Arkadaşlar araba kullanmayı yeni öğreniyorum. İkinci el bir araçla acemiliğimi çıkarmak istedim fakat ikinci el araçların fiyat yüksekliği ve güvenilirlik konusundaki problemleri kafamı karıştırdı. Şu anda 40 binden fazla bir para ayırdım araba için.Ama araba kullanmayı ıyıce ogrendıgımde bu fıyata bır araba almak ıstıyorum. ögrenme asamasında yarısı pesın yarısı kredı ıle 30 bın cıvarında otomatik vites 0 micra mı almalıyım yoksa ikinci el 20 bın tl cıvarında otomatık bir arac mı? lutfen bir fikir verın ??? bu arada boyum 1.75 mıcraya sıgar mıyım bu da bı soru?
İlk aracınızı otomatik alırsanız ileride düz vites araba kullanmakta zorlanırsınız, tercih etmezsiniz. Bu nedenle başlangıç önemli.
Acemi iseniz, kaza yapma ihtimaliniz yüksek demektir, bu nedenle yerli araba bakmanızda fayda var, zira küçük yedek parçalar için uzun süreli bekleyişler bazen can sıkabiliyor. Bende acemiyken sıfır Clio3 almıştım, 2 sene sonra ilk kazamda pert oldu :)) ilk kazamda oldukça ağır bir kazaydı, aracın güvenli oluşu nedeniyle herhangi bir sağlık problemi yaşamadım. Aracın güvenli olması da bu nedenle önemli...
infiniti Q30 bakin.
2. el piyasası iyi 20 bin tl civarı araç alın 2 sene kullan sonra sat 0 km risk senin için bu riskide alma bence
albea veya palio kardeşim parça ucuz ekonomik ...
hyundai getz 1.5vgt alın.
İLK KAZANIZI 2 SENE SONRA YAPTIM DEMISSINIZ ACEMİLİK BU KADAR GEC MI ATILIYOR :(( BEN DE 3-4 AYDA ÖĞRENİR 2012 HONDA ALIRIM DİYORDUM.. pOOfff ... 2002 RENO CLIO VARMIS OTOMATIK 15 BINE SANIRIM BU ARABA VURUP KIRMAK ICIN IDEAL OLUR NE DERSINIZ? BIR DE NEDEN ISMIMIN ALTINDA ER YAZIYOR? VE DIGERLERI TEGMEN YARBAY VS ?
20.000 TL ikinci el 2005 Opel Corsa CDTİ yada 2005 Ford Fiesta Dizel alıp. Kafanız rahat, güvenli bir şekilde araba öğrenirsiniz ama araba öğrenmek bence öle sandığınız gibi üç, dört ayda olcak bişey değil. En az bir yılınızı alır tabi sürekli kullanıcaksınız. Birde araba öğrenirken başkalarının hayatına kasdetmeden öğrenirseniz sevinirim.
acemi şoför için her zaman broadway öneriyorum mümkünse hidrolik direksiyonsuz
quote:
Orijinalden alıntı: 35turka
20.000 TL ikinci el 2005 Opel Corsa CDTİ yada 2005 Ford Fiesta Dizel alıp. Kafanız rahat, güvenli bir şekilde araba öğrenirsiniz ama araba öğrenmek bence öle sandığınız gibi üç, dört ayda olcak bişey değil. En az bir yılınızı alır tabi sürekli kullanıcaksınız. Birde araba öğrenirken başkalarının hayatına kasdetmeden öğrenirseniz sevinirim.
TEŞEKURLER... HAKLISINIZ YAZILANLARDAN ANLASILAN BU İŞ 3-4 AYDA OLACAK SEY DEGIL... BU KONUDA UYACAGIM BI KAC KURAL VARDI. BUNLARDAN BIRISI İLK 3 AY BOYUNCA YANIMDA HOCA OLMADAN ARAC KULLANMAMAKTI. UMARIM HAYATIM BOYUNCA KIMSEYE BIR ZARAR VERMEM:))) EN AZINDAN TRAFIKTE:p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme