Şimdi Ara

ace codec & kazaa codec ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu codecler hep başımı ağrıtmıştır..

çoğunlukla ace codec player kullanmaktayım.. ama ilk kurduğumdan beri kendini geliştirmedi .. yada ben öyle biliyorum..

öte yandan kazaa codec hep kendini geliştirmiştir..

ama yinede ace den memnunum ..

size sormak istediğim ..

1. acaba hangi codec programını kullanıyorsunuz..

2. ACE CODEC yeni versiyonu çıkıyor mu .. ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum .. versiyon numarasını bilmiyorum ama.. o zamanda 49 mb lık dosyaydı şimdide.. hatta link bile aynı diyebilirim..

3. sıra sizde.. codec önerin ...

teşşşekür ederim.. saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 12 Temmuz 2007; 6:37:26 >

• K-lite kullanıyorum.
    Kullanıcı için lüzumlu olan codec lerin tümüne sahip olmakla birlikte kullandığım video oynatıcılarlada çok uyumlu ve stabil çalışıyor. Birde, sorun yaşama ihtimalime karşın VLC player sürekli kuruludur kendi içinde barındırdığı codecler sayesinde daha entegre çalışarak açılması zor olan videolarda çok başarılıdır.
    Ace ise, çok geniş bir yelpazeye sahip olmasına rağmen gerekli gereksiz birsürü şey yüklüyor.
    Gerekli olarak yükledikleri de bazı oynatıcılarla uyumlu çalışmayabiliyor. Belki de daha çok profesyonel kullanıma hitab ediyordur. Bilemiyorum.
    Ama kedi açımdan baktığımda uyumsuzluk sorunu yaşamamın yanında birde sistemde bu kadar yer işgal etmesi beni k-lite kullanmaya yöneltiyor.
  • k-lite codec pack

hiç sorun yaşamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

k-lite codec pack

hiç sorun yaşamadım

ben yaşadım sporx tv nin videoları nı göstermiyordu

storm codec halletti
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

K-lite kullanıyorum.
    Kullanıcı için lüzumlu olan codec lerin tümüne sahip olmakla birlikte kullandığım video oynatıcılarlada çok uyumlu ve stabil çalışıyor. Birde, sorun yaşama ihtimalime karşın VLC player sürekli kuruludur kendi içinde barındırdığı codecler sayesinde daha entegre çalışarak açılması zor olan videolarda çok başarılıdır.
    Ace ise, çok geniş bir yelpazeye sahip olmasına rağmen gerekli gereksiz birsürü şey yüklüyor.
    Gerekli olarak yükledikleri de bazı oynatıcılarla uyumlu çalışmayabiliyor. Belki de daha çok profesyonel kullanıma hitab ediyordur. Bilemiyorum.
    Ama kedi açımdan baktığımda uyumsuzluk sorunu yaşamamın yanında birde sistemde bu kadar yer işgal etmesi beni k-lite kullanmaya yöneltiyor.

bilgisayarıma format atana kadar k-lite kullanayım .. bir deneyim..

acaba bu codec freeware mi yoksa ksııtlı mı

• quote:

Orjinalden alıntı: yusufziya

bilgisayarıma format atana kadar k-lite kullanayım .. bir deneyim..

acaba bu codec freeware mi yoksa ksııtlı mı

K-Lite Mega Codec Pack freeware bir programdır:

http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BS PLAYER + VLC + CODEC SORUNU...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende baya bi süre kullandıktan sonra ace codec i yeni versiyon varmı dye baktığımda bulamadım codec kurulumunda önce power codec paketini kullanıyorum onun üstünede yeni versiyon ffdshow kuruyorum bazen power codec yerine ace ı kuruyorum
  • PowerCodecPack-9.0 Kullanıyom bir sorun yok
  • PowerCodecPack-9.0 Kullanıyom bir sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.