Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
466.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yımırtaya kıyılırmı kardes yaaa o benım cıft sarılı bırıcık yımırtamm :D kayserının canavarı masdallah bıde antıfırızıne baktırsaydım :D
  • 100 TL işçilik 100 tl orjinal valeo marka baskı+balata+bilye 50 tl ATİKER lpg beyni diyelim artık :D İNŞALLAH az yakcak artık
  • He demeyi unuttum Marş dinamosunun içinde dişli gibi bişi var o aşınmış biraz kaçırıyodu arada onu + hava + yağ filtrelerini değiştirttik
  • demın yımırtamın kıslık bakımınıda yaptırdım antırıfırını ayarlattım oh -30 dereceye kadar sıkıntı yok... bu arada cam suyunuda bosalttım en guzel cozum bu bence artık kafam rahat kısa meydan okuyabılırım...
  • GEçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Nihayet bizim yımırta Baskı-Balata-Bilye-Fren Disk ve Balata değişimine gidiyor tüm filtrelerde değişcek bakalım 75 tl lik gazla 200 km yapan arac az yakcakmı yakmazsa ben yakcam onun çırasını teflonda kızartırım yımırtamı

• İşte patinaj meraklısı bi gencin arabasından çıkan baskı balata+ bilye
     ACCENT YUMURTA / 1994-2000

Bilye

• Mübarek hava filtresi soba bacasına dönmüş
  • marş motoruda tamir oldu kız gibi mübarek kapı döşemelerini de yaptınmıydı tmm tam uzun yol arabası olur bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetozdogan06 -- 31 Aralık 2010; 16:27:16 >
  • Naptın arkadaşım sen ya,
    Hava filtresi soba bacası gibi dolu.
    Balata aman ... aman..

Senin araç gidiyormuş ya dua et
  • arkadaşlar bu yumurtanın benzin filtresi nerdedir acep.ilk çalıştıgında sanki benzin gelmiyo gibi tekliyo felan sonra gaza geçince düzeliyo.sanırım filtrede bi sorun var.
  • ayrıca yeni yılın herkese hayırlı olmasını dilerim.kazasız belasız ve sanayiden uzak bi yıl geçirin inşallah.
  • Yakıt biraz düştü gibi ama arabanın çekişide düştü 1,6 doğan gibi kaçıyodu kerata şimdi dip gaz çıkmıyo yokuşu ama olsun yavaş gitsin ama az yaksın yeterki
    Yeni yılınız Kutlu olsun ALLAH az zamlı akaryakıt nasip eylesin bize yeni yılda
  • Yeni yılınız kutlu olasun arkadaşlar.
  • yha ahmet abi son zamlarla birlikte bnm depo 85 tl ye dolmaya başladı ve araba yine doqal olrk 200 km gidio abi bende sen gibi aynı şekilde bütün parçalarını deqiştirdim yine aynı oldu ama arabanın lpg beyni deqişmedi sizin orda bu beyin 50 tl mi şimdi bna burda 125 tl dediler takması filan içinde
  • temiz 1.5 gls arıyorum 10.000'e kadar bursa'dayım.
    sizden olmak istiyorum ben deee :)))
  • ben 10 bın lıraya aldım dun pazar cıkarttım 11 verdıler vermedım :D
    quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

temiz 1.5 gls arıyorum 10.000'e kadar bursa'dayım.
    sizden olmak istiyorum ben deee :)))
  • ONDER biz atiker beyni 50 tl ye aldık ona işcilik vermedik baskı balata işçiliğnin içinde kaynadı oda
  • Arkadaşlar benim 1.5 yumurtanın yağ kapağında beyaz renkli köpük oluşuyor. Temizledim bir kaç gün sonra gene oluştu çok değil, sadece kapak iç kısmında var, yağda beyazlaşma yok. Neden olabhhr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Arkadaşlar benim 1.5 yumurtanın yağ kapağında beyaz renkli köpük oluşuyor. Temizledim bir kaç gün sonra gene oluştu çok değil, sadece kapak iç kısmında var, yağda beyazlaşma yok. Neden olabhhr

ÇOk ilginç hiç öyle bişiyle karşılaşmamıştım bizde yağ katran gibiydi büyükşehire belediyesine bağışladık
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.