Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
466.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: aykutersoy

ogusmas usta kolay gelsin,
    1999 1.3 lx aracım var sorunum şu arkadaki cam resistansları sol ve sağ taraftaki bağlantı telleri camdan çıkmış birisinin cam yapışma papucu var diğerinin yok bu nedenden dolayı resistansıma bastığımda hiç ışıkı yanmıyor, bu problemden dolayı oto camcıya gösterdim kim baksa cam değişmesi lazım diyor...Bende aracımın orjinali bozup cam taktırmak istemiyorum. Bende bunların camı yapışması gibi bir şeyi yokmu dedim olmaz dediler.

Malum kışta geldi nasl bir yardımda bulunursun. Bunun tamirini nası yaparız.

Sanrıım yapmanız gereken resimde detaylı açıklanmış.

Yollarda bozu kırılma var ise GÜMÜŞ yol tavsiye edebilirim.

ACCENT YUMURTA / 1994-2000

Yollarda herhangi bir sorun yok ustacım sadece camın sol ve sağ tarafındaki bağlantı yerleri çıkmış durumda birinisinin pabucu var diğerinini yok bu sorunu nasıl çözerim.

• * Pabuç komple yok ise pabuç bulup yada yapıp ! pabucu oraya yapıştırarak gümüş yol ile yol açılıp ucunu başlangıç teline leğimleyip sabitlemek gerekir.
    * PAbuç yeri kırılmış ise LEğim ile tutturulabilir.
    * pabuçta orada sadece , yol kopuk ise gümüş leğim ile yol yapılıp çalıştırılımalı.
    * her iki pabuç orada ise soketler takılıp rezistans test edilir , çalışmıyorsa motorda ve sürücü kısmında sigorta kontrol edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 11 Kasım 2010; 14:27:41 >
  • SLM OGUNMAS 1999 ACCENT LX VAR 20 TL GAZ ALDIM 55 KM GİTTİ FAZLA YAKMAYA BAŞLADI. BUJİ KABLOLARINI DEĞİŞTİRMİŞTİM Bİ KAÇ GÜNE KADAR ACABA YANLIŞ MI TAKILDI NOLDU . KAFAYI YİCEM ACİL YARDIMLARINI BEKLİYORUM
  • BİR DE BENİM ARKA CAM REZİSTANSININ ARADA İKİ ÇİZGİSİ .ALIŞMIO DİĞERLERİ BUĞUYU ÇÖZÜYO 2 PARMAK Bİ YER KALIO NE YAPMAM LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eggg

SLM OGUNMAS 1999 ACCENT LX VAR 20 TL GAZ ALDIM 55 KM GİTTİ FAZLA YAKMAYA BAŞLADI. BUJİ KABLOLARINI DEĞİŞTİRMİŞTİM Bİ KAÇ GÜNE KADAR ACABA YANLIŞ MI TAKILDI NOLDU . KAFAYI YİCEM ACİL YARDIMLARINI BEKLİYORUM

99 Lx Karbürütörlüdür.

Bujilerin değişimi gerekebilir.
    Karbürütör ayarlarınızın ve temizliğinizin olamsı ayrıca LPG niz düz sistem olduğundan LPG ayarlarının yeniden ayarlanması gerekebilir.
    20 tl 55 km demek 363,6 kr demektir. çok yüksek görünüyor.
    Bu aracın normal şartlarda şehiriçi yakıt tüketimi 100 km de 10,5 - 11,5 LT Benzin dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eggg

BİR DE BENİM ARKA CAM REZİSTANSININ ARADA İKİ ÇİZGİSİ .ALIŞMIO DİĞERLERİ BUĞUYU ÇÖZÜYO 2 PARMAK Bİ YER KALIO NE YAPMAM LAZIM

* Yol , akımı iletiyor gümüş yol yapılmış olabilir ancak direnç görevini yerine getirmiyor : ya gümüş yol yerine aynı omajda direnç eklenir yada öyle bırakılırç

