Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
74.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fark sadece ramin 3gb olması değil. hdd 640 yerine 320 gb eğer hafıza problem olmayacaksa gayet mantıklı bir seçim olur.

Kullanıcılar çoğalsın da hele, şu SSD işine bir toplu el atalım
  • ssd bu bilgisayarın fazlasyla hakkı :D yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve normalde aldığım herhangi bir teknolojik üründen çoktan sıkılmıştım fakat bu bilgisayarı gittikçe daha fazla seviyorum. üstelik aynı boyutlara sahip işlemci + ekran kartı ikilisi olarak hala daha üstün bir model gelmedi neredeyse diğer firmalardan.(yada varsa bile bu kadar uygun fiyattan gelmedi diyelim)

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Harddisk performansa katkı yapmaz hocam, ondan dikkate almıyorum.

Kullanıcılar çoğalsın da hele, şu SSD işine bir toplu el atalım

ssd taksak bunun içinden cıkıcak olanı harici olarak kullanabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 23 Mayıs 2011; 1:19:10 >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Evet, 10-15 liraya SATA HDD kutuları bulunabiliyor. Onlardan bir tane alıp kullanabilirsin harici HDD olarak.

Orijinalden alıntı: AydinLee

son 1 tane kalmış onu da ben aldım şuanda işletim sistemi kuruluyor şu 8gb max bellek olayından eminmisiniz ona göre 4gb ram alıp 4+2 6 yapacam?

al al bende alacam bi ara,

bu arada ben touch pad'e hiç alışamadım bazı hareketleri düzgün almıyor, özelikkle yavaş yavaş sağ sola hareketleri, driver sorunuda olabilir gerçi ama sinir etti beni...
  • evet touchpad ilk geldiğinde baya iyi gibiydi şuanda vasat durumda biara kilitlendi hiç çalışmadı bile ama onun dışında herşey mükemmel. touchpadi de pek kullanmayacagım için sorun yok bt mouse devam

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Eminiz eminiz (:

evet bimeksteki şu işletim sistemini kuran elemana sordum 8gb dedi teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: agamli

Benimki de yolda belki de 2 sokak otede subede bekliyor bile, heyecanladim, 4.5 senelik olduydu emektar..
    Simdi ben gelen urunu teshir mi nasil anlarim, kullanim saati falan var mi bir yerde? acinca kuruluma baslasa sifir demek mi bu?
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Kutu üzerinde üretici firmaya ait güvenlik bandının yırtık olmaması bir kriter olabilir (ama eğer işletim sistemini satın alınan mağaza kuruyorsa bu yanıltıcı olabilir)

ditribitör o bantlardan satıcı firmalara veriyor, yırtsa bile yenisini takar - kutunun sağına soluna iyice bakın arkadaşlar!

http://forum.notebookreview.com/6264930-post2753.html
  • SSD pil ömrüne etki etmiyor hocam pek. Pil olarak 9000 mAh'lik piller 90 dolar gibi fiyatlardan satılıyor Ebay'de. Şu haliyle 6 saati rahatlıkla görüyor cihaz. O şekilde 10 saati görmesi muhtemel. İş gününü ve hatta fazlasını çıkarır.

Ekleme: Linkteki ürün 9 hücreli. Ağırlığı artıracaktır. 6 hücreli piller en fazla ne kadar kapasite sunabiliyor bilmiyorum ama 6 hücreli almakta fayda var. Yoksa ağırlığın bir numarası kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 26 Mayıs 2011; 14:26:18 >

wifi' ye bağlanmada problem yaşıyorum.
    windows 7 premium 64bit var, kablosuğ ağları görmesine rağmen bağlan deyince bağlanamıyor.
    bağlanıyordu normalde, ama sonra bu problemi vermeye başladı.
    bazen bağlanıor bazen hata veriyor. sorun gider diyorum bir şey bulamıyor.

kablasuz bağdaştırıcının sürücüsünü güncellemeyi denedim, zaten en son sürüm çıktı.
    ne yapabilirim? hiç kimsenin başına geldi mi benzer bir olay?

bir sogutucu şart.dirt 3ü shadow medium diğerleri full çekilde oynuyor.ama pek uzun sürmüyor.bir süre sonra hafif takılmalar başlıyor.bu takılma tam viraja denk gelirse de bitti zaten oyun yeni baştan başlamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 28 Mayıs 2011; 0:58:12 >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • İkinci indirimi alamadık Bimeks'ten. Ulan zoruma gitti, millet 1078'den aldı (: Aradaki fark yerine bari bir laptop sırt çantası gönderin diye mail attım

Alındıktan sonraki 3 günlük indirimleri yansıtıyorlarmış bu arada, not olsun arkadaşlar. İkinci indirim için gecikmişiz. 1185'ten almış oldum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.