Bildirim
acer 5742g bios lütfen yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Recovery yapmak istiyorsanız aşağıdaki videoda gösterilen işlemleri yapmayı deneyin.
Eğer Windows DVD'si ile temiz kurulum yapmak istiyorsanız ve başlangıç aygıtını DVD sürücü olarak ayarlamanıza rağmen "CD'den veya DVD'den önyükeleme için bir tuşa basın" ekranı gelmeyip direkt Windows başlıyorsa elinizdeki DVD, bootable olmayabilir._____________________________
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
-
cevaplarınız için teşekkür ederim acer müşteri hizmetlerini arayak sorunumu çözdüm şuan windows 7 ultimate ile yazıyorum çok ığraştırdı ama yaptım sonunda _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X