Şimdi Ara

Acer 5920G açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, evde eskiden severek kullandığım Acer 5920G bilgisayarımı buldum geçenlerde. Hem nostalji olsun hem de ufak tefek işleri görsün diye onarmak istiyorum. Yıllar önce birden kapanıp bir daha da açılmamıştı. Sorun ne kaynaklı olabilir sizce ?
    Bir kaç yerde ekran kartı fırınlama ile ilgili yazı okudum ama evdeki fırını da bilmeden yabancı madde ile kirletmeyelim
    Sorunun videosu şu şekilde
    https://www.youtube.com/watch?v=6TXOwTk84QU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 13 Ocak 2019; 13:18:58 >

Intel i5 13600kf // Asus z790-Plus Wifi // Zotac RTX 4070 Super // MSI MPG A750GF 80+ Gold // KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB // Arctic Liquid Freezer III // Cooler Master TD500 V2 // Corsair Vengeance 3200mhz 4x8GB // Steelseries Rival 600 // Aula F99 RGB
    Asus PG278Q G-sync

• Geforge 8 serisinde üretim hataları var. Bundan dolayı bir süre sonra ekran kartı arıza yapıyor. Muhtemelen sizin ekran kartı gitmiştir. Fırınlama olayı kesin çözüm olmamakla beraber işe yarasa bile bir süre sonra tekrar bozuluyor. İsterseniz deneyin.

Ati 3 yada 4 serisi bir ekran kartı alıp ekran kartını değiştirmek en garanti çözüm olur. Tekrardan nvdia model kart almayın.

Ben 1gb hd4650 alıp undervolt yapıp 8 sene kullandım. Şimdi de anakartım gitti heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire laptop wireless sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.