Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
466.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca aldıgım adam tek gırıslı lpg taktırmıs bu nasıl performans verırmıı
  • nafi38 bey benim araçta ruhsatta 1341cc görünüyo.ayrıca benim lpgde tek nokta.lpg montajı yapan bi kaç yerle görüştüm sıralı sistemle yakıt tasarrufu ve performans olarak %10 farkedecegini söylediler.o yüzden tüm sistemi degiştirmenin geregi yok diye düşünüyorum.arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah.

ayrıca bu gün yaptıgım son ölçümle benim araç 172 km yi 20 litre gazla gitti.gazın litresi 2.07 oldugunu düşünürsek 24.4 kuruş yakar. buda iyi heralde fazla kurcalamamak gerek.
  • Tüm GLS 1.5 cc kullacılarına ;

Eğer aracınız GLS 1.5 ise SIRALI sistem kullanılmalı. Tek Noktadan çalışmada bazen motor aksamına zarar verebilmektedir.
    Adı üstünde 1.5 12V üstten egzantrik çok nokta enjeksiyonlu.
    Bu araca siz nasıl
    Tek nokta enjeksiyon LPG takabilirsiniz ?
  • crom cok tsk ederım gercekten kafama takıldı cunku satarken problem olur dıye dusundum ve bırde a caba motor gercekten 1.3 mu dıye dusundyum sordugumuz butun ustalar 1.5 gls enjeksıyonlu dedı anlamadık bızde ama motor canavar gıbı 1.3 olsakarburotorlu olur ve cekısı cok kotu kullandıgım ıcın bılıyorum bılgı verdıgın ıcın tsk ederım gercekkten rahatlattın benı cok saol
  • ogunmas kardes ben taktırmadım aldıgım arkadas onu taktırmıs lpg cı fark olmaz demıs cok kucuk fark var demıs o yuzden bunu taktırmıslar.. bır sorum daha olacak bugun ruhsatı duzelltırebılırmıyım 1341 ıbaresını 1500 gls yaptırma sansım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafi38

ogunmas kardes ben taktırmadım aldıgım arkadas onu taktırmıs lpg cı fark olmaz demıs cok kucuk fark var demıs o yuzden bunu taktırmıslar.. bır sorum daha olacak bugun ruhsatı duzelltırebılırmıyım 1341 ıbaresını 1500 gls yaptırma sansım varmı ?

Ruhsat değişimi ile ilgili Tuv ile bağlantı olması gerekiyor.
    Keyfe keder 1341cc yerne 1495cc yazıdırılabilirmi sormak lağzım yanlış olmasın.

Yoksa Trafikte değişim bedeli 40 TL + 2-5 gün sorunsuz işlem yapılabiliyor.

BAna sorarsan bırak kalsın :) Vergi ödemede avantaj sağlar.
    Motor Sonuçta Enjeksiyon sistem ise 1.5 cc dir.
    KARBÜRÜTÖR sistem ise 1.3 cc dir.
  • yaptırdım kardes ruhsata 1495 cc olarak yazdırdım kafam rahatladı ek ucret alınmadı sıgortacı arkadasım herseyını hallettı saolsun o ılgılendı yalnız bı problem daha var 1. vıteste araba 30 dan yukarı gıtmıyor bastımmı bagırıyor 20 de 3.500 devırde oluyor tupte sızce bu normal mı
  • ve 4. vıteste 80 dedımı 3 bın devıre gelıyor araba bu normal mı arkadaslar lutfen cvp verın
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Aranıza yeni katıldım.
    bir sorum olacaktı:

2000 model LX yumurta kasa accent araç var ve almayı düşünüyorum.
    kliması yok, araç LPGli ve garaj aracıymış 94.000 km yapmış. kazası ve boyası yok. rengi farklı biraz koyu ne renk oldugunu bende bilmiyorum :) fiyatı: 10.000 TL
    yarın ustaya gidecegiz sahibiyle birlikte.
    bana çok iyi geldi sizinde görüşlerinizi almak istedim.
    küçük bir şehirde memurum memleketim 600 km uzaklıkta.
    bu küçük şehirde ve gerekse memlekete gitmek istediğimde işimi görür m?
    ayrıca alırsam ilk aracım olacak biraz tecrübesizim ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msfr27 -- 28 Aralık 2010; 23:24:32 >
  • arkadaşlar bişey soracam sabahları arabayı ilk çalıştırdığımda yani araba soğukken arabanın devri 2500 dv.araba 1.3 lpg li araba ısınıca 900 dv falan düşüyor benim buna yapabileceğim bişey varmı tşk.
  • quote:

yaptırdım kardes ruhsata 1495 cc olarak yazdırdım kafam rahatladı ek ucret alınmadı sıgortacı arkadasım herseyını hallettı saolsun o ılgılendı yalnız bı problem daha var 1. vıteste araba 30 dan yukarı gıtmıyor bastımmı bagırıyor 20 de 3.500 devırde oluyor tupte sızce bu normal mı

GEçmiş olsun kafanzı rahat olur.

vites LPG de bu sorunu yaşıyorsanız LPG ayarlarını tekrar kontrol ettirin.

