Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
74.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam, zaten yalan oldu bile o iş (: Yani Türkçe klavye olmadıktan sonra olmaz ki 3810T için ışıklı ve Türkçe klavye görmedim ben hiçbir yerde. İngilizce, İspanyol ve Arapça için mevcut tabi. Ebay'de var en azından.

Sürtme işi için biraz uğraşınca sorun olmuyor. Hatta onu geçtim, klavyede esneme var diyenler oluyordu. Şurada çok güzel bir ışıklı klavye çalışması ve esneklik testi birlikte var;

Biz Bluetooth modülü takmak için uğraşıyoruz ama millet onu söküp elektriğini klavye için kullanıyor

• Ürün az önce elime ulaştı. Şimdi makinede ne varsa uçuruyorum. 3 GB bellek var diye 32 bitle gelecek diye düşündüm ama 64 bit kurulmuş (: Böylece illegal Ultimate falan yüklememe gerek kalmadı. Home Premium çok iyi iş yapıyor.

Bilgisayar tek kelimeyle harika. Zaten aşinaydım bu alete, şimdi tadını çıkarıyorum. Hele Atom N270'ten sonra Core i5 460M uçak gibi geldi (: SSD ile hayal bile edemiyorum.

Klavyesinden memnun olmayanlar vardı. İçine çöküyor falan diye (: Yani bu sebeple almamayı düşünenler bir daha düşünsünler derim. Her duyduğunuzu gözünüzde büyütmeyin. En ufak rahatsızlık görmedim. Asus N10Jc'nin klavyesi gerçekten çok kaliteliydi. Bu da onun kadar olmasa da aynı hızda rahatlıkla yazmama izin veriyor ve ona yakın kalitede. TPU koruma kılıfı alacağım klavyeye bi' ara unutmazsam.

Mükemmel (:

• Bimeks'le yazışmalarım sonucunda 18-19-20 mayıs tarihlerinde bu ürünün 1185 liradaki fiyatından alma hakkım olduğuna ikna ettim. Böylece aradaki 130 lirayı tarafıma iade edecekler (: 1185 lira epeyce iyi bir fiyat oldu

Arkadaşlar, taşıma çantam yok. Sırt çantası olarak almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan var mı? Ya da güzel bir omuz çantası da olabilir klasik şekilde.

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bimeks'le yazışmalarım sonucunda 18-19-20 mayıs tarihlerinde bu ürünün 1185 liradaki fiyatından alma hakkım olduğuna ikna ettim. Böylece aradaki 130 lirayı tarafıma iade edecekler (: 1185 lira epeyce iyi bir fiyat oldu

Arkadaşlar, taşıma çantam yok. Sırt çantası olarak almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan var mı? Ya da güzel bir omuz çantası da olabilir klasik şekilde.

http://deviantwear.deviantart.com/art/Laptop-Messenger-Bag-71621067

ben bundan aldım postada henüz yeni sipariş ettim

• Hmm, kargo dahil fiyatıysa normal diyebilirim. 38 dolara anca olur yani. Daha ucuzu zor o tipte bir çanta için. Not ettim kenara.

Ebay'den sırt çantalarına bakıyorum şimdilik. Belki güzel bir şeyler çıkar açık artırmada.

Hmm, kargo dahil fiyatıysa normal diyebilirim. 38 dolara anca olur yani. Daha ucuzu zor o tipte bir çanta için. Not ettim kenara.

Ebay'den sırt çantalarına bakıyorum şimdilik. Belki güzel bir şeyler çıkar açık artırmada.

hocam çantanın postası 20 dolar falan 75-80 tl'ye geliyor, piyasada 100 tl altı anca çer çöp var veya ben bimeks-kadıköy-teknosa-darty ve mediamarkt'da göremedim haa bide saturn var

Hele laptop çantası ise söz konusu olan, resmen azıtıyorlar.

Wenger, Swissgear ya da Targus bakıyorum şimdilik. 3 gün sonra dikişleri sökülmesin de, 3 kuruş fazla vermeye razıyım.
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Çıldıracağım (:

Fiyat 1078 lira olmuş. Bakalım o aradaki farkı da koparabilecek miyiz

Çıldıracağım (:

Ahahaha kanka aradaki yüzü de aldın mı SSD geldi demektir kendi kendine

Allahım senin kadar ballı bir adam da görmedim ben yani

Belki biraz ben

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• quote:

Çıldıracağım (:

Olay neydi yaw kaçırdım ben

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Çıldıracağım (:

Arkadaş Bimeks'in suyunu sıkmış da şimdi kabukları da rendelesem mi diye düşünüyor

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Çıldıracağım (:

Arkadaş Bimeks'in suyunu sıkmış da şimdi kabukları da rendelesem mi diye düşünüyor

Adamlar tuttuğunu mikiyosa sende yakaladın mi mikecen hacı :) (m=s)

• bimekste şuanda 4gb ramli modelihttp://bimeks.com.tr/urun/114276/acer-as3820tg-5464g64nks-lx-pv102-261-.aspx#specs 1365 TL tavsiye edermisiniz oyun için alacağım Silkroad.

Orijinalden alıntı: AydinLee

bimekste şuanda 4gb ramli modelihttp://bimeks.com.tr/urun/114276/acer-as3820tg-5464g64nks-lx-pv102-261-.aspx#specs 1365 TL tavsiye edermisiniz oyun için alacağım Silkroad.

Ben 1050TL'ye aldım Vatandan

arada 315TL var,

i3 ---> i5
    3gb ---> 4gb
    320gb ---> 640gb

bence aradaki fark için 315TL değmez ama benim PC'yi bulmak sanırım artık imkansız, oyun konusunda alet bir numara :)

i3 ile i5 arasında neredeyse fark yok heleki 380m serisinde..
    1gb ram için model yükseltmeye değmez 4GB ramler 40 dolar, alırsın 1 tane 6gb yaparsın
    hdd konusu muamma ister 1tb 5400 istere 750gb 7200 ister 128gb ssd ama 750gb 7200 rpm yapsan bile arada 315 oynamaz gibi

• teşekkürler evet sizinkinden bulunmuyor i5i almak mecburiyetindeyim sonuçta peder ödüyor parayı biz değil 315lira fazla olsun almışken i5 olsun :D Zaten Bu makineyi alınca direk bi 4gbram alıcam 8 yapıcam bunun ramlerin mhz kaçtı bilgisi olan varmı?
    edit: sadece kastamonu mağazasında var gözüküyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 22 Mayıs 2011; 23:24:17 >

Hiçbir işine yaramayacak, paran çöpe gidecek (:
    Ayrıcahttp://bimeks.com.tr/urun/114196/acer-as3820tg-5463g32-lx-pv102-292-.aspx#specs bu linkte aynısı war sadece ram 3gb. Ve Aydın mağazasında var gözüküyor yarın gidip almalımıyım hemen ? edit: max bellek desteği 4gb gözüküyor geldiğinde 2+1 olursa 1i söker yerine 2 alırım sorun olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 22 Mayıs 2011; 23:43:17 >

i3 fiyatına i5 + Home Premium işletim sistemi veriyorlar. Ben aldım aynısını. Sakın kaçırma (: Teşhir değilse kaptığın gibi kaç

1315'ten daha yeni aldığım için şimdi 1078'le aradaki farkı iade etmelerini bekliyorum (:

Max bellek desteği 8, 4 değil. Bimeks'in sallamasyon işleri, aldırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 22 Mayıs 2011; 23:45:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.