SONRA YAPMAMIZ GEREKENLER SIRA İLE ŞUNLAR ;

1) BİOS UPDATE

2) WİNDOWS KURULUMU

DİKKAT ETMEM GEREKEN VEYA UNUTTUĞUM BİŞEY VARSA LÜTFEN YAZIN...SONUÇTA YARIN ÖBÜRGÜN BU İŞLERLE UĞRAŞIYO OLUCAM...

Hayırlı olsun inşallah sağ salim elinde olur umarım beğenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

Bu arada ben san andreas ı benim bilgisayarda kasmadan bitirdim ayrıca winning eleven 8 de tam kalitede 1024*768 de kasmadan oynayabiliyorum(yani bu değerlerde bir bilgisayarın bir oyunu nasıl rahat çalıştırabiliceğini varın siz düşünün). Şimdiye kadar benim bilgisayarda kasan tek oyun doom3 tü nedeni ise işlemci değil 1gb ram istemesi. Ayrıca far cry i 50-60fps arası oynayabiliyorum.

Benim bilgisayarım dediğin nedir, Acer 5024WLMI mı ? Eğer öyleyse, sen ne zaman aldın da GTA 'yı bitirdin ki, bu notebook daha yeni geldi satışa... ?

Yok benim bilgisayar masaüstü, yani imzamda belirttiyim. Konuyla ne ilgisi var derseniz benim işlemci ile turion akraba, ikiside venice kökenli hatta benim ki veniceden daha fazla turion a benziyor, ikiside 754 bacak, ayrıca bazı arkadaşlar bench nedir o puanlar ne anlama geliyor şeklinde soruda bulununca bende fikir olsun diye bunları yazdım. Ve hatta şunu diyeyim o bilgisayarı görmedim ama far cry testinde 35 ile 55fps arası alacağını söyleyebilirim, hemde update siz halinin update li hali 60 ı devirebilir! Bunlar sadece benim tahminlerim. Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum.

• *80 gb olarak görünün notebooku 100gb 5400rpm olarak teslim ediyorsunuz. Ne zamana kadar geçerli olacak bu durum?

İlk gelen partiyi 100gb 5400rpm diskle teslim ediyoruz. Ön sipariş veren tüm kullanıcılarımız ve bu stoklar bitene kadar sipariş verecek tüm müşterilerimizin teslimatı 100gb5400rpm disk li olacak. Tamamen stoklarımıza endeksli bu durum için net bir tarih söyleyemiyoruz. Devamındaki parti için 100gb taahhüdü veremiyoruz şu an.

Artık 100gb 5400 veriyorlar 80 yerine.İşte şimdi alınır !Ayrıca bluetooth ta eklemişler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 21 Ekim 2005, 0:28:50 >
  • Yaklasık 2 haftadır bu notebook bekliyordum ve donanimhaber forumdan da yazılanları takip ediyordum. Urun performan/fiyat oranında fevkalade ve alacak olan arkadaslar gercekten cok sanslı. Aslında bundan once kafamdaki urun 1694WLMi di fakat bu urunu gordukten sonra ona verilen paraya yazık olacagına knaat getirdim. Ayın 5 'i gibi bende ürünümümü almaya gidicem. Alanlara güle güle kullanmalarını, alacak olanlara da bol şans dilerim... bir anda herkes Acer 'lı oldu, iyi mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 21 Ekim 2005, 10:28:54 >
  • ARKADAŞLAR BEN DONANIM HABER FORUMDA YENİ SAYILIRIM .PEK ÇOK KİMSEYİ TANIMIYORUM AMA BAZI MESAJLAR ÇOK FAZLA REKLAM KOKUYO
  • quote:

ARKADAŞLAR BEN DONANIM HABER FORUMDA YENİ SAYILIRIM .PEK ÇOK KİMSEYİ TANIMIYORUM AMA BAZI MESAJLAR ÇOK FAZLA REKLAM KOKUYO

Buna alışman lazım artık... Görmemezlikten gelmeye çalış..
  • bu arada 64 bit xp piyasaya çıktımı ???????
  • Bu link sana yardımcı olur sanırım..

http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/trial.mspx
  • quote:

Bu link sana yardımcı olur sanırım..

DEMOSUNUN ÇIKTIĞINI BİLİYORUMDA SOKAĞA DÜŞTÜMÜ ONU MERAK ETTİM
  • quote:

quote:

Bu link sana yardımcı olur sanırım..

DEMOSUNUN ÇIKTIĞINI BİLİYORUMDA SOKAĞA DÜŞTÜMÜ ONU MERAK ETTİM

Hiç bakmadım ama büyük ihtimal kadıköyde bulunur..

• Ben de internet üzerinden siparişimi verdim... ürüne bakmadan almak pek cazip gelmese de, buradan kalkıp Ankara 'ya gitmeyi gözüm yemedi... umarım sorunsuz bir şekilde teslim ederler...
  • quote:

Ben de internet üzerinden siparişimi verdim... ürüne bakmadan almak pek cazip gelmese de, buradan kalkıp Ankara 'ya gitmeyi gözüm yemedi... umarım sorunsuz bir şekilde teslim ederler...

Sanada şimdiden hayırlı olsun inşallah sağsağlim gelir ve beğenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: scoutm

quote:

Ben de internet üzerinden siparişimi verdim... ürüne bakmadan almak pek cazip gelmese de, buradan kalkıp Ankara 'ya gitmeyi gözüm yemedi... umarım sorunsuz bir şekilde teslim ederler...

