Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
466.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz nette araştırdım. Kışın kısa mesafe kullanınca olabiliyormuş. Ben bu aralar öyle kullanıyorum. Arabada herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Biraz nette araştırdım. Kışın kısa mesafe kullanınca olabiliyormuş. Ben bu aralar öyle kullanıyorum. Arabada herhangi bir sorun yok.

tesekkurler bilginiz icin.
    ben de bu kis kisa mesafe kullaniyorum. bakayim ben de de ayni sorun olacak mi.

benim arac 97 accent gls
  • Değerli Yımırtacı abilerim. Bizim keratanın tavanını temizlicem temizlik ürünlerinden hangisini önerirsiniz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Değerli Yımırtacı abilerim. Bizim keratanın tavanını temizlicem temizlik ürünlerinden hangisini önerirsiniz????

Loc ile olabilir, El sıvı temizleyici olabilir.
  • Kapı Fitillerine vazelin sürdüm Çukura girdiğimdeki kulaklarından kopup yere düşmüş motor sesi kesildi Artık kapılardan ses gelmiyor...Card readerimi kaybettim resimleri atamıyorum

• Arkadaşlar bugün yaklaşık 15-20km yol aldıktan sonra kaloriferden yanık kokusu gelmeye başladı, hararet göstergesi normaldi, kaputu açtım anormal bir durum yoktu acaba gösterge yanlış fan devreye girmiyor mu diye düşündüm olduğu yerde biraz gaz verdim fanda devreye giriyor, bindim devam ettim kokuyu kesti yaklaşık 5-10 km sonra yeniden iğrenç bir koku acaba elektrik tertibatında bir sorun olabilir mi? Bilgisi olanların veya böyle birşey başına gelmiş olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhek

Arkadaşlar bugün yaklaşık 15-20km yol aldıktan sonra kaloriferden yanık kokusu gelmeye başladı, hararet göstergesi normaldi, kaputu açtım anormal bir durum yoktu acaba gösterge yanlış fan devreye girmiyor mu diye düşündüm olduğu yerde biraz gaz verdim fanda devreye giriyor, bindim devam ettim kokuyu kesti yaklaşık 5-10 km sonra yeniden iğrenç bir koku acaba elektrik tertibatında bir sorun olabilir mi? Bilgisi olanların veya böyle birşey başına gelmiş olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...

İlginç hiç anlamam acaba kalorifer peteğinden geliyo bence geçen havalandırma deliğinden yaprak çıkartmıştım acaba sizin peteğede plastik türü bişey yapışıp koku yapmış olabilirmi??

Bu arada pazar günü bizim keratayı yıkadım parladı mübarek
     ACCENT YUMURTA / 1994-2000

Buda komşunun kore gazisi accenti biraz kırık döküktürde
    aradaki 7 farkı bulun

Arka siyah çıta biraz sırıttı ama gls gibi oldu bea

App plaka yapcaktım bizim bagaj kapağı biraz zor kapanıyo sert kapatmak gerek o yüzden plaka düşme ihtimali var ama yapcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Kapı Fitillerine vazelin sürdüm Çukura girdiğimdeki kulaklarından kopup yere düşmüş motor sesi kesildi Artık kapılardan ses gelmiyor...Card readerimi kaybettim resimleri atamıyorum

Süper...

•  ACCENT YUMURTA / 1994-2000

Bu kutucukta kırmızı ışık yanıp sönüyor geçen koltuğu yatırdım biri ordan göz kırptı sol üst taraftan en baştaki yanıyor nedir bu hikmeti nedir bunun
  • Okutucuk malzeme gözü, Tel, cigara, çakmak yeri.

Kırmzı ışık dersen, puanlık uzman sorusu :) Oraya hiç çalışmadım :(
  • Kutucuğa yakından bakalım kırmızı sinyallerin yandığı noktalar belli oluyor tel kamerası idare ediverin gari
  • Beyler accent gls ile uzun yol tüketim değerleriniz neler.Babam 10 yıldır 97 accent gls sahibi ben bu araçla araçta 6 yetişkin bagaj dolu eskişehir izmir arasında 6,9lt/100km LPG tüketim değeri yakaladım.Ama çok nazik ve stabil kullanarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Beyler accent gls ile uzun yol tüketim değerleriniz neler.Babam 10 yıldır 97 accent gls sahibi ben bu araçla araçta 6 yetişkin bagaj dolu eskişehir izmir arasında 6,9lt/100km LPG tüketim değeri yakaladım.Ama çok nazik ve stabil kullanarak

Ben senin ki kadar basarili degilim.

ankara bursa arasinda 4 yetiskin bagaj dolu, genelde 100-110 arasi ve nadiren 120-130 arasi bir surus ile 8.5lt/100km lpg tuletimi ve bu orani 3-4 seferdir hep ayni degismedi.

Ben de bir sonraki sefer dikkat edecegim. bakalim ne olucak.

senin nazik ve stabil surusun nasil bir surus?

97 accent gls
  • Benim eski aracım 96 GLS de sizin kadar başarılı değildim.

45 LT Benzin ile 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu ortalama 120-130 ile 600 Km gidebiliyordum.
  • Ben tempra sahibiyim ama gönlüm hyundai'de bir türlü nasip olmadı hyundai.Kendi aracımla temprayla (karbürotörlüdür) Manisa artvin güzergahında arabada 2 yetişkin bir çocuk ve artı olarak 4 yetişkine bedel ağırlıkta eşya mevcuttu (Askerlik için artvine gidiliyor bu yüzden ev araç ve gereçleri yüklenmişti) ortalama 8,5lt/100km lpg tüketti.ortalama olarak hızım 95km/h civarı diyebiliriz.Yeri geldi 120-130 yeri geldi 85km/h civarında seyir eyledim.
  • Bugün son olarak buji değişimi ve gaz ayarı yapıldı bizim yımırtaya yakıt tüketimide artık azalmassa yapack bişi yok artık sinirimden düz duvara girerim heralde :D 70 liralık gazla 200 km yazık valla benzinliğin verdiği promosyon ürünlerle doldu ev walla

• Beyler Hiç resim paylaşımı yapan yok olmuyo bea koyun gıcır yumurtalarıda gözümüz gönlümüz açılsın
  • Olsa dükkan senin. Olanlardan bekliyoruz yani :=) :=)
  • OGUNMAS UZUN YOLDA GİDERKEN İÇTEN KAPI AÇMA YERLERİNDEN SOĞUK GELİYO NE YAPMAM LAZIM? BİR DE BASKI BALATANIN İYİ DURUMDA OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM ŞÜPHELENİYORUM BU ARALAR

• BİR DE ARKADAŞLAR YENİ BİŞEY ÖĞRENDİM. YUMURTA KASALARIN TÜRKİYE VEYA GÜNEY KORE ÜRETİMİ OLDUKLARINI AYIRT EDEBİLİYOMUŞUZ.ŞASE NO YA BAKIN : N HARFİ İLE BAŞLIYOSA TÜRKİYE , K HARFİ İLE BAŞLIYOSA GÜNEY KORE ÜRETİMİDİR... benimkisi n harfi maalesef bizim türkler malzemeyi biraz kalitesiz tutmuş olabilir derdi bitmiyo haylaz yumurtamın...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.