Şimdi Ara

Acemi askere yapılan eziyet (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
3
Favori
43.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
432 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerliğin en zor kısmıdır cahil insanlar. Böylelerini görünce memleketin geleceği için endişe duyuyor insan. Toplumda bu insanlarla beraber yaşıyoruz malesef. Bu saçmalıklara maruz kalan kardeşimiz için travma yaratmak yerine daha güçlü bir birey olmasına katkı sağlar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jenark

Ona devrecilik değil sıracılık diyorlardı ben askerdeyken en azından yanlış mıyım

Alıntıları Göster
    Kardesim 15 sene oldu askerlik yapali, konu devrecilik siracilik değil. Verilen mesaji almalari onemli.

2- kimse bana devrecilik vs diye maval okumasın. Bende yaptım , kısa dönem olarak yaptım ve en üst rütbe bendeydi, askerlik yaptığım yere gittiğimde ilk işim bu devrecilik olayına son vermekti. Ulan aynı yaştaki bebeler birbirlerine eziyet etmeyi devrecilik, hak olarak görüyorlar. Bende sonra devrecilik yaptıklar mı bilmem ama benim zamanımda 3 celp dönemi acemi er geldi ve hepsi ile görüşürüm ve hepsi “Allah razı olsun” dediler, hala da diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 7 Haziran 2020; 20:24:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.
    Dedi asker ocağını ana kucağı sanan kişi. Bende çavuştum o videoda sadece çocuğa zulum yapılmış ben bölüğe komple zulum ediyordum o nasıl olacak beni kim cezalandırıcak peki. Asker ocağı çok farklıdır orada olan şey alt devrenin üst devreye itaat etmesini sağlamaktır. O çocuk biraz saf gözüküyor diye fazla üzerine gitmişler fakat askerlerin geneli bu tavra topluca maruz kalır kişisel değildir . askerliğin ilk 3 ayı kalan aylara bedeldir. Düzen bu şekilde sağlanıyor başka çözümü yok heleki senin gibi ergenler askerliğinin ilk gününde böyle maval okursa askeriyenin nizamı kalmaz kaos hakim olur.
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Dedi asker ocağını ana kucağı sanan kişi. Bende çavuştum o videoda sadece çocuğa zulum yapılmış ben bölüğe komple zulum ediyordum o nasıl olacak beni kim cezalandırıcak peki. Asker ocağı çok farklıdır orada olan şey alt devrenin üst devreye itaat etmesini sağlamaktır. O çocuk biraz saf gözüküyor diye fazla üzerine gitmişler fakat askerlerin geneli bu tavra topluca maruz kalır kişisel değildir . askerliğin ilk 3 ayı kalan aylara bedeldir. Düzen bu şekilde sağlanıyor başka çözümü yok heleki senin gibi ergenler askerliğinin ilk gününde böyle maval okursa askeriyenin nizamı kalmaz kaos hakim olur.

Alıntıları Göster
    Ahahahah bulmussun gariban çocukları yaparsin zulmunu. Karşına İki-üç tane aklı başında ta**akli biri gelse, gorurdum seni.
    Sivil hayatinda ezilen kisiler senin dedigini yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 7 Haziran 2020; 21:5:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen bölüğe zulüm ederken askerlerin içinden geçeni tahmin edip içinden ettiği küfürleri hak ettiğinin farkında olman güzel. Ve burda yaptığın kötülükle utanmadan avunuyorsun . Üst devreye itaat edicek yahu nasıl bir ego bu. 15 ay askerlik yaptım sizin gibi egolu denk gelmedi gelseydi keşke . Askerlik emir komuta ama keyfi kimse kimseyi ezemez hattinizi bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 7 Haziran 2020; 21:5:45 >

• Şuan bu durumlar çok istisnai her yerde olmaz askere gitmeyenler takılmasın zaten sürede kısa hayatın her döneminde okul olur iş olur askerlik olur böyle tipler karşınıza çıkacaktır ezdirmezsen hiçbir şey olmaz 1-2 deneme yapar sonra peşini bırakır yoksa her fırsatta ezerler ben askerlik yapali 20 yılı geçti Yayladağ Suriye hudutunda yaptım böyle şeyler denk gelmedi amma illaki benzer şeyler olmuştur, bir arkadaşım ısparta dağ komando okulunda acemi iken ziyarete gitmiştim orda müthiş devrecilik ve dayak vardı arkadaşa ziyarete gittiğimde yiyecek birşeyler yaptırmıştım beraber yiyorduk yanımızdan normal rutbesiz asker geçti bir anda benim arkadaş toparlandı ayağa kalktı selam durdu suratindaki korku ifadesi hiç hoş değildi selam verdiği adam hepi topu üst devresiydi ama ağır eziyorlarmiş Isparta'da ozamanlar.