Teşekkürler.. aynı notebook 'u kullananlar grup oluşturduğuna göre biz de böyle bir paylaşım grubu oluşturabiliriz sanırım... bilgi alışverişi açısından faydalı olacaktır..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scoutm

quote:

Teşekkürler.. aynı notebook 'u kullananlar grup oluşturduğuna göre biz de böyle bir paylaşım grubu oluşturabiliriz sanırım... bilgi alışverişi açısından faydalı olacaktır..

Kesinlikle sana katılıyorum böyle yeni sistemler alındığı zaman ve özelliklede bikaç ay içinde 64bit'e geçerken eminim bilgi paylaşımına yoğun bi şekilde ihtiyaç duyacağız Oluşturacağımız platform bu yüzden oldukça önemlii

• acer aspire yerine ayni paraya(1299$+KDV) ye ASUS A6V almak daha mantikli bence. hem aksesuari fazla(entegre super kalite webcam,1.3mp,canta) hem de 256mb go6200 vga var üstünde. diger ozellikler ikisinde de ayni sanirim. Unutmadan 1.86ghz sonoma var farkli olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkengineer

acer aspire yerine ayni paraya(1299$+KDV) ye ASUS A6V almak daha mantikli bence. hem aksesuari fazla(entegre super kalite webcam,1.3mp,canta) hem de 256mb go6200 vga var üstünde. diger ozellikler ikisinde de ayni sanirim. Unutmadan 1.86ghz sonoma var farkli olarak.

ekran kartı 256 mb değil 64 mb. 256 mb a kadar ramden alabiliyor.
    Ayrıca acer da çanta ile beraber geliyor yazana göre.
  • quote:

entegre super kalite webcam

Sen hiç CMOS lensli süper bir kamera gördün mü? Çünkü ben görmedim de

quote:

canta

Acer 'da veriyor.

quote:

hem de 256mb go6200 vga var üstünde

Isterse 1GB go6200 olsun... 6200 un performası X700 (64 mb dahi olsa) ancak 1/3 performası var.

quote:

diger ozellikler ikisinde de ayni sanirim.

Hayır değil... Asus 'ta disk 4200rpm, bluetooth yok ve ekran kartı X700 ile karşılaştırıldığında gerçekten çok kötü performasa sahip. Acer 'da ise 5400rpm 100gb disk, bluetooth ve canavar gibi X700 128mb ekran kartı var. Oyyy Oyy Oyy... akıllara zarar

quote:

Unutmadan 1.86ghz sonoma var farkli olarak.

64 bit 'li bir işlemciyi nasıl Sonoma ile karşılaştırıyorsunuz? Turion hem daha yeni bir teknoloji hem de daha performanslı. Üzerine bir de 64 bit lik işletim sistemi kuruldumu, tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 22 Ekim 2005, 12:26:56 >

• @Torwak söylenebilecek herşeyi söylemiş zaten... üstüne bişey söylemek düşmez bize
  • ya adamım biz TURION işlemcili bilgisayar ariyoruz ozellikle. Yoksa tabiki cok daha degisik secenekler mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: turkengineer

acer aspire yerine ayni paraya(1299$+KDV) ye ASUS A6V almak daha mantikli bence. hem aksesuari fazla(entegre super kalite webcam,1.3mp,canta) hem de 256mb go6200 vga var üstünde. diger ozellikler ikisinde de ayni sanirim. Unutmadan 1.86ghz sonoma var farkli olarak.

http://forum.donanimhaber.com/m_4444711/tm.htm
  • Arkadaşlar, bende msi m635 aldım. Ram i 2gb yapmayı düşünüyorum. Uzun süre aradım sonunda 1gb lık corsair value 400mhz buldum. Reklam yapıorsunuz diorlar fakat ben yardımcı olmak amacıyla yazıyorum ( yurtdışından bile getirmeyi düşündüm ramleri, sonunda Turkiye'de buldum.) Şimdiye kadar bulduğum 3 yer var vatan bilgisayar ama çok pahalı 290$+kdv, mynet in alışverişinden 320milyon kdv dahil ve ideefixe 332 milyon kdv dahil. Fiyatlar biraz pahalı tabi dışarıya göre, kingston u yurt dışında 135dolar a bulmuştum, gümrükte uraştırıyorlar dediklerinden istemedim getirtmeyi.
    Ben almadan önce acer ile msi arasında kararsız kalmıştım, biraz da acelem olduğundan msi aldım, ama acer 100gb 5400rpm ile gelirse cok daha iyi bi seçim gibi. O notebookreview dei forumun 29 sayfasını da incelemiştim sanki 400mhz bios güncellemeden sonra çaışıor gibi birşey okudum, takan biri bahsediyordu. Kesin birşey söylemeyim, bir inceleyin siteyi tekrar.
    edit: Benim o ML serisi ve MT serisinin arasındaki pil dayanma sürelerindeki fark kafamı karıştırmıştı. Alan bir arkadaş varsa pilin değişik uygulamalarda ya da bir test programıyla ne kadar gittiğini yazarsa karşılaştırırız. Mesela full performance ayarlarında 3dmark05 i durmadan çalıştırarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdiker -- 21 Ekim 2005, 12:17:44 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.