Şimdi Ara

AceMsite’yi 15 gün yerine 30 gün ücretsiz dene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AceMsite ile 10 saniyede kendi web sitenizi yapabilirsiniz,https://www.acemsite.com/ ‘da 15 gün ücretsiz deneme imkanı sunulmuş ancak aşağıdaki link ile giriş yaparsanız ürünü 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. AceMsite 7’den 70’e herkesin kolayca web sitesini yapabileceği bir ürün ve oldukça eğlenceli bir paneli var. Üstelik hosting domain gibi pek çok teknik gereklilikle uğraşmanıza gerek kalmıyor, siz sadece bir form dolduruyorsunuz ve siteniz otomatik olarak oluşturuluyor ek olarak değiştirmek istediğiniz her alanı dilediğiniz zaman özelleştirebiliyorsunuz.

Link : www.acemsite.com

Link : www.acemsite.com

• Verdiği linkin muhtemelen kendisi üzerinden olduğunu örtmek için link butonu ile oluşturmuş.
    Fakat dememiş ki "ulan zaten yularıdaki cümlede geçen ile aynı linki veriyorum aşağıda yaa.."
  • Bu arkadaşın konularındaki hiç bir link çalışmıyor bende. Tek bende mi hata veriyor anlamış değilim.
    Hani ürünleri merak ettiğimden değil, tarayıcımda bir sıkıntı varsa düzeltmek isterim.
  • Ciddi ciddi kredi kartı numarası, tarihi ve cw istiyor kaydolmak için, adminler banlayın şunu, ben bildiğim alışveriş sitelerine bile bu bilgileri vermiyorum, direk karttan para çekecekler bak ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çalışıyorsun Melike biraz dinlen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kız forumun kripto dolandırıcısı.

Dikkat Kredi kartınızı sakın yazmayın yurtdışı üzerinden mail order yöntemi ile hesabınızı boşaltabilirler.
  • Logoyu paintte mi yaptınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanıtım görseli güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Reklama özel olsun diye 10 saniyede yapıp koymuşlar hocam.
  • Teşekkürler başka dolandırıcı ile çalışıyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz deyip kredi kartı numaranızı istiyor açık açık ama artık biraz müdahale edin şu Melikeye?
  • Harcarken sorun yaşamamanız adına kredi kartımın limitini yükselttim sonrasında kayıt oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Bu kız forumun kripto dolandırıcısı.

Dikkat Kredi kartınızı sakın yazmayın yurtdışı üzerinden mail order yöntemi ile hesabınızı boşaltabilirler.
    1 tl limitli sanal kart oluşturun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

1 tl limitli sanal kart oluşturun :)

Alıntıları Göster
    yarın bir gün alışveriş yapmak için sanal kartın limitini arttırınca
    bu adamların çekim yapmayacağının garantisi yok maalesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

yarın bir gün alışveriş yapmak için sanal kartın limitini arttırınca
    bu adamların çekim yapmayacağının garantisi yok maalesef :)

Alıntıları Göster
    Her oluşturulduğunda farklı bir kart numarası tanımlıyor diye biliyordum. Eğer dediğiniz gibiyse, netten kredi kartı algoritması ile rasgele rakamlar oluşturulup kullanılabilir.
  • Sitenin orjinali:https://acemweb.com/
    çakmasını yapmış. Çakal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Her oluşturulduğunda farklı bir kart numarası tanımlıyor diye biliyordum. Eğer dediğiniz gibiyse, netten kredi kartı algoritması ile rasgele rakamlar oluşturulup kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    garanti ve enpara sanal kartlarını kullandım
    Sanal kart bu bankalarda hep aynı numaradır. Son kullanma tarihi ve CVC kodu da aynıdır

sadece limitini istediğin an arttırıp azaltabilirsin

her seferinde farklı bir sanal kart bankalar vermez
    öyle olsaydı millet her ay yeni bir netflix hesabı açıp bedava kullanırdı

• cosef kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapıyorlar. Sanal Kart Numaraları da değişiyor. Örnek VakıfBank. Yurtdışından yaptığım her alışveriş için farklı sanal kart kullanıyorum. Her seferinde numara, son kullanma tarihi ve CVV2 kodu değişiyor.
  • Ya hu istemiyorum şunun konularını görneyi bu nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.