* Yol kopmuş atlama ile çalıştırılmış olabilir. Sebebini bulup çözmek gerekir.
  • ARTIK İYİCE CANIMI SIKMAYA BAŞLADI BU ARACIN KALİBRATÖRLÜ OLMASI.SATIP YİNE YUMURTA KASA 2000 GLS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TEŞEKKÜRLER OGUNMAS
  • arkadaşlar benimkide çok yakıo yha aranızda yakıt sorununu çözen varmı 1,3 cc araba nasıl olurda 30 krş yakabilir anlam veremedim ben yha dogan lar bile bunlardan az yakıo bnm buji ve buji kablolarıda deqişti karbüratör ayarı yapıldı gaz ayarı yapıldı(usta 20 dk ugraştı gaz ayarı için) bakalım bayramda depoyu fulliçem ne kadar gitçek eqer durum deqişmesse tüp beyni deqişeçek
  • bu arada benim tüp beyni aldesa marka yumurtalarla uyumlu en iyi tüp beyni nedir markası ne bilen varmı warsa ondan taktıriyim
  • Bayram Hazırlığına başladım Plaka nın üstündeki siyah şerit bence çok sırıtıyodu (çirkin gözüküyodu) etraftaki accentcilerde genellikle orayı boyatmış e bende boya firmasında çalışıyorum zaten boyacı ustam saolsun yardımcı oldu

ACCENT YUMURTA / 1994-2000

taktığımdada ekicem foto.
  •  ACCENT YUMURTA / 1994-2000

Dün farkettim arabayı aldık sanırım 1 aydır yolda giderken direksiyonun duruş pozisyonuna bakmamışım acayip yamuk duruyor rot-balans ayarımı yapılcak şimdi buna yoksa lastik havaları falan mı kontrol etsek ?
  • Rot ayarı yaptır.
  • Cümleten geçmiş bayramınız mübarek olsun beyler bugün aracı rot-balans ayarı için sanayiye götürdük tahminen 20-30 tl ye hallederiz demiştik 250 tl masraf çıktı arabanın şasesi yamuk çıktı büyük kaza yapmış dedi ustalar şase düzeltildi amörtisörler değişti.
  • geçmiş olsun ahmet abi şu yakıta bi çare bulan yokmu yha gecen bi accent kulanıcısıyla konuştum araba ymurta kasa lpg li 1,5 motor war üstünde şehir içi ne yakıo dedim 18 kurş dedi bizimki 320 krş yakıo 2 katı fark war ne iş bu arakadaşlar ya
  • Ben buldum Gaz ayarı sonuna kadar açıkmış kıstık ayarı inş düşüş olcak yakıtta birazdan arabayı yıkamaya inicem gaz musluğunun fotosunu çeker koyarım sen bile yapabilirsin bu ayarı.
  • tamam abi bak bakalımda bende yapiyim oni ama servisteki usta da kıstım demişti bna
  • Çözüm çözümdür :)
  • accent 95 model 158000de ön kaputda değişme var klimasız hidrolik direksiyon fiyat 9250 dediler.8500 en son olur diyorlar.Acil görüşlerinize ihtiyacım var.Lpg hiç takılmamış araç 5 yıl garajda yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

accent 95 model 158000de ön kaputda değişme var klimasız hidrolik direksiyon fiyat 9250 dediler.8500 en son olur diyorlar.Acil görüşlerinize ihtiyacım var.Lpg hiç takılmamış araç 5 yıl garajda yatmış.

158 bin km yi garajda döne döne mi yapmış
    almadan önce mutlaka göstert bizimkininde kaput değişti denndi göstertmeden aldık geçen rot balans die gtiik arabanın şasesi yamuk çıktı araba kafadan yemiş yani kafa kafaya çarpışmış pertten yapılmış dendi ki doğrudur 20-30 liraya rot ayarı yaptıralım derken 300 tl ye yakın masrafla döndük sanayiden DİKAAT !!!!!!

• s.a öncelikle tüm accentcilere arakadaşlar benim bi sorunum var ilk defa başıma geldi dün sabah 6:30 da aracımı dükkanımın önüne koydum ve gece dükkanı kapattıktan sonra 12 gibi arabamın yanına geldim ama sabahtan beride aralıklarla yagmur yagıodu herneyse marşa bastım almadı sanki içinde yakıt yokmuş gibi davrandı sonra aradan 10 dk geçti bvu arada sürekli basıyorum ve en sonunda farkt ettim aracın marşına basılı tutunca arabanın motoru çalışıo marşı bırakınca stop edio araç sonra çalıştı biraz ilerledim normala döndü derken göl olmuş bi yoldan geçtim ve araba ilk önce kendini öne doğru silkeledi sonrada stop etti bnm sorunum bu stop etme neden olabilir arkadaşlar buji ve buji kabloları kuruydu ama bujinin bi kaplosu daha var silegeçlerin orda kaputun içinde bi silindire benzer bişey war onu sildim karbüratörü sildim biraz düzeldi motor ççalıştı acaba hangisinden ve neden

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.