Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
466.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün annem arabanın camını ttemizleme için inip kapıyı kapatınca çat kilitler kapanmış araç çalışır halde tam 2 saat çalıştı ve hararete dair en ufak belirti yoktu arka sağ kapı camı krikosu bozuktu zaten asıldık cama indirdik actık kapıyı
  • abi buji+buji kabloları daha 2 ay olmadı deqişeli başka bi yerden yapıo ama nerden sol taraftan çamurlugun içinden bi yerden oluo bence bu olay ama neresi çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ÖNDER_64

abi buji+buji kabloları daha 2 ay olmadı deqişeli başka bi yerden yapıo ama nerden sol taraftan çamurlugun içinden bi yerden oluo bence bu olay ama neresi çözemedim

Konuyu hatırlamadım..
  • ya arkadaşlar bi sorum olçak gecende kafama takı8ldı bnm zamanında yani fazla olmadı ama neyse 95 mod. doqan slX'im vardı bu araçlarda (otomatiK ataŞlemE) vardı bu sistem acaba bnm accent'de varmı bilqisi olan varmı vea bu sistem hakkında :=)
  • ogunmas bey:

benim araç 97 gls 1.5 otamatik . direksiyonu tam sol yapıp ilerledigimde sol ön teker civarından bi tür tıkırdama sesi(sanki teker biyere sürtüyomuş gibi)geliyor.saga çevirdigimde yada düz giderken bi sıkıntı yok. nedendir acaba?
  • sayın ogünmas, 99 model full donanımlı 125000de accentim var arabamdan çok memnunum ama geçenlerde focusla kapıştım araba 6000 devirde gaz kesiyor, sizce bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ÖNDER_64

ya arkadaşlar bi sorum olçak gecende kafama takı8ldı bnm zamanında yani fazla olmadı ama neyse 95 mod. doqan slX'im vardı bu araçlarda (otomatiK ataŞlemE) vardı bu sistem acaba bnm accent'de varmı bilqisi olan varmı vea bu sistem hakkında :=)

Accentler karbürütörlüde olsa Beyin ateşlemelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crom

ogunmas bey:

benim araç 97 gls 1.5 otamatik . direksiyonu tam sol yapıp ilerledigimde sol ön teker civarından bi tür tıkırdama sesi(sanki teker biyere sürtüyomuş gibi)geliyor.saga çevirdigimde yada düz giderken bi sıkıntı yok. nedendir acaba?

Sol aks kafasını kontrol ettirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhek

sayın ogünmas, 99 model full donanımlı 125000de accentim var arabamdan çok memnunum ama geçenlerde focusla kapıştım araba 6000 devirde gaz kesiyor, sizce bu normal mi?

Gayet normal :) motor koruması .
  • crom arkadaşım bizimde öyle bi problemimiz vardı TIKIRTI burcu die bi parçası değişti ve düzeldi. orjinali 10 tl bu parçanın.
  • mhek bende öle bişi yok 1,3 motorun güzel yanı da bu daya 8 bine kadar devri var depi patlamassa geçenlerde aracı benzine aldım pistonlar bayram etsin die 4bin devirden sonra (TENCERE KAPAĞI TİTRERMİŞCESİNE Bİ SES GELİYO ) ama inadına 8 bini gördüm havaya uçucak gibiydi araç ama ilginçtirki aracın iymelenmesi değişti o günden sonra daha bi seri oldu sanki motormu açıldı ne

• ogunmas ve ahmet bey cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

ogunmas ve ahmet bey cevaplarınız için teşekkür ederim.

Crom pm attım sana iletildimi anlamadım elimde 2. el pc parçaları var ilgilenirsen pm me
  • arkadaşlar benim araç 100 km de 13 litre gaz yakıyo.yaklaşık 27 kuruş.1.5 gls otomatik vites.bi ayar yaptırdım 25 kuruş yaktı sonra tekrar 28 kuruşa çıktı.son zamlarda sonra yakıtını ölçen varmı?benim düldülmü çok yakıyo yoksa genelde bölemi?bide beyin 6-7 senelik ondan yaparmı?ne yapmak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crom -- 21 Aralık 2010; 23:10:08 >
  • ahmet bey pm niz gelmedi.
  • GSM numaramı onaylayamıyorum
  • quote:

arkadaşlar benim araç 100 km de 13 litre gaz yakıyo.yaklaşık 27 kuruş.1.5 gls otomatik vites.bi ayar yaptırdım 25 kuruş yaktı sonra tekrar 28 kuruşa çıktı.son zamlarda sonra yakıtını ölçen varmı?benim düldülmü çok yakıyo yoksa genelde bölemi?bide beyin 6-7 senelik ondan yaparmı?ne yapmak lazım ?

Karbürütörlü 1.3 ler 10Lt ile ortalama 80-85 km yapıyor. Sizinkisi 13 lt ile 100 km yapıyrosunuz .aslında 104 km yapması gerekiyor. Gayet normal.

Kr lara bakmayın. Zırt pırt zam geliyor !!!
  • ben 90tl lik gazla 470km yaptım gayet normal gibi geldi şu anda tek sorunum kış olmasından dolayı gaza geç geçmesi sıralı sistemin
  • merhabalar bende sizin gibi 98 hyundai 1,3 ls kullanıcısı oldum ama 1,3 araba az yakar diye umut ederken lpg li olmasına ragmen baya yakıyo 37 lt gaz ile 250 km gibi gidebildim almadan tüm bakımlarını uşak hyundai yetkili serviste yaptırmış olmama ragmen benzinde mi kullansam acaba diye düşünüyorum lpg aldesa marka yakıtı düşürebilmek için ne yapabilirim teşekkürler
  • mer habalar arkadaslar ben bugun 98 model acent 1.5 gls aldım enjeksıyonlu motor elektırıklı camlar arka resıstans felan ama kafama takılan su ruhsatta 1341 cc gozukuyor bu nasıl bırsey anlam verebılen varmı
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.