Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
74.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3820tg sinde soğutucu kullanan varmı ? varsa model yazarmısınız.

ben şu modeli aldım fansız ; Thermaltake Taichi S 12"~17" Alüminyum Notebook Soğutucusu.

az da olsa ısınma yapıyo daha gpu da 80 derece görmedım ama olsun yön tuşları ısınıyo biraz sanki......
    "şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir mubtela-yı gama sor kim geceler kaç saat.."(en uzun gecenin hangisi olduğunu ne müneccim, ne de takvim yapanlar bilir.. gam tutkunlarına sor ki geceler kaç saattir..!)
  • @ACMaintenance 7 saat iyiymiş hakikaten peki wireless açık mı bu plan ayarında ve ekran parlaklığı ne durumda ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 22 Mayıs 2011; 20:10:19 >

Orijinalden alıntı: ACMaintenance

i5 480M türkiyede var ben aldım kullanıyorum.

Hocam nereden almıştın acaba? Yurtdışında Core i7 620M'li bir model daha varmış 3820TG'nin bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zincirkıran

ya yeniden sistem kuran kimse yokmu ? ya da yükseltme yapan. recovery ne oluyo ???

Sorunuzu tam anlayamadım ama kastettiğiniz sistemin nasıl yeniden geri yükleneceği ise, cevabınız açılışta ALT+F10 yapmak. Recovery özelliğini bu şekilde çalıştırarak, bilgisayarınızı fabrika ayarlarına geri yükleyeyebilirsiniz.
    benim sormak istediğim şimdi ben bu canavara 120 gb ssd almak istiyorum, var mıdır sorun yaşamadan kullanan test eden ? bekleme sırasında uyumsuz olduğu söylentileri var kapandığına dair... sorun çıkarmayan bir model tavsiye edecek olan...

Orijinalden alıntı: pluseagle

bu son derece hızlı ve sağlam cihazı kullanan herkese merhaba
    3820tg 13,3 " kullanıcısıyım bende i5 460m ve 6 gb 1333 mhz ddr3 kullanıcısıyım, rami 3gb dan 6 gb a çıkınca laptobun kullanım süresi 6 saatten 5,5 saate düştü.
    benim sormak istediğim şimdi ben bu canavara 120 gb ssd almak istiyorum, var mıdır sorun yaşamadan kullanan test eden ? bekleme sırasında uyumsuz olduğu söylentileri var kapandığına dair... sorun çıkarmayan bir model tavsiye edecek olan...

OCZ kullanmadım ama Corsair Force serisi kullandım herhangi bir uyum sorunu olmadı gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist83

quote:

Orijinalden alıntı: zincirkıran

ya yeniden sistem kuran kimse yokmu ? ya da yükseltme yapan. recovery ne oluyo ???

Sorunuzu tam anlayamadım ama kastettiğiniz sistemin nasıl yeniden geri yükleneceği ise, cevabınız açılışta ALT+F10 yapmak. Recovery özelliğini bu şekilde çalıştırarak, bilgisayarınızı fabrika ayarlarına geri yükleyeyebilirsiniz.

hocam diyorum ki farklı bir işletim sistemi kurunca, recovery siliniyomu ? mesela flastan format atıp 32 bit ultimate kursam, ne olacak ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.olcay -- 18 Nisan 2011; 13:16:23 >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • @jasonn123

Hafif ve sağlam bir materyal, fakat ısı yalıtımı iyi yapılmazsa ısıyı direk dizlerimizde ve bileklerimizde bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 25 Nisan 2011; 0:55:07 >

Bugün vatandan 320TG-383G32nks aldım 1050TL 5 taksit... Bende artık bir timelinex kullanıcısıyım :)

Uzun zamandır bu PC'ye bakıyordum özellikleri güzeldi, vatan'da da bu fiyata görünce düşünmeden aldım...

Çok güzel bir cihaz sessiz ve aluminyum olması mükemmel... Forumda cihazı sticker ile kaplayanları gördüm açıkçası bu güzel kasaya yazık etmişiniz..

Alıralmaz ürünü formatladım ve üzerine Windows 7 Enterprise x64 kurdum... Tabi recovery partition yedeğini aldım... Driver kurulumlarını yeni tamamladım sayılır...

Beni üzen kısım ürünün içinde Bluetooth modülü çıkmaması.. Neyse en azından takacak yer var eBayden modül sipariş ettim gelince takacam $20'a maloldu bana..
    http://cgi.ebay.com/2-1-Bluetooth-Module-Acer-AS3820T-AS3820TG-3820T-/120677452828?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c18efcc1c

Ürünün ram ve hdd'yi upgrade etmeyi düşünüyorum... Ram için 1GB'ı çıkarıp 4GB taksam nasıl olur dual channel ramlerin aynı kapasitede olması gerekiyor mu? 4GB yerine 2 GB'mı alsam yoksa...

Ayrıca Caselogic çanta almayı düşünüyorum forumda baya övgüler var...

Ayrıca şansıma 7. LCD'imdede Piksel Hatası yok

• Bluetooth modulunu takarken resimli anlatım yaparsanız çok faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 26 Nisan 2011; 19:29:09 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.