Orijinalden alıntı: mehdrive

Şuan bu durumlar çok istisnai her yerde olmaz askere gitmeyenler takılmasın zaten sürede kısa hayatın her döneminde okul olur iş olur askerlik olur böyle tipler karşınıza çıkacaktır ezdirmezsen hiçbir şey olmaz 1-2 deneme yapar sonra peşini bırakır yoksa her fırsatta ezerler ben askerlik yapali 20 yılı geçti Yayladağ Suriye hudutunda yaptım böyle şeyler denk gelmedi amma illaki benzer şeyler olmuştur, bir arkadaşım ısparta dağ komando okulunda acemi iken ziyarete gitmiştim orda müthiş devrecilik ve dayak vardı arkadaşa ziyarete gittiğimde yiyecek birşeyler yaptırmıştım beraber yiyorduk yanımızdan normal rutbesiz asker geçti bir anda benim arkadaş toparlandı ayağa kalktı selam durdu suratindaki korku ifadesi hiç hoş değildi selam verdiği adam hepi topu üst devresiydi ama ağır eziyorlarmiş Isparta'da ozamanlar.
    Devrecilik ve dayak derken

Durup dururken zorbalık yapıp mı dövüyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: thsnblt

Sen bölüğe zulüm ederken askerlerin içinden geçeni tahmin edip içinden ettiği küfürleri hak ettiğinin farkında olman güzel. Ve burda yaptığın kötülükle utanmadan avunuyorsun . Üst devreye itaat edicek yahu nasıl bir ego bu. 15 ay askerlik yaptım sizin gibi egolu denk gelmedi gelseydi keşke . Askerlik emir komuta ama keyfi kimse kimseyi ezemez hattinizi bilin.

Alıntıları Göster
    Bu nasıl bir ön yargı ya ulan ben teskere aldığımda alt devrelerimin yarısı ağlıyordu üzüntüden saçma sapan kekolarla karıştırma beni.
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Ahahahah bulmussun gariban çocukları yaparsin zulmunu. Karşına İki-üç tane aklı başında ta**akli biri gelse, gorurdum seni.
    Sivil hayatinda ezilen kisiler senin dedigini yapar.

Alıntıları Göster
    Kardeş orada zulüm yapanları desteklemiyorum zaten onlar çavuş falan değiller çavuş dediğin ezik insanlarla uğraşmaz bütün bölükle uğraşır kimse höd diyemez. benim bölüğümde bu tarz şeyler olmuyordu benden önceki çavuşlar da bende izin vermiyorduk. ama ben nedersem oluyordu bunun tek yolu itaat ettirmek.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kardeş tam da senin gibi tüm bölüğe zulüm etme hakkını kendinde gören 20 yaşında bir çavuşla papaz oldum kavga çıkardı yumruk attı ve arbede de başını yardım ve trakyaya sürüldüm askerliğim uzadı bisürü ceza aldım tüm askerliğim rdm lerle geçti ama o çavuşun kafaya baya dikiş attılar hava değişimi aldı 2 ay. Demem o ki herkes çekmez bu zulmü birgün kafası atar adamın ve zulmeden karşılığını alır sonra da başa gelen çekilir ama herkes eyvallah etmez. Ben bunu yaptığım için pişman oldum ve o çocukla kendi isteğimle sonradan da helalleştim ama işte sabır taşı çatladığında bunlar olabiliyor. Orası asker ocağı insanların çoğu birsürü farklı duygularla gidiyor çoğu vatanına hizmet etmek istiyor gönüllü gidiyor ve kötü muamele gördüğünde bu insanlar vatandan milletten soğur sadece başka da bir anlamı olmaz

Senin övmeye çalıştığın şeyin(devreciliğin) günümüz modern ordularında yeri yoktur. Senin övmeye çalıştığın şey gençleri askeriyeden soğutur şuan aslında suç işliyorsun bir savcı şu mesajlarını okusa askerlikten soğutmaktan dava bile açabilir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 7 Haziran 2020; 22:36:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2020 hala devrecilik mi var.

Hadi askerliğin kendi içindeki düzenidir devrecilik diyelim.
    Bu devrecilik değil ''asker'' diye, Türk silahlı kuvvetlerine alınan ve haliylede ciddiye alınan,sivil hayatta vasıfsız bir eziğin show'udur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 7 Haziran 2020; 22:43:24 >

Orijinalden alıntı: gecekorrr

Ben askerliğimi edremitte yapmıştım orda da aynı düzen hakimdi.Komutanlara şikayet etseniz bile hiçbir şey yapmıyorlar aynı hapishane flimleri gibi.Bide buna bi isim bulmuşlar devrecilik
    Kaç yılında

Orijinalden alıntı: gecekorrr

368 KD
    Bu videodaki gibi mi yaptılar hocam size?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.