Birazsa Tek nokta çok nokta sıralı farkı olabilr.
    4. Vites 100-120 rahat yapabilmeli 3000-4000 d/dk da
  • quote:

Orijinalden alıntı: msfr27

Merhaba Arkadaşlar.
    Aranıza yeni katıldım.
    bir sorum olacaktı:

kliması yok, araç LPGli ve garaj aracıymış 94.000 km yapmış. kazası ve boyası yok. rengi farklı biraz koyu ne renk oldugunu bende bilmiyorum :) fiyatı: 10.000 TL
    ayrıca alırsam ilk aracım olacak biraz tecrübesizim ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Araç araçtır. İşinizi görür. 1.3 ler karbürütörlüdür.
    Yine de yeniliyorum. Karbürütörlü ile Enjeksiyonlu çok farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: trimpot79

arkadaşlar bişey soracam sabahları arabayı ilk çalıştırdığımda yani araba soğukken arabanın devri 2500 dv.araba 1.3 lpg li araba ısınıca 900 dv falan düşüyor benim buna yapabileceğim bişey varmı tşk.

Normale yakın
  • saol ogunmas 4. vıtes ve 5. vıteste sorunyok dun 5. vıteste 140 yaptım ama kalkarken cok bagıryor devır 3000 bınde 20 km ıle gıdıyor anlam veremedım
  • guzel kardesım bence 1.3 lere hıc bulasma karburatorlu uzun yola gelmez burda kullanan arkadasların hıc bırı memnun degıl haberın olsun alacaksan 1.5 gls en babası :)
  • quote:

saol ogunmas 4. vıtes ve 5. vıteste sorunyok dun 5. vıteste 140 yaptım ama kalkarken cok bagıryor devır 3000 bınde 20 km ıle gıdıyor anlam veremedım

Baskı balatanızı bir kontrol ettirin. 3000 D/Dk da 20-30km sanki az gibi geldi.
    Ama, Gibi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: msfr27

Merhaba Arkadaşlar.
    Aranıza yeni katıldım.
    bir sorum olacaktı:

Teşekkürler.

Araç araçtır. İşinizi görür. 1.3 ler karbürütörlüdür.
    Yine de yeniliyorum. Karbürütörlü ile Enjeksiyonlu çok farklıdır.

Usta araç kaputtan ve çamurluklardan boyalı çıktı.
    sağlık olsun artık buluruz başka bi tane.

• lpg ayarlarını kontrool ettırdım normal ve baskı balata da da sıkıntı yok neyden olabılır acaba baska anlamıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

yaptırdım kardes ruhsata 1495 cc olarak yazdırdım kafam rahatladı ek ucret alınmadı sıgortacı arkadasım herseyını hallettı saolsun o ılgılendı yalnız bı problem daha var 1. vıteste araba 30 dan yukarı gıtmıyor bastımmı bagırıyor 20 de 3.500 devırde oluyor tupte sızce bu normal mı

GEçmiş olsun kafanzı rahat olur.

vites LPG de bu sorunu yaşıyorsanız LPG ayarlarını tekrar kontrol ettirin.

Birazsa Tek nokta çok nokta sıralı farkı olabilr.
    4. Vites 100-120 rahat yapabilmeli 3000-4000 d/dk da

• Nihayet bizim yımırta Baskı-Balata-Bilye-Fren Disk ve Balata değişimine gidiyor tüm filtrelerde değişcek bakalım 75 tl lik gazla 200 km yapan arac az yakcakmı yakmazsa ben yakcam onun çırasını teflonda kızartırım yımırtamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Nihayet bizim yımırta Baskı-Balata-Bilye-Fren Disk ve Balata değişimine gidiyor tüm filtrelerde değişcek bakalım 75 tl lik gazla 200 km yapan arac az yakcakmı yakmazsa ben yakcam onun çırasını teflonda kızartırım yımırtamı

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.